Neden sadece ben bu olayın altında eziliyorum? İki taraf mutlu mesut hiçbir şey olmamış gibi ilişkilerini sürdürüyor. Benim senelerim gitti. Bende ssleri kıza atma kararı aldım. Kızdan haberim yoktu çocukla konuşuyordum. Şüphelenip araştırmam üzerine evlenmek üzere olduğunu öğrendim. Beni kandırdı. Üstelik ben olayı öğrendiğimi söyleyince bana küfürler etti her yerden engelledi. Bana ümit verdi kızdan haberim yok kızında benden haberi yok. Bu ikimizi bir arada yürütüyor. Buluştuk ettik öpüştük. Beni arabasıyla köye bıraktı. Neler neler. Ve kendisi peşimden koştu. Seviyorum bilmem ne ölüyorum. Öğrenince kızı şok geçirdim. Bu kız kim diyince de eski sevgilim dedi meğer nişanlısı. Aşağıda bu olayı öğrendiğim zamandan bir ss.
Söylr dicem bu senin aleyhine iftira atabilir evini biliyorsa babana falan yalan konuşabilir kapsamlı düşün öyle karar ver lakin şöylede bir şey var söylesende kız kabul edebilir
Sadakatsizdi benimle beraberken farklı kızları beğeniyordu ekliyordu. Kızıyordum devam ettiriyordu. Hem ben varım hem evlilik alamasında olduğu kız üstelik ikimizde yetmiyoruz hala eklemeler yapıyor.
Iyide sen niye onunla birlikteydin sevgili oldun yani? Nisanli adamla isiniz ne
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum kızı
Soran
+1 yıl
Haberim yoktu
Soran
+1 yıl
Araştırınca öğrendim
Soran
+1 yıl
Kızında benden haberi yok
Cevap sahibi
+1 yıl
Hep oyle olur ya valla boyle adamlarla ne isiniz var sizin cok mu yakisikli hep bu adamlar kiz buluyor hepiniz dis gorunuse tapiyorsunuz resmen adam iki kizi kullaniyor oyaliyor
Soran
+1 yıl
Ya sen ne biliyorsun konuşuyorsun? Adamla senelerce ilişkim vardı ayrıldık. Kızı bulmuş. Ailesiyle tanıştırmış.
Soran
+1 yıl
Sonra bana geri döndü. Bu kız varken
Soran
+1 yıl
Ama ben sanıyorum kız mız yok barışmak istiyor
Soran
+1 yıl
Sonra araştırınca öğreniyorum kendi kendine sallama ya
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eleman görevi başarıyla tamamlamış tebrik ettiğimi de söyle
valla elinde seninle çekindiği fotoğraf falan varsa yüzünü kapatıp falan at tarihli zaten ss atacaksın keşke ona söylemeden önce bunu videoda soyundursaydın da onu atsaydın kız o zaman mecbur kurtulurdu bundan şimdi nişan atması vs kolay olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
At gitsin tabi ki de
At bilsin ne zıkkım olduğunu nişanlısı en azından yanına öyle kalmaz
Atacağım ne güzel yaaa ikimizi bir arada yürüt yürüt sonra hiçbir şey olmamış gibi
Mutlu mesut yaşa
Yok öyleee
Hem ayranım dökülmesin hem ayran içeyim farklı kafalar utanmasa kuma getirecek
Bu kadar şey yaşanırken nasıl hiç anlayamıyorsunuz? Nişanlı biri nekadar saklayabılırkı? Ya o cok buyuk oyuncu ya da sen cok safsın.
Neyse sonuc olarak hayatına oyle hıc bırsey olmamıs gıbı devam edemez. Nasıl yaparsın bılmem ama o herıfın o kızı aldattıgını bırsekılde ıfsala...
Söylr dicem bu senin aleyhine iftira atabilir evini biliyorsa babana falan yalan konuşabilir kapsamlı düşün öyle karar ver lakin şöylede bir şey var söylesende kız kabul edebilir
Bir hemcinsine hayatını karartmaması için yardım edeceksin, hiç vakit kaybetmeden haber vermelisin.
Vay şerefsiz başa hesaptan at kendinini ifşalama bence bu olaya karişma ama sen bilirrsin
Evet fakeden atacağım
tamam
ben bilmek isterdim, o yüzden de söyleme taraftarıyım
Evet
Bekleme bence ama dikkat et kendini ifşalama başına dert alırsın.
Atmam gerekiyor ssleri.
E at? Ama gizli veya farklı bir profil üzerinden. Sana ulaşamasınlar.
Evet öyle yapacağım
Adamsınn
Sonuç?
