Aşk İlişkileri Yabancı biriyle sevgili olur musunuz? scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🌸🧚🏻♀️💫Aileniz kabul eder mi Güncellemeler+1 yıl Süper soru thanks @canerozkum Yabancı biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Büyük konuşmamak lazım :D olmak istemem ama belli de olmaz. Gönül değil mi bu 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Aşıksam olurum tabi ki de neden olmayayım 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İstemem.. O kadar gömüyoruz birbirimizi ama en iyi biz anlarız ruhumuzdan, dilimizden. Ben yapamam. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Türk özellikle tercihim. Ortak dili konuşamadıktan sonra ne onu anlayabilirim ne de bir şey hissedebilirim. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben sevdikten sonra ailem karışmaz ya 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olurdum da yabancı biri benimle olur mu jsmsnsn 2 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Olmam diyordum galiba olucam az kaldi 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Türk kadınlarını değişmem asla 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olurum. Onlar için hiç sorun değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kardeşim aileyle ne alaksı var sen istedin mi iş bitmiştir aileye bakma 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İsterim ben istersem ailem de istemek zorunda 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Olamam 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Tabi hemen 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. olurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Büyük konuşmamak lazım :D olmak istemem ama belli de olmaz. Gönül değil mi bu
Aşıksam olurum tabi ki de neden olmayayım
İstemem.. O kadar gömüyoruz birbirimizi ama en iyi biz anlarız ruhumuzdan, dilimizden. Ben yapamam.
Türk özellikle tercihim. Ortak dili konuşamadıktan sonra ne onu anlayabilirim ne de bir şey hissedebilirim.
Ben sevdikten sonra ailem karışmaz ya
Olurdum da yabancı biri benimle olur mu jsmsnsn
Neden olmasın ki oldum da
Olmam diyordum galiba olucam az kaldi
Eserlerde ben türk isterim
Olmam heralde nasıl güvencez knk
Türk kadınlarını değişmem asla
müslümansa olabilirim
Aileme sormam
ailem mi evleniyo sanki
Olurum. Onlar için hiç sorun değil.
Kardeşim aileyle ne alaksı var sen istedin mi iş bitmiştir aileye bakma