Aldatmak mı yoksa ne olursa olsun sadık kalmak mı?

9 aylık güzel bir ilişkim varken bu ilişkinin ilk 5 ayı gerçekten benim için ve karşı taraf için çok güzeldi ama şimdi geçen her gün bana olan dişil enerjisini ve isteğini kaybetmeye başladığını hissediyorum. Şöyle bir şey de var ben ona olan ilgimi asla azaltmadım yani sorun şu an kesinlikle yanlış yaptığım bir şey değil. Gerçekten bazen o kadar yazdığım şeye verdiği kısa cevaplar aşkım balım sevgilim gibi şeyleri bile söylemeyi bırakması incitiyor bunu kendisine söylediğim de cicim ayları bitti sen takılma diyor. U sene bölümde ki bir sporcu kız açık açık bana yürümeye başladı elimden geldiğince frenledim kızı sevgilim olduğunu da biliyor. Ama gerçekten kızın güzelliği değil beni çeken düşünce yapısı beraber spor yaparız demesi tavuk pilav yeriz ya da fit tarifler yaparım demesi. Bi de aynı bölümde olmamızın da biraz çektiği kısım var ama asla bunu kimseye belli etmedim. Çizgimi belli ettim. Ama benim sevgilim bana böyle davranmaya devam ettikçe ondan soğuyorum ve diğer kıza daha da yakınlaşmaya başlıyorum düşünce olarak. Sizce sorun ben miyim? Ne yapmam gerekiyor gerçekten çıkmazdayım. Şimdi gelip gerçekten sevsen böyle düşünmezdin derdiniz ama karşı tarafın yaptığı şeylerin soğuttuktan sonra elimde olan bir şey değil.

Aldatmak mı yoksa ne olursa olsun sadık kalmak mı?