Ben türk biriyim
Ama bi tane Kürt çocuk var beni seviyor diyo
Zamani gelince senle evlenicem ailemle de tanışmak istiyor. Amacim ciddi ilişki diyor.
Kürt erkekleriyke evlilik yürür mü
Ben türk biriyim
Ama bi tane Kürt çocuk var beni seviyor diyo
Zamani gelince senle evlenicem ailemle de tanışmak istiyor. Amacim ciddi ilişki diyor.
Kürt erkekleriyke evlilik yürür mü
Bu bi hastalık gibi bir şey aslında bilmiyorum ki artık bu pasif ırkçı bir söylem aslında bilinçsiz kullanılan toplumdan etkilenip söylenen bir kelime seni suçlamıyorum yanlış anlama lütfen.
Sende mi kürtsün
Niye ki kötü bi şey yapmadım ki
Sadece Kürt arkadaşım fazla olmadı kafam karıştı
Ben ülkenin doğusundaki kültürü genel olarak sevmiyorum ve o kültürde bir ailenin parçası olmayı tercih etmem. Uzun süre önce büyük şehre göç etmiş olsalar bile aynı kültürü yaşamaya devam ediyorlar ve kendilerini geliştirmiyorlar.
Irkçı gibi görünmek istemem ama çağdaş ve modern yaşamı benimseyen bir kadının bu tip ilişkilerden ayrı durmasında yarar var.
canım bence nereli olduğu falan çok önemli değil, sonuçta türkiyede doğup büyüyen herkes az çok birbirine benziyor ve aşırı farklılıklar yok. bu yüzden bence kürt türk şu bu diye ayırmaya gerek yok, konuştuğun kişinin karakterini anlamaya çalış bunu da ırkıyla ayırt edemezsin
Sende mi kürtsün yoksa
hayır değilim
Kürt biriyle sevgili olur muydun
dediğim gibi nereli olduğu gibi şeyler çok önemli değil, anlaşabilelim kafalar uyuşsun yeter
Cevap
9Cevap
Kürt olunca noluyo kürtler tezekle mi besleniyo evlenince bk yerim mi diye düşünüyosun

Hayirdir birt kürtlük kutuplasmasi mi var insandan sayilmiyor mu?
Eeee sorunun amacını tam çözemedim Kürt olunca insan olmuyor mu evliliğin Kürtdu türkü mü var insanlığa bak sen biraz da kendini geliştirmeni tavsiye ederim
Kültür farkı olur mu diye dedim
Siz anlaşıyorsanız neden olsun ki zaten ailesi ile bir işin yok çocuğa bak sen eğer düzgünse olur
Sende mi kürtsün
Kürt olup olmadığım önemli değil. insanları ayırmamak lazım ister türk ister Kürt ister laz ne olursa olsun insan önemli karakter önemli din cinsiyet ırk değil
Hahahha olur tabi ki sanki bir insandan değilde başka birseyden bahsediyormyssun gibi geldi
Çeyiz olarak 1 sandık 7x62 4 tane AK-47 2 rpg yeter sanırım.
insan mı bitti abicim ya
Niye öyle dedin ki
kültür mantık yaşayış
Yıllardır. kiz alıp vermisiz
Kumral renkli gözlüyse ve kibarsa evlenirim
Evlenin tabi
Sen onu istiyomusun peki
Yürür
Kültür ya farklı kültürler farklı hayatlar 😃
Evet olmaz mı
Hergün misafir ağırlicaksan okey
Evlenilmez