At birinin aptal yerine konmasına tahammül etmemelisin
Nişanlısına atta ne b*k olduğunu bilsin aldatıldığını falan
Şerefsizliğin vücut bulmuş halı yaptigi. Bence sen yuva yıkma o zaten patlar bir yerden sonra
Senelerim gitti derken ne kadar süre habersiz böyle ilişki yaşadın
Senelerce birlikteydik ayrıldık bu kızı bulmuş bu kızla beraberken bana geri döndü
Haberim yoktu kızdan
Zannettim ki barışacağız
Araştırınca öğrendim bu kızla evlenecek
Sen m ayrılmıştım o mu ayrılmıştı
Ben ayrılmıştım. Askere gitti meğer kızla evlenmek içinmiş. Kızla nişanlı. Benle barıştı banada yazmış ki askerede gittim geldim önümüzde bir engel kalmadı.
Direk at resimleri ama madem sen ayrıldık neden daha tekrar barıştın kabul ettin ne yaptıda kabul ettin
Seviyordum. Askerede gidince evleniriz sandım. Zaten evlenicez diyordu. Meğer kızla evlilik aşamasında.
Seviyorsan neden ayrıldın ilk başta
Sadakatsizdi benimle beraberken farklı kızları beğeniyordu ekliyordu. Kızıyordum devam ettiriyordu. Hem ben varım hem evlilik alamasında olduğu kız üstelik ikimizde yetmiyoruz hala eklemeler yapıyor.
Çalık baştan kokar adam zaten belli etmiş kendini senin hatam bir daha kabul etmem madem bu huyunu biliyorsun hiç bulaşmayacaktın tekrardan
Bana hiç acımamış. Kızla evlenecek bana diyordu evleneceğiz. Öyle böyle şöyle her şey güzel olcak. Resmen kızla evlenecekti birden. Bende şok olcaktım
Iyide sen niye onunla birlikteydin sevgili oldun yani? Nisanli adamla isiniz ne
Bilmiyorum kızı
Haberim yoktu
Araştırınca öğrendim
Kızında benden haberi yok
Hep oyle olur ya valla boyle adamlarla ne isiniz var sizin cok mu yakisikli hep bu adamlar kiz buluyor hepiniz dis gorunuse tapiyorsunuz resmen adam iki kizi kullaniyor oyaliyor
Ya sen ne biliyorsun konuşuyorsun? Adamla senelerce ilişkim vardı ayrıldık. Kızı bulmuş. Ailesiyle tanıştırmış.
Sonra bana geri döndü. Bu kız varken
Ama ben sanıyorum kız mız yok barışmak istiyor
Sonra araştırınca öğreniyorum kendi kendine sallama ya
Eleman görevi başarıyla tamamlamış tebrik ettiğimi de söyle
Şimdi o görevi bozma zamanı
Girme milletin arasına
Pardon?
Milletin arasına girme derken? Kızı aldatıyor bu bir ikincisi beni kullanıyor
Milletin arasına girme ne ya nasıl bir insansın
Olan olmuş artık geçmişi değiştiremezsin öfkeni içine göm ve beni dinle YAPMA.
Yoo yapacağım seni dinleyen yok kapa çeneni
Yuva yıkanın yuvası olmaz bunu bilesin hadi eyvallah
O yuvaya beni alet etmeyecekti o zaman. Herhalde sende bu vatandaş gibi karaktersizsin aldatıyorsun ya ondan yapma yapma diyorsun
İnsanlar nefsine kapılıp hatalar yapabilir fakat bu ceza çok fazla karakterime laf söylemezsin
Ceza mı çok fazla? Adam kızla evlenecek benle ÖPÜŞÜYOR
Öfkenin sana verdiği etkiyle mantıklı düşünemiyorsun biraz iyi niyet
Ya ne iyi niyeti mk salagı
Adam beni oynatmış bu iyi niyet diyor defol git
Sen bu kafayla devam et her sallamaya zengin veya yakışıklı diye atlarsan daha çok kandırırlar seni
Ya Bi kes artık be memleket meselesine çevirdin kullanıp atmış senin gibi saftiriği
Şimdide bedelini ödüyor bir şey olmaz attım bile her şeyi aralarının bozulması yakındır
Sen safsın seni yine kullanırlar merak etme
Ne kadar süre ikinizi beraber idare etmiş ve diğer kızla nişanlıyken seninle bir şeyler yaşadıysa reelde sıkıntı var alacağı kıza da yazık
Ve kıza söylememek benim vicdanıma sığmıyor artık
o zaman hiç düşünme söyle ama ispatlı olsun fotoğraf falan yok mu şimdi sadece konuştuk geçtik falan der kıza kandırır muhtemelen
Kız zaten safın teki.
Ama olsun ben yinede atayım
Beni kimse kullanamaz yapana yapacaksın.
