Arkadaşım 19 yıllık saplık geleneğini sürdürmeyi düşünüyorum ve bu gidişle 20 'ye de sap gireceğim 😂 kuzenim 17 yaşında evlenir ben ise kariyer hayalleri kuruyorum
Bilmiyorum zaten günlük hayattaki ilişkilerimde de hep ben verici tarafım zaten aşırı yük yani bu ne abi eğer ilgi karşılıklı olmayacaksa olmasın mümkünse. Kullanılan taraf olmaktan sıkıldım
Trip yapma gibi bir huyum trip atınca koşuyorlar ama bunu yapacak kadar gurursuz değilim çünkü erkekler bile otomatik bakıyor aşırı sert bir kız yaptığı için
O zaman gelene kadar onun nasıl biri olmasını istiyorsan o şekilde dua et. Çünkü karşına simdi istediğin şekilde cikicak. Bana evli arkadaşlar hep derki, hazır bekarken şanslısın istediğin kadar işte birebir aynısı çıkıyor karşına. Biz evlendik bilseydik o zaman çok isterdik diyorlar. Yani fırsata çevir zaten bir gün karsilasicaksiniz
Ya Bi bakmışsın 38in sonu bulursun 39 bile olmadan. Tasalanma Allaha bırak işini. Ama çok ısrarla ve samimiyetle dua et bak hemen olur. Şeytan seni ümitsizliğe düşürmesin.
Tabi. Tevekkül güzel şey. Duanı et, Allaha bırak, yaslan arkana izle. Çok inanarak edilen ve geri çevrilen dua görmedim ben kendim için de başkası için de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet yalnız
açmayın yaramı awq bir şubatada yanımda kızla girsem öleceğim wq ljkhKLJADSFJLKADSFASDFFDAAS
patladım awajhdfbsjfads bu adam aynı ben dostum
@onrdd06 bu adam aynı hepimiz kankam KJADSLŞJKSDAKLFJKLASkafsda
Büyük ihtimal yalnız gireceğim gibi görünüyor. İstemiyorum zaten, arayışta da değilim
Yalnız değilsin
Arkadaşım 19 yıllık saplık geleneğini sürdürmeyi düşünüyorum ve bu gidişle 20 'ye de sap gireceğim 😂 kuzenim 17 yaşında evlenir ben ise kariyer hayalleri kuruyorum
Böyle devam et 🤣
Bilmiyorum zaten günlük hayattaki ilişkilerimde de hep ben verici tarafım zaten aşırı yük yani bu ne abi eğer ilgi karşılıklı olmayacaksa olmasın mümkünse. Kullanılan taraf olmaktan sıkıldım
Sen de alıcı ol biraz
Trip yapma gibi bir huyum trip atınca koşuyorlar ama bunu yapacak kadar gurursuz değilim çünkü erkekler bile otomatik bakıyor aşırı sert bir kız yaptığı için
En sevmediğim
Aynen yaa eğer bu devirde değer görmek istiyorsan trip atacaksın erkek gibi kızı kimse sevmiyor sevdiklerinin yanında istediğin kadar yumuşak ol.
Değer bilmeli değer
Yanlizim ve de gidebileceğim bir arkadaşım yok 2 tane arkadaşım var oda interneten 🥺🥺
Sanal da kalmışsın sen de
Olduda biz mi hayır dedik sanki yaşıtım yok olsada kafa dengim değil benden 3 4 yaş büyüklerde evli 😒😒
Olmayınca olmuyor işte 🤷
Evet arkadaş bulunmuyor oyuzdende zorlamaya gerek yok bende bıraktım zaten 👍
Olunca olduğunun da farkına varmazsın
Evet sanaldan iki arkadaşım var ve konuşuyoruz 👍👍
Ne güzel
14 şubata kadar ayrilmazsak furkisimle giricem
Hadi bakalım
Yalnızlık Allaha mahsustur. Yalnız girmeme ihtimalim var çünkü nasip ne zaman gelir bilinmez
Şu an yalnız mısın
Değilim işte Allah kuluyladir.
Herhangi bir kul var mı çevrende diye sormuştum
Nasip olarak soruyorsan şu an yok
Umarım olur tez zamanda
İnşallah hayırlısıyla. Teşekkür edrim sen de hep mutlu ol insallah
İnşallah bakalım, bulursak
Bulursun her şeyin zamanı var klasik bir söz ama çok doğru
İşte o zaman bi gelse
O zaman gelene kadar onun nasıl biri olmasını istiyorsan o şekilde dua et. Çünkü karşına simdi istediğin şekilde cikicak. Bana evli arkadaşlar hep derki, hazır bekarken şanslısın istediğin kadar işte birebir aynısı çıkıyor karşına. Biz evlendik bilseydik o zaman çok isterdik diyorlar. Yani fırsata çevir zaten bir gün karsilasicaksiniz
Doğru diyorsun ama sabır da doluyor zaman zaman
Kaç yaşındasın
38
Ya Bi bakmışsın 38in sonu bulursun 39 bile olmadan. Tasalanma Allaha bırak işini. Ama çok ısrarla ve samimiyetle dua et bak hemen olur. Şeytan seni ümitsizliğe düşürmesin.
Sen ne güzel diyorsun öyle
Tabi. Tevekkül güzel şey. Duanı et, Allaha bırak, yaslan arkana izle. Çok inanarak edilen ve geri çevrilen dua görmedim ben kendim için de başkası için de.
Doğru diyorsun
şu an yalnızım ama görücüm gelecekmiş bir ihtimal yalnız olmayabilirim
Hadi hayırlısı
Yanlızlık kaderimiz olmuş. :)
maalesef
daha 14 gün var ; Zaman neyi getirir bilemeyiz
İhtimal ihtimal 😁
Her zaman bir ihtimal vardır :)
Ay bilemem ki belki de olabilir belli olmaz
Demek ki şimdilik kimse yok 😀
Aynen kafa rahat
Hep öyle