Aşk İlişkileri İlerde aldatılma korkusundan ilişki istemiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl şu an olmayan biseyeden bahsediyorum neden sanki olmuş gibi boşanma seçeneği sunuyorsunuz İlerde aldatılma korkusundan ilişki istemiyorum ne yapmalıyım? Cevapla İlişki Soruları Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
alğsa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Korkusuz bir dünya içtigin suda bile bogulabilirsin bu bir yapacak olan yaşlılıkta dahi yapar bu iki senin kararın senin düşüncen hayatta evlenmek kadar boşanmakta normal bişi buda 3 0 6 Yorumla Soran +1 yıl maalesef öyle olmuyor iste Yorumla alğsa +1 yıl Banada öyle geliyordu ama neler geldi başıma bir bilsen kırkuların seni daha çok bulur negativ enerji yayarsan Yorumla alğsa +1 yıl Ve boşandım ben bunun acısı bile geçiyorsa her şey geçer Yorumla Soran +1 yıl Bizde boşanma yok kesinlikle hoş karşılamaz çevre Yorumla alğsa +1 yıl Bizdede yok aileme nasıl rezil oldum bir bilsen ama iyi ki olmuş diyorum bazen yanlışlardan ders çıkarmak iyi oluyor Yorumla Soran +1 yıl İşte bizde yok kesinlikle olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten ilişkiler sandığınız kadar iyi değil acılarla dolu husranlikla dolu pişmanlıkla dolu say say bitmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha fazla yıpratma ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece 1 saat şurada takıl hem cinslerinin pişmanlıklarını buradan gözlemle kb eğriye doğru diyemem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddi ilişki yapmalısınZira bende artık ciddi ilişki istiyorum sonu mutlu sonla bitecek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İşte güvenemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde güven sorunum var. Eger guven verırse ve gozu benden baskasın gormezse dünyam olur o kısı benım Yorumla Soran +1 yıl Bende güveneyim canımı veririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence biz bi dateyi hakediyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temkinli ol her zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ömür boyu öyle yaşayamam Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O zaman ileride öleceksin diye yaşama? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aleykümselam kardeşim. 😃 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl en iyisi sevişip sevişip sen aldat 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. ilişki yapmayacan o zaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öylede olmuyor işte mecbur sonda evlenicem Yorumla _Thanos_ +1 yıl o zaman gece işte daha ilgili olucaksın Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Çogu aldatiyo 0 sadakat 0 0 Yorumla
Makximos99 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Duygusal birisin dimi burcun neydi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boğa Yorumla Makximos99 +1 yıl Kardeşimde boğa. Okuyor muydun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Korkusuz bir dünya içtigin suda bile bogulabilirsin bu bir yapacak olan yaşlılıkta dahi yapar bu iki senin kararın senin düşüncen hayatta evlenmek kadar boşanmakta normal bişi buda 3
maalesef öyle olmuyor iste
Banada öyle geliyordu ama neler geldi başıma bir bilsen kırkuların seni daha çok bulur negativ enerji yayarsan
Ve boşandım ben bunun acısı bile geçiyorsa her şey geçer
Bizde boşanma yok kesinlikle hoş karşılamaz çevre
Bizdede yok aileme nasıl rezil oldum bir bilsen ama iyi ki olmuş diyorum bazen yanlışlardan ders çıkarmak iyi oluyor
İşte bizde yok kesinlikle olmaz
Zaten ilişkiler sandığınız kadar iyi değil acılarla dolu husranlikla dolu pişmanlıkla dolu say say bitmez
Daha fazla yıpratma ya
Sadece 1 saat şurada takıl hem cinslerinin pişmanlıklarını buradan gözlemle kb eğriye doğru diyemem
Ciddi ilişki yapmalısın
Zira bende artık ciddi ilişki istiyorum sonu mutlu sonla bitecek
İşte güvenemiyorum
Benimde güven sorunum var. Eger guven verırse ve gozu benden baskasın gormezse dünyam olur o kısı benım
Bende güveneyim canımı veririm
Bence biz bi dateyi hakediyoruz
?
Temkinli ol her zaman
Ömür boyu öyle yaşayamam
O zaman ileride öleceksin diye yaşama?
Demi
Aleykümselam kardeşim. 😃
en iyisi sevişip sevişip sen aldat
ilişki yapmayacan o zaman
Öylede olmuyor işte mecbur sonda evlenicem
o zaman gece işte daha ilgili olucaksın