Sevgilim beni terketti bende parasizim diye demi dedim bana dediği yazdığı laflara bakar mısınız
" Ne alaka lan beni parasizligin değil sen soguttun , her dk parasızlık muhabbetinden bıktım bunaldım , ulan aldığım maaşı sana soylemiyordum çünkü sürekli borç aliyodun ama aslada geri dönmüyor du o borçlar , ilk zamanlar tamam diyodum veriyodum ama sinek küçük mide bulandırır , ben yanımda beni taşıyabilen bı erkek istiyorum buda benim doğal hakkım , bak ben tek yaşıyorum başıma bişey gelse kimsem yok o yüzden oldu ki başıma iş geldi bana bakabilicek adam istiyorum , kendime aldığım kıyafeti bile senden saklıyordum kıyafet aldığımı görüp para isteme diye şimdi benden uzak dur" yazmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKız neden ayrıldığını söylemiş sen hala parasız olduğum için benden ayrıldı deyip cocuklasiyorsun zannımca. Bence kız bu hal hareketlerinden dolayı senden ayrıldı, çünkü kendini güçsüz gördün. Kendini toparla, parasizsin ama hala yaşıyorsun bu en büyük nimet. Hayatının geri kalanında güçlü veya zayıf olacağına sen karar vereceksin. Ne fakirler var, karakterleri çoğu zenginden daha asil, daha güçlü. Her kadın ilişkide kadın gibi hissetmek ister, korunmak kollanmak ister. Bu yüzden güçsüz hisseden bir erkekle birlikte olamaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen sürekli fakir edebiyatı yapıp sürekli parasızlık olayına değinirsen tabii ki ayrılır ben bile ayrılırım böyle birinden ayrılma nedenini sorarken bile parasız olmanın sebep olabileceğini yazmışsın kızda bunalmış haliyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKadın haklı tabi ki de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni baştan beri sevmiyormuş. Üzerinde fiyat etiketiyle dolaşan tiplerden birisi daha Eskort ilişkisinden farkı yok bana para mı ver beni satın al Görgüsüzlüğü böyle tiplerle sevgili olmayın derdi sizi sömürmekten başka bir şey değildir. Söylediği şeylerin çoğuda manipilasyon İnsan olan gururlu olur ne demek beni taşıyacak erkek Kendi ayakları üzerinde dursun sen niye taşımak zorundasın böyle saçmalık olur mu? Utanmadan bide bunları söyleyebilmiş yani Salla gitsin kardeşim kendini sömürtme gitsin kendine başka somurcek enayi bulsun
20 YorumlaKız haklı birader. Para isteyip duruyosun kizdan, sonra da vermiyosun. Sitem etmekte gayet haklı. Belli ki parasizlık kılıfina saklanıp otlanıp duruyosun. Üstelik kız evlilik düşünüyor yani laylaylom değil. Senin kafa nerde? Sahi sen nasıl ev idare edeceksin?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bu muhabbetlere inanma klasik kadın manupilasyonları Görgüsüz kendini satılğa çıkarmış kaşa, rın teki işte çevremde ailemde pek çok kadın var sanki hepsi rahmi koçla evli gayet mütevazi hayatlar yaşıyorlar. Söylediği şeyler ne hakkı nede senin b9yle bir zorunluluğun yok yolla gitsin genel evde işe başlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kardeşim günümüz kadının eskorttan bir farkı yok bunu bil Ver parayı sun ilişkiyi mesele aşka felan gelince gurur abidesi olup Para olinca dilenciliğe soyunurlar işte böyle Madem papam için benimlesin o zaman sevgi yok diyeceksin Sevgi ilgi istiyorsa Para yok diyeceksin bu kadar basit
00 YorumlaValla iyi yapmış ablamız bor alıp niye ödüyemiyosun kadın bıkmış sen kadına kasa muamelesi yapmışsın çokta haksız degil bu konuda her kadın yanında güçlü bir adam ister konu paradan ziyade senin zayıflıgın galiba birada
236 Yorumla
+1 yılKadin çok haklı tamam fakir olabilirsin ama hep söylemenin anlamı yok ben olsam ben de sıkılırım ayrılırım yani ayrıca parasız erkekten olmaz ask karin doyurmuyor yarın bi gün evlenirseniz nasil olacak hangi parayla kadin bakacaksın çocuğunuz olursa hangi parayla bakacaksın onu hiç mi bir yerlere goturmeyeceksin hiç mi hediye almayacaksın ben olsam 2 dk durmam
12 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 tamam öylede olabilir hepimizin kriterleri var kızda zaten bağlantınızi koparmıs istememiş kendi kararı senin de böyle kriterlerin olsun o zaman parasız bir kızla ne işin var sende ayrılsaydin ya madem öyle kadin isiyordun neden ayrılmadin ki
+1 yılYaniii kiz hakli gibi biraz ama şöyle yani tabiki borç alabilirsin ama her dakika bunu söylemen onu biraz soğutmuş sanirim kizin dediklerine bakilirsa
061 Yorumla- +1 yıl
İki dk var mı
- +1 yıl
@Byblack822 nie
- +1 yıl
Konuşacağız mesaj kutum açık
- +1 yıl
@Byblack822 nie?
