Günaydınlar , Flörtünüz , sevdiğiniz, eskiniz, olan sevdaya dahil olan neler var...

#emre00 ®
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydınlar , Flörtünüz , sevdiğiniz, eskiniz, olan sevdaya dahil olan neler var...

#emre00 ®
Sevmek, saygı göstermek güvenmek fedakarlık ilgi her şey var daha Bir sürü şey konu sevda olunca kelimeler ve olaylar sonsuz oluyor, zaman mekan saat farketmez, tutku, aşk iletişim çekim olsun yeterki.
Sevdaya dahil olan pek çok şey var. Sevgi, tutku, sadakat ve uyum gibi duygular sevdaya katkıda bulunabilir. Bazı insanlar sevdayı romantik ilişkilerle ilişkilendirirken, diğerleri de aile, arkadaşlık veya hobiler gibi farklı alanlarda sevdayı deneyimleyebilirler.
İnsanlar bir kişiye, bir şeye veya bir faaliyete karşı olan sevgi ve tutkularını farklı şekillerde ifade ederler. Bu duyguların birleşimiyle sevda ortaya çıkar ve insanların yaşamlarında önemli bir yer tutar. Sevda, insanların duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak bağlı hissetmelerine neden olabilir.
Sevda aynı zamanda hayatın anlamını, insan ilişkilerini ve kişisel gelişimi etkileyebilir. İnsanlar sevda sayesinde birbirlerine bağlanabilir, empati geliştirebilir ve yaşamlarına anlam katabilirler. Ayrıca sevda, yaratıcı faaliyetlerde bulunmalarına ve kendilerini ifade etmelerine de yardımcı olabilirz sevdaya dahil olan pek çok unsurla karşılaşabiliriz ve her bireyin sevdasını deneyimlediği şekil farklı olabilir. Ancak sevda, insanların duygusal, ruhsal ve sosyal yaşamlarında derin etkiler bırakan güçlü bir duygudur. 🙂
Sevda bana göre isim 😂 o mertebede kolay kolay kimse yok
😂 valla kardeşim ben senden bekliyorum sen ruh eşini bulcan 😂
Bulcan seni anlayan çıkacak ama reelde çıkacak karşına güven bana 😂
Eywallah saolasin kardeşim 😂
Tskrler kardeşim
Sevdaya dair evlatlarım var. Daha ne olsun?
@вуηαяcσѕ sevmem hiç başka?
@вуηαяcσѕ sana İskenderun o zaman yavrum bana ızgara levrek😀
@вуηαяcσѕ sana iskener* olacaktı
Cevap
7Cevap
Sevdaya dahil olan.. karşılıklı sevgi ve aşk var.. değer vermek var sevdiği için çabalamak fedakarlık yapmak gerekirse de beklemek var.. ama dahil olmayanlar aldatmak.. ihanet etmek ve yalan söylemek.. kısaca sevdiğini üzmek var.
Hep sevmek sevilmek gibi olumlu duyguları düşünüyoruz ama olumlu duygular kadar olumsuz duygular da sevginin bir parçası. Hatta en zor, en yıpratan bir o kadar da bağlayan yönü.
Sevildiğin kadar sevilmemek, verdiğin emek kadar emek görmemek, fedakârlık yapıp aynı oranda karşılık alamamak vs vs.
Sevdaya her şey her zerresi dahildir.. Dahil olmazsa asıl o zaman sevda olmaz..
Trip çekmek, küsmek, karşıdakini pohpohlamak, bol nnn li günaydın yazmak hohohooooo kriter çok 😂😂😂
Katlanmak çok acımasızca sanki, huysuzluklarıyla idare etmek daha iyi 😄
İşteo zaman sevda olmuyo 😂😂
Abdurrahman oluyo 😂😂
Hıhı leyla tam sözlük anlamıydı çünkü 😒
Aklıma birini getirdi bu soru :) Hepsi Hepsi, ne varsa akla gelen her şey sevdaya dahil.
Çok şeyler var bir tanesini söylüyorum "Uyum" önemli
Gündüzlerin sıcak ve kurak, gecelerin soğuk ve yağışlı olması da sevdaya dahil..
Söylediği yalanlara kanmak, yaptığı her hatayı affetmek , ikinci kez güvenmek sonunda tekrardan hayatımın içine etmesi.
Sevdaya dahil olan aşk, tutku, güven, ilgi görüp ve göstermek.
Stalk yapmak :D
Çevrim içi oluşunu izlemek.
Sevda ne yeniyor mu? Sfdafss
Isıralım ozaman sfsfdsd
Şarkılar ve bir kaç şiirler.
Hersey dahildir.
Düşündüm de sevdaya ait hiçbirşeyim yok😅
Yanmak ve yakmak bence..
Özlem, karşılıklı aşk, güven.
Ayrılık da sevdaya dahildir
Sinirsel tepkiler
Ayrılık değil ona eminim. Kıskançlık olabilir.
Kıskançlık.
kaybetmek de var
İhanet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?