Uzun ilişki erkeğiyle olur mu?

Yargılamadan önce mantıklı şeyler söylemeniz ya da yasadiysaniz ona göre yorumlamanizi isticem 4 senelik bir ilişki yaşamış erkek aldatiliyor ayriliyor bana geliyo 1 buçuk hafta kadar konusuyoruz ediyoruz sonra memleketine dönüyor döndükten sonra benden ayriliyor eski sevgilisine dönmüş haberini alıyorum beni heryerden engelliyor ama ben biliyordum kesinlikle beni tekrar arayacagini 6 ay sonra yılbaşı sabahı beni arıyor kız bunu 2 hafta öncesinde tekrar aldatmış başka biriyle yatmış. Benden helallik istemişti ama hakkımı helal etmemiştim onun için aradım hakkını helal edersen veya da yeni bi başlangıç yaparız belki vs o gün bugündür de konusuyoruz sadece baska bisey yok barışmak istiyor tekrar çok iyi bir insan olmak icin ugrasiyor alkolü falan birakip namaza başladı 5vaktinde kılıyor bana surekli nasibimsen evlenelim seninle çok ciddiyim diyor ben asla ciddiye alamıyorum exten next olmayacagini biliyorum ama bi yandan da çok iyi bir insan olduğunu biliyorum tekrar ona donmez gururlu bi insan olduğu için ama korktuğum şey tekrar dönmesi değil benleyken aklında surekli onun olacağı gercegi bi erkek böyle aldatilmasindan sonra sevdiği bi insanlayken aklında olur mu
Uzun ilişki erkeğiyle olur mu?