Zaman isteyen erkek pişman olur mu?

ben 31 o 30 yaşında ikimiz de öğretmeniz. Benimle tanışmak isteyen o oldu. Evlenme konusunu açan, ailesiyle tanıştıran da. Ben de aileme söyledim. Arabam vardı onu kullanmasına, haftanın üç günü ona kalmasına, 2 kez memleketine gitmesine izin verdim. Seni kullanmış demeyin çünkü evlenecez gözüyle baktım. Sonra zaman zaman evlilik bana göre değil demeye başladı. En az bir yıl düşünmüyorum dedi. Kavgalarımız arttı. Sürekli beni en az yarım saat kırk dakika bekleten ve bunu düzeltmeyen biri. Arabam ondayken bile su saatte gelecem dese en az 40 dakika beklemisimdir onu. Yıkatacam dediği arabamı yıkatmayan, çiçek desen ben söyleyince alan biriydi. En son bir haftadır aramız kötüydü. Tartışmalarımız arttı. Konuşmalarımız azaldı. Bana mesaj atmayınca aramayınca neden aramıyorsun diyorum iyice uzaklaşıyordu. En son dayanamayıp aklında kim varsa ona git dedim. O da bitirdiğini, kavgalarımıza dayanamadığını, sürekli ona bağırdığımı, evlilik konusunu kapattığını söyledi. Ben sürekli neden soğudun benden dedikçe de üstüme çok geliyorsun bırak kafa toplayalım memleketten gelince konuşuruz dedi. Ben dayanamayıp sürekli sorguladım, aradım hayatında gerçekten biri mi var neden uzaklaştın benden dedim. Sen böyle yaptıkça iyice uzaklaşıyorum snaa bana zaman ver haftasonu yüz yüze geliriz o zman konuşuruz dedi. Belki birbirimizi özleriz, sen de kafanı topla dedi. En son bugün yine aradım, sen beni anlamıyorsun dedi. Bir dhaa da sana ulaşmayacağım diye mesaj attım. Sizce de hayatında biri mi vardı? Yoksa gerçekten bunalttım mı? Üstüne gittiğim oldu tabi fakat sürekli beni bekleten, dediklerini yapmayan biri olduğu icindi. Aileme bu iş olamayacak demek çok ağrıma gidiyor. Pişman olmasını ölümüne istiyorum. Beş aylık bir ilişkiydi. Bana biliyorum çok pişman olacağım ilerde dedi ama artık bunaldım demişti

Zaman isteyen erkek pişman olur mu?