Çok seven mi kaybeder yoksa yoksa uğruna her şeyi göze alan mı?

Birisi vardı her şeyden çok sevdiğim. Sevgimden tüm geçmişini hatalarını ya da ona yapılanları kabullendiğim. Beş buçuk ayın sonunda ayrıldıktan hemen sonrasındaki hafta barışıp tekrar ayrıldı😏. Beklediğim bir şeydi aslında şaşırmadım belki ama geri dönen o olduğu için inandım bekledim her zamanki gibi çoğu şeye yine sustum. Hatasız değildim elbette. İşimden dolayı ya da benliğimden dolayı bazen onu anlayamadım ya da tam olarak istediği ilgiyi veremedim. Ama onun mutlu olması için işim dışımdaki tüm vakitlerimi ona ayırdım. Gerek güzel yerlere gitmek için seyir planı gerek aldığım hediyeler. Her hafta sonu yaptığım onca yol cebimden çıkan onca para gram gözümde değil. Ama verdiğim değerin içinde onlarında gözükmesini benimsemesini beni anlamasını istedim. Söylediğimde aldığım cevap yaptıklarını söylüyorsun bir değeri kalmıyo (sanki çok varmış gibi). En son hediye verdiğimde bana sarılmamıştı bile yabancıymışım gibi baktı. Bunları buraya yazıyorum çünkü not defterimde silmeye kıyamıycam ve gördükçe daha kötü olucam. Az önce hayatımda ilk defa sevildiğimi düşündüğüm için uğruna şair olup yazdığım şiirleri sildim. Belki çok yazdım gözlerinizi yordum. Beni mazur görün ama daha yazmayı istediğim çok şey olsada bu kadarı bile zorluyo beni. Size hayatınızda anlayış sahibi küçük şeyden mutlu insanlar çıkmasını diliyorum. Hoş sohbetler size...
Çok seven mi kaybeder yoksa yoksa uğruna her şeyi göze alan mı?