Sizi tanımıyorum ama bunu okuyorsan teşekkür etmek isterim, mutluluğu ve sevilmeyi hakettiginizi unutmayın. Eger kendinizi mutsuz hissettiğiniz bir yerdeyseniz ordan ayrılın en azından sonra ki zamanlarda gerçeği anlayacaksınız zaten. Bilmiyorum sosyal medyada, çevremde görüyorum sevilen insanları umarım hepiniz sevdiğiniz insanlarla mutlu olursunuz hepiniz sevilmeyi hakediyorsunuz kötü kalpli insanlar hariç. Ne olursa olsun mental sağlığınıza dikkat edin en önemlisi elinizden giderse hiç bir şey kurtarmıyor maalesef.
Eğer kendinizi psikolojik olarak kötü hissediyorsunuz gökyüzüne bakın gülümseyin psikolojik olarak rahatladığınızı göreceksiniz.
Bilmiyorum bunu yazmak istedim belki bir veda yazısıdır belki bir ilham yazısı ama siz ilham yazısı olarak düşünün lütfen.
Eğer kendinizi psikolojik olarak kötü hissediyorsunuz gökyüzüne bakın gülümseyin psikolojik olarak rahatladığınızı göreceksiniz.
Bilmiyorum bunu yazmak istedim belki bir veda yazısıdır belki bir ilham yazısı ama siz ilham yazısı olarak düşünün lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel kalpli insanlara ihtiyacımız varr
Kötüsü oldugu gibi bu hayatta iyisi de var
iyki var o güzel kalpli insanlar
Çok haklısın
O kucuk masum beni okadar hor gordulerki artik o kucuk masum beni sakladim kimsenin yetismesine izin vermiyorum
Maalesef bazı kötü insanlar iyi niyeti çokça kullanıyor bende yaşadım sonra düşündüm eğer iyi olmazsam diğer iyiliğe ihtiyacı olan kişilere kim yardım edecek diye
Ben artik kendime kaldim
Ne kadar da saydamsın, yüreğinin güzelliği buraya kadar geldi. Teşekkür ederim. Daha güzelleri sizi bulsun.
Rica ederim umarım mutlu olursunuz her zaman
İlham zoe ama teşekkürler
Neden böyle düşünüyorsun ki
Bilmem genel olarak böyleyim
Bunun sebebini sordun mu kendine yani seni bu duruma sürükleyen şey ne diye
Yoo gerek duymadım
Bu yüzden o döngüyü kırmayıyorsun büyük ihtimalle cevabını bulunca her şey yerine oturur büyük ihtimalle. Sunu diyeyim mental sağlığınıza dikkat edin gidince kesinlikle mumla arıyor insan
Gitti bile galiba
Seni bu duruma getiren insan ilişkileri falan mı , akademik kariyer mi yoksa
Küçüklükten böyle
Bir anlamsızlık içinde yaşadığını falan mı düşünüyorsun eger öyleyse hayat anlamsız olsaydı kuşlar uçup çiçekler tam mevsiminde açar mıydı yolda giderken gördüğün kedi ve köpeğin bile bir anlamı vardır.
Umarım beyninizi şişirmemişimdir
Yok gayet iyi ve pozitifsiniz
Teşekkür ederim şunu diyeyim sana psikolojik sağlığımı kaybettiğimi hissettiğim zamanlar oldu ve tek başıma üstesinden geldim hani bilmiyorum buraya da yazdım benim gibi olanların yalnız olmadığını bilmeleri için.
Yaptığınız hobi falan var mı
Nasıl hobi
Çok iyisiniz her insanın hayatına lazım
Spor olsun, yabancı dil öğrenmek olsun
Hobim var
Onu yapmaya devam edin eğer okuyorsanız kulüp falan varsa katılabilirsiniz , kitap okuyabilirsiniz kişisel gelişim olsun psikolojik olsun kesinlikle farkını görürsünüz
Onu hep yaparıö eskiden beri
Devam edin kesinlikle kitap okumaya çok iyi geliyor insana. Eger anlamsız hissettiğiniz zamanda kağıda içinizi döküp yırtın , atın hafifliyor insan psikolojik olarak
Tek yaşamak güzel birde
Okuyor musunuz
Çalışıyorum
Anladım her insanda oluyor böyle dönemler bu dönemde kendinize olan özgüven seviyesini normalde tutarsanız iyi olur sizin için çünkü aşırı eleştirici bir yaklaşımla yaklaşır insanlar. Umarım gönlünüze göre olur her şey iyi akşamlar kusura bakmayın lütfen vaktinizi aldığım için
Özgüven yok zaten yok ya ne kusuru
Özgüveninizi arttıracak şeyleri yapabilirsiniz örneğin spor çok büyük etki ediyor, yeni hobi edinmekte iyi gelir. Dış görünüşle ilgili özgüveniniz düşükse yüz yogası falan yapabilirsiniz, tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz isterseniz
Zor ya
Zor değil kendimden biliyorum özellikle yüz yogası ve spor çok değiştiriyor insanı
Zaman yok ama
Zamanınız olduğunda yapmayı deneyebilirsiniz yüz yogası zaten 5 dakika bile sürmüyor YouTube de çokça video var bu konu hakkında
Beslenme düzeni yaparsaniz o zaman bile farkı görürsünüz
Hmm denerim
Umarım gönlünüzce olur her şey hiç bir şeyin mental sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin
Umarım ya her şey için teşekkür ederim ama genel olarak problemleri çözmem lazım
Abi masal okuyup buraya gelme ya
Hayır masal okumuyorum insan psikolojisi ile ilgileniyorum onun hakkında bir şeyler okuyorum sadece mutlu olmanıza yardımcı olmak istemiştim
Masal okuyorsun işte okuduklarını merak ettim
Psikolojik kitaplar okuyorum yani bu kadar önyargılı olmanızı anlamadım ama umarım sizde mutlu olursunuz
Söylediğin gibi değil neyse sen okumaya devam et okuman gereken çok şey var daha
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️