Sürekli engelleyip engeli kaldırıp hicbisey olmamış gibi yazıyor anlam veremedim 1 hafta 10 güne bir yazıyor genelde hep o yazar bana bi kaç gün önce gece yazmıştı kokunu özledim sana ihtiyacım var dedi taksi gonderiyim yanıma gel dedi Bi Ka gün öncede müsait misin sesli ariyim muabbet edelim dedi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
şu söyledikleriniz hoşlantı yönünde bir bağ olduğuna dair ipucular, ama hani kesin böyle demek için daha fazla yaşanmış şey olması gerekir gibi gözüküyor, hani denemek için farklı bir uğraş için de böyle yapıyor da olabilir
Peki sence 3 senedir gelgitli olması neden olabilir? Engelleyip engeli kaldırıp hicbisey olmamış gibi yazmasi
engellemesi fenasal saçma bi olay, hiçbir şey yok ortada durup durup engelliyor, ne saçma aslında. ama hani engellemenin altında bir şey varsa ona göre yorumlamak da gerekir
Hyr sadece eski sevgilisi başka kızlarla gourusmesini istemiyormuş yani o zamanlar sevgililerdi Ama benden hiç kopamıyordu engellese de bir hafta 10 gün sonra tekrardan hiçbir şey olmamış gibi bana yazıyordu ama şu anda hiç engelleme gibi bir problem yok normal konuşuyoruz Hatta bana daha çok yakınlaştı gibi sürekli bana yazıyor Bir hafta 10 gün içinde genelde hep o yazıyor zaten
bu sefer de şu oluyor birazcık, erkek duygusu olarak yorumluyorum ama, o kişiden ayrıldığı için yeni bir seçenek olarak sizle ilgileniyormuş, olayı değerlendiriyormuş gibi gözüküyor, yani bilemem tabi keskin bir şekilde böyle demiyorum da, o kişiyle işi bitince sizle ilgilenmeye başlamış gibi gözüküyor, hoşlanma duygusundan bağımsız olarak yani
Ve şu an Instagram'dan takipleşiyoruz oradan iletişime geçiyoruz onun ne kadar sevgilisi de olsa benden kopamadı sürekli sevgilim başka kızlarla görüşmemi istemiyor diyerekten beni engelledi ama fazla bir zaman geçmeden Engeli kaldırıp bana yazıyordu Ve şimdi bana diyor ki ben sevgilimden ayrıldım ve sevgilim yok
Hayır her zaman öyleydi Hatta biz ilk Tanıştığımıza Bana çıkma teklifi etti ve ben kabul etmedim sürekli benden hoşlandığını söylüyordu sürekli benim onun hoşuna gittiğimi söylüyordu Ama şu anda 2 aydır görüşürüz ve beni 2 aydır da engellemiyor hiçbir şekilde sürekli konuşuyoruz genelde o bana yazıyor zaten ben ona yazmıyorum Hatta yazmadığım için de bana diyor ki Neden bana hiç yazmıyorsun vesaire
Yani sevgilisi olsa da olmasa da bana her türlü ilgi gösteriyordu zaten ama Tek fark sevgili değiliz
ama o zaman bu durumda sorunun en başına ve sorunun köküne gidersek siz cevabını bildiğiniz bir soruyu sormuş olmadınız mı şimdi
Ve mesela konuştuğumuzda da bana diyor ki hayat nasıl gidiyor Falan filan bana dedi ki en son konuştuğumuzda arayayım işte muhabbet edelim sohbet edelim demişti Ben de müsait değilim demiştim o zaman müsait olmadığım için ona da yazdım dedim ki müsait olduğunda bana yaz ozaman
Benim sorum asıl Sorum şu zaten sürekli git geldiği olduğu için Kafamı karıştırıyor acaba beni seviyor mu Ya da benden hoşlanıyor mu diye düşünüyorum sordum soru da zaten hani Acaba bana karşı bir ilgisi var mı diye
Yani Bir de sadece soruyu erkeklere açtım zaten ki erkekler cevaplasın diye Hani erkek erkeği tanır ya o açıdan
ama şöyle ; zaten hoşlandığını söylemiş, artık git gel de olmuyormuş, siz reddettiğiniz için sizden uzakmış başta, ama şimdi durumların bazıları tersine dönüp kendisinin de sevgilisi olmadığı için size yönelik yaklaşımlar davranışlarda bulunuyormuş, hani yine birazcık belli gibi yaşanılan şeylere göre
Olabilir ama dediğim gibi hani soruyu sorma amacım Neden böyle yaptığı Bir de benim onu reddetme sebebime Gelecek olursak onun parasının çok olması ve çevresindeki kızların da onun parası için peşinde gezdiğini bildiğim için onu Onun için reddettim yani aldatılmaktan korktum Aslında ve o tipim değil aslında ama Ben de ona karşı bir şeyler hissediyorum Ama biraz daha zaman vermek istedim birbirimize ve bana direkt çıkma teklifi etmedi zaten bana dedi ki sevgili yapmayı düşünüyor musun İşte ben de boşum gibi gibi
Ama bak gerçekten emin değilim beni sevip sevmediğiyle alakalı ya da benden hoşlanıp hoşlanmadığı hakkında pek emin değilim Ama bana dediğim gibi mesela Hayat nasıl gidiyor işte muhabbet edelim arayayım mı sohbet edelim gibi gibi şeyler söylüyor bana halimi hatırımı soruyor konuşuyoruz Dertleşiyoruz
bu tür şeyler zaten hep zaman içerisinde ortaya çıkar, belli olur, anlık olmasında muhakkak bir hata, sorun ortaya çıkıyor maalesef ki. siz de şu haliyle zamanla iletişim kura kura göre göre yaptıklarını davranışlarını görerek ölçerek biçerek bi karara varabilir sizin hakkında o kişinin ne düşündüğünü anlayabilirsiniz bence az çok , şu anki haliyle sizle ne için iletişime geçiyor çok anlaşılamaz gibi
Ve bana Kokunu özlüyorum vesaire gibi şeyler de söylüyor arada hani çok sık Söylemese de arada söylüyor dediğim gibi anlam veremedim zaten değişik biri kendisi
işte bu tür şeyler hoşlantı/sevgi duygularına dair şeyler
Yani benden hoşlanıyor olabilir
evet, koca bir konuşma içerisinden bu çıkarımı yapabiliriz bence de.
Beni beğeniyor olabilir mi senc
evet, olabilir
Benden vazgeçemiyor mu sence
onu bilemem
Bir de mesela ben ona yazmadığım zaman bana diyor ki Neden hiç yazmıyorsun
evet
Beni onemsedigi için mi
gibi
Daha çok hoşuna gitmek için neler yapabilirim
uğraşabilirsiniz
Peki bana arada hayatım demesi?
güzel