Bir haftadır tanıştığım bir kız var. Kızla ilk iki günden +18 konuşmalara bile direk girdik daha doğrusu konuya o yönlendirdi beni güzel şekilde de bitirdik. Ondan sonrada kaç gündür normal sohbet ediyoruz konuşuyoruz ama iş diğer konuyu açmaya gelince pek yanaşmıyor. Kızla Sürekli konuşmasak belki başka biri var dicem ama dksı dksına hemen hemen cevap veriyor konuşuyoruz. Benimde kafam karıştı acaba sorun ne olabilir niye yanaşmıyor iki gündür diye.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin niyetin ne onu belli edersen o da sana belli eder
Ablam işte mesele şu an da bu
İlk günlerde onun niyeti öyleydi şimdi benim niyetim böyle ama konuyu oraya getirmeye çalışıyorum bu seferde o yanaşmıyor kendini geri atıyor ısrar edip sık boğaz da etmek istemiyorum rahatsız etmemek için
Hal böyle olunca da kafam karıştı iyice
Demekki ciddi istiyo senle
Yani ondan dolayı mı yanaşmıyor diyorsun. Peki ilerleyen zamanda şu anki tavrı değişir mi yani benim niyetime daha ılımlı yaklaşım içinde olur mu sence şöyle bir gözlemci gözüyle baktığın zaman senin tahminin ne olur
Eğer sen ciddi olduğunu belli edersen oda sana ılımlı olur
Zamani vardir dusme ustune
Peki abi bunun dışında ne yapmamı önerirsin onun düşünüp istemesini mi bekliyim?
Böyle bir durum yaşadın mı daha önce yaşadıysan nasıl hareket ettin ona karşı?
Regldir isteklidir denk gelmistir. Vardir bi sebebi kendince. ya da ciddiye almayip yapmistir kendince taktik yapmistir seni deniyodur ilgiyi kesiyo musun diye. Bu kizlarin kafasinda 4737e3683 tane tilki geziyor
Yaa abi şimdi ilk başlarda bu kadar rahat olan bi kız regl olmuş olsa bunu bana söylemekten çekinir mi sence? Abi ilgiye gelince de ilk gün ki gibi ne arttırdım ne de azalttım standart şekilde devam ediyom. Ama ciddiye almayın yapmıştır deyişini tam olarak anlamadım ne demek istediğini
Basta ciddiye almayip yapip sonradan ciddiye alinca hizi yavaslatmis olabilir
Peki abi bu ciddiye alması iyi mi kötü mü olur benim açımdan bakarsak. Yani bi nevi düşünceleri ne yöne yönelik olur?
İlerletmeye mi yoksa bitirmeye mi öylesine takılmaya mı
Kafam iyice çorba oldu abi yaa 😂
Farkettim sakin ol :D bi nevi cenneti gostermis sana bak adam olursan ben de senin olurum diye fragman izletmis gibi dusun. Ona gore devam edersin. He kafasinda ne geziyo inan bilemem kimse bilemez cok da baglanma sorgulama
Tamam tamam sakinim abi😁 Valla abi bu cennet benzetmen tam olarak oturdu bu duruma aynen böyle bir şey yaşadım.
Kızları kızlar bile anlamıyor ki abi biz erkekler nasıl anlayalım 😂
Abi bizim sohbetimiz kızla gayet güzel soğukluk falan hiç yok ters davranamıyor bende aynı şekilde ona karşı gayet nazik davranıyorum ben o zaman standart aynı şekilde devam mı edeyim konuşmaya bakayım durum nereye gidicek veya ne kadar daha böyle devam ettirecek
Hızlı baslayan hızlı biter
Başta Tam olarak böyle beklemiyordum ama sonrası kendini geri çekmesi kafamı karıştırdı sadece. Sebep ne olabilir sence?
Kafanı karıştırmaya çalışmış ya da cepte tutuyo
Ablacım 1. kafamı neden karıştırsın yani buna sebep düşünüyorum ama bişey gelmiyor aklıma ne için karıştırsın aklımı
2. de dediğim gibi sürekli konuşuyoruz hemen hemen aynı dk'lar içinde cevap veriyor bana cepte olması için ne bileyim biraz daha geç bakması geç yazması gerekmez mi cevaplara
Valla bu kızları anlamak çok zor abi yaa
Ahahaha daha mantıklı sebebin var mı
Abi valla erkekler de kızlara karşı mantık maalesef yakıtı biten araç gibi olduğu yerde kalıyor 😁😂
Aplam bee veresin bana güzel bir mantık veya bu iş iyice kafamı bulandırdı gece gece 😁
Knk uyusana sen skkds
kafama bişey takılınca ben uyuyamıyorum bi türlü düşüncelere habire güncelleme geliyor sanki 😅😅