Sustuk sustuk diye zaten kandırıldık
valla elinde seninle çekindiği fotoğraf falan varsa yüzünü kapatıp falan at tarihli zaten ss atacaksın keşke ona söylemeden önce bunu videoda soyundursaydın da onu atsaydın kız o zaman mecbur kurtulurdu bundan şimdi nişan atması vs kolay olmaz
Sen niye kabul ettin benimle aldatti cümleye bak
Kabul etmedim. Sonradan öğrendim. Nerenizle okuyorsunuz ya okumadan yanıt vermeyin
Adamı hasta ediyorsunuz
Söylemen en iyisi. Karşı tarafta nasıl biriyle olduğunun farkına varsın
Attım bile
Öyle beni kullanmak yooook
Dürüst insansan atmalısın atmazsan vicdan azabıyla yaşarsın
Attım
At at hiç bekleme. Kız bu şerefsizi bilsin
Attım
Helal kız sana
Ne iğrenç varlıklarsınız
İğrençlik bana yapıldı
Sende başkasına yapıyorsun
Derken?
Kıza ssleri atmam mı suç?
İkimiz kandırıldık farkındaysan?
Nişanlı olan birisiyle birlikte olmak hemde defalarca normal bir davranış mi?
Kendisiyle 5 senelik sevgiliydik. Ayrıldık ayrılır ayrılmaz bu kızı piyasa çıkarmış ailesiyle tanıştırmış. Hiçbir şeyden haberim yoktu
Ss leri atıp atmamana bir şey demedim. Birlikte olmuş olmana dedim
Bana yazdı bende sandım barışıyoruz sonuçta 5 senelik ilişki meğer bu kız varmış
Barıştım konuştuk şüpheleniyordum araştırdım kızı öğrendim
Öğrenir öğrenmez rezalet çıkardım
Sustum aylarca ama iyice dokunmaya başladı bu olay bana artık atmak istedim
He o zaman iş başka. pardon.
Resmen kızla evleniyor evlilik aşamasında o yüzden askere gitmiş. banada diyor ki askere gittim önümüzde bi engel kalmadı. Bu nasıl bir vicdan ya
Nasıl bir vicdan bu resmen kızla evlenecekti şok geçirecektim
Ne diyim ki. Vicdanını dinlese harama uçkur çözmezdi. Gün gelir onların hesabınıda öder
aynısı sana yapılsa, sen öğrenmek istemez miydin?
Attım
kızın cevabı ne oldu çok merak ettim
Niye atacaksın sen 2. Kadin olmaya razıydın
Haberim yoktu kızdan?
Zaten kızı öğreniyorum
Buna soruyorum inkar ediyor
Ssler elimde var. Sonra üstüne gidince itiraf ediyor. Ama aldattı işte çok kere. İtiraf etmesi işe yaramaz
Sonra devam etmediysen evet soyle kıza
Tabiki etmedim
Soyle kıza
Yolla gitsin. Fake bir hesaptan.
Demi kızında bilmesi gerekiyor ona da yazık
Kesinlikle, aptal yerine konuyor şuanda.
Kızın bunu bilmeye hakkı var.
Video resminiz falan yok mu hiç beraber
Atınca kız be tepki verdi onu ya yaz kız
Kadın cinayeti loading.
Seni sevmemiş
Sevip sevmemesi önemli değil. Ssler önemli konumuz o.
At ve bana ne tepki verdiğini söyle merak ediyorum
Yazık kızın suçu yok bilsen ne biçim bir insanla beraber olduğunu her türlü ikinize yazık
İkimize olan oldu
Allahtan ben uyanığım da araştırdım
Kız saf uyuyor hala uyuyor
Ne dedi tepki gösterdimi
At tabiki rezil olsun yol ver
Vay be
Atacağım ssleri
Hazmedemiyorum
Onlar mutlu mesut bide bana bak
Valla çok üzüldüm he ;( merak etme ilişkisi uzun sürmez onun
Kızın bunu bilmesi lazım göstermelisin
At gitsin sen kurtulmussun o kız da kurtulsun
At gitsin
At gitsin o kızın başını da yakmasın terbiyesiz
Patlat ocnu
Bencede iyi bile bekledim
Olaya gel 😂
Mk salagı işte. Hiçbir şey olmamış gibide hayatına devam ediyor
Bana da göstersene yazınca merak ederim 😂
Kızın instagramda herkesten mesaj kabul etmiyor bende facebookuna attım. Ne zaman görür bilinmez
Giden istekleri bile kabul etmiyor yazık tamamen çocuğa adamış hayatını bir zamanlar ben…
Onunda gözü açılır elbet😏
Haha 😂
xdenizx898
Sonuc ne oldu