- +1 yıl
@Byblack822 ben seni bi yerden hatirliyorum ama çikaramadim
- +1 yıl
Onunla iligili konuşacam zaten. Hatırlarsın
- +1 yıl
@Byblack822 yoooo büyük ihtimal sana küfretmisimdir haketmissindir😏
- +1 yıl
@Byblack822 👋🏻
- +1 yıl
Sen misin profildeki diye sordum. Küfürlü şekilde cevap versin
- +1 yıl
Verdin
- +1 yıl
Suç bende edep bilmeyenle ne muah harap oluyorsun birde yağ üste çıkamaya çalışıyorsun.
- +1 yıl
@Byblack822 sen bilirsin benlik bir sey yok
- +1 yıl
Soytarının tekisin
- +1 yıl
@Byblack822 hiç de değilim bi keree😏
- +1 yıl
Bence öylesin. Senin düşüncenin önemi yok çocuk
- +1 yıl
@Byblack822 çocuk mu? Yasimi goruyorsun değil mi 🤬 gözlük mü verim😒
- +1 yıl
@Byblack822 peki özür 😇😇
- +1 yıl
Özründe pek gereği yok çocuk. Çocuksun sonuçta
- +1 yıl
@Byblack822 olsun diledim bile😌
- +1 yıl
@Byblack822 yasim 20😎 ne cocugu
- +1 yıl
@Byblack822 komik degil abisi 😊😊😊 sinirlenmek istemiyorum
- +1 yıl
Komik ufaklık.
- +1 yıl
@Byblack822 peki öyle olsun bakalim abisi
- +1 yıl
mesaj kutum açık ufaklık bi ara yazda nasihat vereyim. Masalda anlatırım sana
- +1 yıl
@Byblack822 ufaklık demezsen yazabilirim bir ara😎😉😉😀
- +1 yıl
Söz sana oyuncak bebek alacam doğum gününde. Sütünü içtin mi bu arada
- +1 yıl
@Byblack822 küsücem ama oyuncak bebegim ve ayicigim var ztn kendime aldimmmm😀😼😼
- +1 yıl
Yazma. İyi akşamlar
- +1 yıl
Hatta ben direk engellim seni
- +1 yıl
@Byblack822 üzdün peki
- +1 yıl
Msjına bakmak için engeli kaldırdım. Üzülmedin yalan söyleme. Üzülmüşsende ödeşmiş olduk
- +1 yıl
@Byblack822 üzülmesem niye yalan sölim gıcık cocuk
- +1 yıl
@Byblack822 böyle bakarsin isteee 😆 ösdjsl neys tamam tamam dndjskk peki ödesmis olalim
- +1 yıl
Üzülmene gerçekten çok sevindim. Umrumda değilsin ufaklık
- +1 yıl
@Byblack822 🥺🥺🥺.
