Aşk İlişkileri 14 Şubat gününüz nasıl geçti ne planladınız ne yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 14 Şubat a hiç ilişkinizle girdiniz mi? Girmişliğim oldu Hiç sevgilim olmadı yalnız girdim Diğer (yorumlarda belirtelim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Oy vermeyen kalmasın herkesi bekliyorum. 14 Şubat gününüz nasıl geçti ne planladınız ne yaptınız? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onrdd06 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Yaramıza basmayın be kardeşim artık şu forumda be 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi basıyorum basan sosyal medya o zaman sosyal medyalar kaldırılsın. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hep yalnızdım yine yalnızım 🚬 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 27.. Yorumla Soran +1 yıl Çal Müslüm baba🚬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥹🥹 Yorumla Soran +1 yıl Bizim de kimsecikler yok daha bekliyoruz. Geleceği de yok kapalı bizim kısmet Allah sadece bizi tek yarattı. Ot gibi yaşadık ot gibi öleceğiz napalım? Yorumla Soran +1 yıl Okuyor musun? Ne okuyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Shshhah Yorumla Soran +1 yıl Ciddi sordum neden güldün? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi anda sorulara gecisine Yorumla Soran +1 yıl Neyse cevaplayacak mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle ters yaptın güzelce sordum kusura bakma ama sen ebediyen yalnız kalacaksın gibi görünüyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye cevap vermek zorunda miydim evlenmek için Yorumla Soran +1 yıl Evlenmek ile cevap vermek ne alaka🤦🏻♂️? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana cevap vermedim diye yalniz kalacakmisim ya Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermedin diye değil tersledin ya böyle de başkalarına ters yapıyorsan yalnız kalabilirsin diye söylemiştim.Sen sadece evlilik mi düşünüyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terslemedim sen zorla üst üste sordun bende özelimden bahsetmek istemedim kısaca bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E heralde evlilik düşünüyorum ne düşüncem baska burdaki sapıklarin düşündüklerini mi Yorumla Soran +1 yıl İyi özelin seninle olsun bunu belirtseydin açık açık başta anlayış gösterirdim.Allah a şükür benim sapkınca düşüncem yok zaten burada kızlar da sapıklaştı.Allah yolunu bahtını açık etsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bir şey demedim niye alindkn knk sjsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış anlaşılma oldu heralde neyse seninde yolun bahtın açık olsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam ben üzerime alınmadım damga yesem bile şerefli bir şekilde yerim vicdanım rahat.Zaten kızlar da sapıkça düşünmüyor mu çoğunluğu evlenmeden cinsellik düşünmese bile öpüşmek sevişmek istiyor ki rahatlıkla elde ediyorlar.Sen bunları düşünmüyorsun değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyorum evlenmeden elini tutmak bile istemiyorum asil sen genelleme yaparak günaha giriyorsun Yorumla Soran +1 yıl Düşünmüyor isen sapık değilsin sorun yok bitmiştir🤷🏻♂️. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye bu triplere girdin anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse hadi selametle Yorumla Soran +1 yıl Genelleme yapmamak ta ne bileyim? Zor gibi çünkü kızlar çok yalancı hale geldi artık eski masum kızlarımızdan eser kalmamış. Yorumla Soran +1 yıl Selametle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kendini süzgeçten gecir sonra millete salla bence Yorumla Soran +1 yıl Ben de temizim sen rahat ol rahat olduğum için rahatlıkla da söyleyebilirim. Millete sallasam ne sallamasam ne görünen köy kılavuz istemez. Geneli böyle senin gibi istisnalar varsa onlara lafım yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok bay Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Plan yok. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden yok? Yorumla Hemeraa +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl Nasıl öyle anlat düzgünce şunu? Yorumla Hemeraa +1 yıl Tek başıma ne planı yapacam Yorumla Soran +1 yıl Hiç plan yapmadın mı bu zamana kada hiç ilişkin olmadı mı? Yorumla Hemeraa +1 yıl Sevgililer gününü önemsemediğim için olmadı ilişkim oldu bu arada Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaramıza basmayın be kardeşim artık şu forumda be
Ben mi basıyorum basan sosyal medya o zaman sosyal medyalar kaldırılsın.
Hep yalnızdım yine yalnızım 🚬
Yaş kaç?
27..
Çal Müslüm baba🚬
🥹🥹
Bizim de kimsecikler yok daha bekliyoruz. Geleceği de yok kapalı bizim kısmet Allah sadece bizi tek yarattı. Ot gibi yaşadık ot gibi öleceğiz napalım?
Okuyor musun? Ne okuyorsun?
Shshhah
Ciddi sordum neden güldün?
Bi anda sorulara gecisine
Neyse cevaplayacak mısın?
Hayır iyi geceler
Neden böyle ters yaptın güzelce sordum kusura bakma ama sen ebediyen yalnız kalacaksın gibi görünüyor.
Niye cevap vermek zorunda miydim evlenmek için
Evlenmek ile cevap vermek ne alaka🤦🏻♂️?
Sana cevap vermedim diye yalniz kalacakmisim ya
Cevap vermedin diye değil tersledin ya böyle de başkalarına ters yapıyorsan yalnız kalabilirsin diye söylemiştim.
Sen sadece evlilik mi düşünüyorsun?
Terslemedim sen zorla üst üste sordun bende özelimden bahsetmek istemedim kısaca bu
E heralde evlilik düşünüyorum ne düşüncem baska burdaki sapıklarin düşündüklerini mi
İyi özelin seninle olsun bunu belirtseydin açık açık başta anlayış gösterirdim.
Allah a şükür benim sapkınca düşüncem yok zaten burada kızlar da sapıklaştı.
Allah yolunu bahtını açık etsin.
Sana bir şey demedim niye alindkn knk sjsn
Yanlış anlaşılma oldu heralde neyse seninde yolun bahtın açık olsun
Tamam ben üzerime alınmadım damga yesem bile şerefli bir şekilde yerim vicdanım rahat.
Zaten kızlar da sapıkça düşünmüyor mu çoğunluğu evlenmeden cinsellik düşünmese bile öpüşmek sevişmek istiyor ki rahatlıkla elde ediyorlar.
Sen bunları düşünmüyorsun değil mi?
İstemiyorum evlenmeden elini tutmak bile istemiyorum asil sen genelleme yaparak günaha giriyorsun
Düşünmüyor isen sapık değilsin sorun yok bitmiştir🤷🏻♂️.
Sen niye bu triplere girdin anlamadım
Neyse hadi selametle
Genelleme yapmamak ta ne bileyim? Zor gibi çünkü kızlar çok yalancı hale geldi artık eski masum kızlarımızdan eser kalmamış.
Selametle
Sen kendini süzgeçten gecir sonra millete salla bence
Ben de temizim sen rahat ol rahat olduğum için rahatlıkla da söyleyebilirim.
Millete sallasam ne sallamasam ne görünen köy kılavuz istemez. Geneli böyle senin gibi istisnalar varsa onlara lafım yok.
Ok bay
Plan yok.
Neden yok?
Öyle
Nasıl öyle anlat düzgünce şunu?
Tek başıma ne planı yapacam
Hiç plan yapmadın mı bu zamana kada hiç ilişkin olmadı mı?
Sevgililer gününü önemsemediğim için olmadı ilişkim oldu bu arada
Uzaktan mı?