Aşk İlişkileri Uzakta olan birini yüreğinde taşıdığın oldu mu? _Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Adamın kolundaki ne 😳 o na takıldı gözüm kelepçe gibi bir şey sanki 😂😂😂 Uzakta olan birini yüreğinde taşıdığın oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Yüreğimde taşıyor isem zaten yakınımdır, mesafe önemsizdir.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır olmadı.. aşk anlamında sevenim çıkmadı hiç.. ama uzak da olan değer verdiğim dostum oldu.. gerçek de görüşemesek de özlemiştim 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evet taşırım.. Yakın olup kalpler uzak olacağına uzak olup kalpler yakın olsun.. Mesafeler aşka engel değildir.. 🥰 1 0 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Oldu geçti gitti bitti Kolundaki tasma bence 😀😀😀😀😀😀 1 2 Yorumla _Elyise +1 yıl 🤣🤣🤣 olabilir bak Yorumla SonDokunuş +1 yıl Tasması bende sahibi benim gibi bi anlam veriyo 😀😀😀 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Lisedeyken İstabul /Kartalda bir kız arkadaşım vardı. Çok zor oluyordu ama sevgisi hep kalbimdeydi 1 0 Yorumla
S1F1R-B1R Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl 1000 km uzakta ama kalbi onun göğüs kafesinin icinde degil... Benim kalbimin icinde atıyor @The_Muallime ❤️ ❤️ 1 2 Yorumla The_Muallime +1 yıl O yazdığın sadece yan yana gelmiş 4 rakam, saçma bi nicelik ifadesi... biz ondan çok daha fazlasıyız ❤️ Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl @The_Muallime bizz herseyden cok daha Fazlayız sevgilim benimm ❤️❤️ Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben sevdiğim tüm insanları kır çiçeği gibi avuçlarında değil kurşun yarası gibi yüreğimde taşırım uzak yakın fark etmez 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Uzakta olması engel teşkil etmiyor. Seversen uzaklar yakın olur. 2 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Arap atlar yakın eder ırağı.Yüce dağlar aşan yollar bizimdir.Taşıdım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl valla ben taşıdım da karşı tarafa güvenmediğim için ilişkiye evrilmedi. uzak mesafe ilişkisinde erkoların aldatma olasılığı çoook yüksek:/ 1 0 Yorumla
Damla65655 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Eğer bi insan seni seviyor ise mesafe önemli değil ama güven zor maalesef ben sosyal medya da sevgili yapmam 0 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzakta ama en yakınımda @S1F1R-B1R ❤️ 2 1 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Kalbinin icinde ❤️❤️❤️ Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet bir zamanlar olmuştu. Kanadaydı. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evet oldu artık o evlenince attik 1 0 Yorumla
Gizemlimiyimmben Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. O yüreğimdekinden ayrıldım😓 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evet olmuştu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yüreğimde taşıyor isem zaten yakınımdır, mesafe önemsizdir..
Hayır olmadı.. aşk anlamında sevenim çıkmadı hiç.. ama uzak da olan değer verdiğim dostum oldu.. gerçek de görüşemesek de özlemiştim
Evet taşırım.. Yakın olup kalpler uzak olacağına uzak olup kalpler yakın olsun.. Mesafeler aşka engel değildir.. 🥰
Oldu geçti gitti bitti
Kolundaki tasma bence 😀😀😀😀😀😀
🤣🤣🤣 olabilir bak
Tasması bende sahibi benim gibi bi anlam veriyo 😀😀😀
Lisedeyken İstabul /Kartalda bir kız arkadaşım vardı. Çok zor oluyordu ama sevgisi hep kalbimdeydi
Yer yok binmeyin
1000 km uzakta ama kalbi onun göğüs kafesinin icinde degil... Benim kalbimin icinde atıyor @The_Muallime ❤️ ❤️
O yazdığın sadece yan yana gelmiş 4 rakam, saçma bi nicelik ifadesi... biz ondan çok daha fazlasıyız ❤️
@The_Muallime bizz herseyden cok daha Fazlayız sevgilim benimm ❤️❤️
Ben sevdiğim tüm insanları kır çiçeği gibi avuçlarında değil kurşun yarası gibi yüreğimde taşırım uzak yakın fark etmez
Uzakta olması engel teşkil etmiyor. Seversen uzaklar yakın olur.
Arap atlar yakın eder ırağı.
Yüce dağlar aşan yollar bizimdir.
Taşıdım.
valla ben taşıdım da karşı tarafa güvenmediğim için ilişkiye evrilmedi. uzak mesafe ilişkisinde erkoların aldatma olasılığı çoook yüksek:/
Eğer bi insan seni seviyor ise mesafe önemli değil ama güven zor maalesef ben sosyal medya da sevgili yapmam
Eveet şu an mesela
Uzakta ama en yakınımda @S1F1R-B1R ❤️
Kalbinin icinde ❤️❤️❤️
Evet bir zamanlar olmuştu. Kanadaydı.
taşıyorum evet
Evet oldu artık o evlenince attik
O yüreğimdekinden ayrıldım😓
Olmuştu
Evet oldu
Hayir olmadi.
En temizi.
Oldu