- +1 yıl
@Byblack822 ufaklık diyip de durma bidaha o zmn bb😠👋🏻👋🏻
- +1 yıl
Benden ufaksın
- +1 yıl
@Byblack822 deme istemiyorum kalbim sizliyor ok
- +1 yıl
mesaj at özelden. Ufak kalbin sızlamasın ufaklık
- +1 yıl
@Byblack822 bilerek inadina yapiyorsun neyse sakinim👋🏻
- +1 yıl
Uslu dur seni bakkala götürecem şeker alacam parkada götürecem
- +1 yıl
@Byblack822 bak cidden sinirleniyorum küfür etmemek için zor duruyom kulağini açsan iyi olur
- +1 yıl
Ya engelle ya da mesaj at
- +1 yıl
@Byblack822 yok
- +1 yıl
Engelliyorum seni ufaklık
- +1 yıl
@Byblack822 niye engellemek zorundasin ki 😒 gösterecek ben sana
- +1 yıl
2. Engel atıyorum ama msjın geliyor engel atmaıyorum
- +1 yıl
@Byblack822 🤣🤣🤣..
- +1 yıl
Gösterecek ben sana derken sen bana ne gösterecek. Sen daha konuşmayı öğrenemedin mi ufaklık çizgi film açim mi sana pepeyi
- +1 yıl
@Byblack822 valla bak saplak geliyor
- +1 yıl
@Byblack822 engelleme beni de ok
- +1 yıl
@Byblack822 znjdks klavye öyle degistirmis😠
- +1 yıl
Kızdın mı sen bak ağzına biber sürerim🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Byblack822 😠😠😠 bak çok sinirleniyorum kafamin tasi atiyor haberin ola defol 😤
- +1 yıl
Melike moralimi o gün bozdun bugün düzelltin. Sana kurdele takacam hemde kırmızı 1. sınıfta taktıklarından
- +1 yıl
@Byblack822 takkk ömür boyu cebimde saklarim amaaa 🎀 bundan olsun hehehe
- +1 yıl
@Byblack822 😠1. sınıf ne alaka
- +1 yıl
Melike yeter bu kadar
- +1 yıl
@Byblack822 tamam ismim de Melike değil yazma artk
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nasıl bir eziksin sen kardeşim
Seni yine iyi yanında tutmuş kimse bir sürüngeni hayatında istemez!00 Yorumla
+1 yılÜslubu kırıcı olmuş ama eğer böyle olduysa haklı gibi her ne olursa olsun gerekirse aç yat kadından para isteme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılFakir edebiyatı yapıp kızı sömürmüşsün birde marifetini bizimle mi paylaşıyorsun 🤫
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep söylüyoruz, bazı kadınlar binecek e^şek arıyor affedersin. Böyle dilencilik yapan paçozlarla birlikte olmayın, kendinize azıcık saygınız olsun.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLanlı lunlu konuşan kadından bir şey beklemeyin kalite belli.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrilinmaz para için sevgili olan kisi zaten düzgün bi insan deildir kurtulduğuna şükretmen lazim
00 YorumlaAbi Türkiye desin paran olmamana rağmen bı kadın sana bakmış çok dikkatli olman lazım aksi takdirde böyle terkederler
00 Yorumla
+1 yılKadının yazdıklarına bakarsak o haklı üstelik ben kadınlara paranızı yedirtmeyin, sizinle para için birlikte olan kadından ayrılın diyen biriyim.
00 Yorumla
+1 yılDostum eşten dosttan borç istenmez aranız bozulur zaten
10 YorumlaNe olursa olsun hayat parasız geçmez. O yüzden ayrılınır bence.
00 Yorumla
+1 yılKeşke en başından ayrilsaymış; mide bulandırıcısın . Erkek misin sen be karı eline bakmak ne demek
00 YorumlaKadın parası yiyen erkekler çok itici. Pasif gibi geliyosunuz gözüme
01 Yorumlaboş ver kral kendi kaybetmiş yeni hedeflere odaklan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAblam saplamış queen💅🏼
10 Yorumla
+1 yılKiz cok sabretmis belli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılmercedes yoksa
kız yok00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Reis kızı tirtiklamissin hélal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli borç alıp ağlıyorsan haklı kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusura bakma Kadın haklı
00 Yorumla
+1 yılHayır..
00 Yorumlasenı kullanmıs galıba sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı
00 Yorumla
+1 yılKızdan borç alan gözümde adam değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın %100 haklı.
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Parasızlık muhabbetlerinden sıkılan sevgilimin mesajı! Parasız diye sevgiliden ayrılınır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne