24 yaşındayım iyi bir bölüm bitirdim, karakterim de kötü sayılmaz ama tip olarak 4/10 falanım, maalesef abartmıyorum. Bu yüzden reel buluşmalardan kaçtım, şu an biri var az çok tipimi biliyor ama yine de gerçekte çok daha farklı sonuçta. Kafalarımız uyuşuyor o da yakışıklı sayılmaz aslında , bu yaz görüşmeli miyim yoksa hiç o toplara girmeyeyim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmekten ziyade kafa yapını değiştirmen gerekiyor.. Kendini ve karşındaki insanı fiziksel olarak değerlendirme.. Karakterini, duruşunu ve yaklaşımını beğeniyor isen kendine ve karşındaki insana bir şans verebilirsin..
51 Yorumla
Soran+1 yılBen onu her şekilde kabul edebilirim ama karşı taraftan emin değilim, erkekler genelde bu konuda daha şekilci oluyor..
En İyi Cevaplar
Arzulanmak ve sevilmek için illa ki güzel olmaya gerek yok. Ben kaç tane çirkin olarak tanımlanan kişileri kendine güveniyle enerjisiiyle çok çekici buldum bir bilsen... Etrafına baktığında mutlu bir ilişki içinde olanların hepsi çok mu güzel çok mu yakışıklı? Hayır değiller. Bu tip düşüncelerde olanlar kendilerine güvenmeyip kasıldıkları için iyi bir buluşma geçirmiyorlar ve suçu hemen görünüşlerine atıyorlar. Bu böyle bir paradoks. Senden etkileneceğine emin olarak git ve ayrıca o beni beğenecek mi diiye düşünmeden önce ben onu beğenecek miyim diye düşün. Rahat ve dişiliğini seven biri olarak gittiğinde gayet iyi bir buluşma olacağına eminim. Belki de o çok kasıntı biri olacak ve sen beğenmeyeceksin. Kim bilir :)
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum 👏👏
+1 yılBence görüş. Tipine de bu kadar anlam yükleme çünkü insanların birbirine çekilmesi samimiyetiyle, jestiyle mimiğiyle güzel enerjisi güzel muhabbetiyle çokkk alakalı her ne kadar erkekler tipe bakar dense de o başlarda öyle olup sonra bu saydıklarımı bulamadıklarında hiç oralı olmuyorlar o yüzden bu güzel meziyetlerine odaklan ve özgüvenli ol özgüven kadar da çekici kılan başka bir şey yok tecrübeyle sabit
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerr💓
+1 yılBakımlı olursun güzel şık giyinirsin hareketlerinle konuşmanla etkilersin kendine güven ve git onu da gözünde çok büyütme ;) gitmeden cilt bakımı ufak dolgular vs yaptır kuaföre falan git kombin de ayarla
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerr💖
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılGit görüş n'olacak sanki gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hangi kadın 4/10 olur ki ya? Sade renkler giyin, açık renk olsunlar. Koyu giyinme. Güzel parfüm sık ağır olmasın çokta olmasın. Temiz ol, bakımlı görün. Daha yumuşak ve hanım hanımcık giyin, etek elbise giy. Saçlarını da güzel yap, hafif de makyaj. En az 7/10 ya.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Surat tip diye bişey olmasaydı bence insanlar birbirlerini daha güzel sevebilirdi. İnsan eşini sonradan da beğenmeyebiliyor. Bu tür durumdan dolayı sende özgüvensizlik var. Kendine güven.
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olmadaydı cidden, gerçek aşk diye bir kavram da kalmadı zaten. Yorum için teşekkürlerr 💖
Kendine güven ve buluş beğenmese o kaybeder. Benimde öyle sorunlarım var yavaş yavaş aşıyorum ve emin ol hiç bir şey kaybetmiyorsun kendine güven ^_^
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerr💖
Gizli Üye(18-24)+1 yıltipin kotu olsa bile ozguvenini yuksek tut ayrica cakralarini yukselt kadinligini ortaya cikar cok ise yarayacak kendini sevip bakim yapsan emin ol kendini daha guzel ve cekici hissedeceksin en azindan auran yuksek olacak ayrica etrafa bir baksan nasil cirkin ksdinlar var yanlarinda boylu poslu yakisikli erkekler cok takma bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine neden böyle diyorsun saçmalama ya. Öz güvenin o kadar düşük ki yıllardır kendini kapamışsın bu yüzden bu fikre inanmışsın. Niye soyutluyorsun kendini insanlardan, aşktan falan. Buluş tabii ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende gerçekten güzelim 8/10 falan fiziğim 9/10 ama kariyerimde başarılı olamadım bazen diyorum ki keşke kariyerim güzel olsaydı da yüz güzelliğim ortalama olsaydı diye
Elimizdekilerinin kıymetini bilmiyoruz. Bence bi kahve içmekten zarar gelmez git görüş içine sinerse devam edersin inan ki güzellik çokta önemli değil 💞11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru insanoğlu biraz nankör 💁🏽♀️ karşı taraf için emin olamıyorum ama bakalım bi düşüneceğim💖
+1 yılGörüş ona karşı sıcakkanlı ol ilgini hissettir araya mesafe koyarak
Ve onu nazın la kendine çek13 Yorumla
Soran+1 yılnazınla çek derken nasıl mesela
- +1 yıl
Onu öv
Ona saygı duy
Onu karşı Kibar ol doğal ol
Abartı olmadan - +1 yıl
Hem harbi hem nazlı kız ol
+1 yılTip önemli değil bence tanımaya çalış hayatınin aşkı belki de
14 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin olan benim 😂
- +1 yıl
Öyle deme guzelsindir
Soran+1 yılYo olanı söylüyorum 💁🏽♀️ maalesef güzeller olduğu kadar çirkinler de var 😂
- +1 yıl
Sevgi tiple ölçülmez ki o seni beğenmişse sıkıntı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSorun sadece tip mi?
Belki hayatının aşkı olacak. Bir şans tanı görüş olmazsa yoluna bakarsın.17 Yorumla
Soran+1 yılevet tip ne yazık ki🥲
- +1 yıl
Yakışıklı bir insan düşün sana aşık oldu. Ama birşeyler eksik. Aynı şeyleri konuşmama, beraber delice şeyler yapmama. Yeterince ilgi vermeme. İnce düşünceli olmaması ve buna rağmen onunla olmaya devam eder miydin?
Çok yakışıklı değil. Ama seni olduğun gibi kabul eden. İlgi, şefkat ve merhamet vermesi. Beraber saatlerce konuşan bildiğin biriyi terk eder misin?
Soran+1 yılÖyle değil işte ben kendi çirkinliğimden dolayı çekimser yaklaşıyorum
- +1 yıl
Çirkin olduğunu kim söyledi
Soran+1 yılsöyleyen olmuştu daha önce reddedilme deneyimim de var zaten
- +1 yıl
Güzellik görecelidir. Sen kendini güzel bul. Allah sağlıklı bir şekilde yaratmış. Şükretmek lazım. Bakımını eksik etme. Gelişimine odaklan. Bak bakalım enerjin nasıl değişiyor
- +1 yıl
Hahaa o söyleyenler içi boş tenekeler. Bir insanı yadırgamak yanlız Allah'a mahsustur. Öyle diyenler kendi kusurlarını gördükleri içindir. Çünkü nasıl bakarsan öyle görürsün
+1 yılAynı korku bende de oldu hep çekindim buluşmaya ama buluşunca baktım ki karşımdakilerde Kıvanç Tatlıtuğ değil 😅 çok da dert etme boş ver .. ama neden kendine bu kadar düşük verdin? İstersen özelden de cevaplaysbilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle çünkü, ben de istemem kendime bu kadar düşük vermek.. İyi bir insan olduğumu düşünürüm samimiyim ama tip konusuna gelince bu yüzden çoğu şey başlamadan bitiyor 💁🏽♀️
- +1 yıl
Ayy bende aynı şekilde 😢 yaz özelden dertleşek 😅
+1 yılAz biraz kendinize güvenmeniz lazim yok artik 4/10 falan nedir yaa o seni degil sen onu begenmen lazim olmadı önündeki maçlara bakarsın cok takma 🤣
10 YorumlaÖnce sen bi özgüvenini tazele bakımlı biriysen niye kaçıyorsun buluşmadan tipine bakıp seni tanımadan ilişkiyi kesecek insan zaten başta kessin uğraştırmasın sen kendine değer verirsen başkarıda verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bak ben 28im hiç cesaret edemedim böyle giderse bu konularda hep böyle kalıcam girişi yap ki heyecanın azalsın başka türlü olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılOlumsuz olursa etkilenirmişim gibi geliyor, daha önce de bi kere açılıp reddedilmiştim falan🫠
- +1 yıl
Neden cesaret edemedin senindemi tipinden kaynaklı
Cevap sahibi+1 yıl@dobraerkek1 benim hiç denemediğim için korkuyorum her şeyden dolayı ilk olacak ya bilmiyorum her şey korkutuyor
Cevap sahibi+1 yılBen de açıldım ve karşı taraf havalanıp parmağında oynatmaya başladı hiç bir erkeğe açılmamak lazım :(
- +1 yıl
Erkekten erkeğe değişir o sen onun bir tarafını kaldırmışsin üzüldüm senin adına
Cevap sahibi+1 yıl@dobraerkek1 öyle mi diyorsun sence olmayan var mıdır öyke
+1 yılSaçmalama böyle yaparsan kısmetini kapatırsın kimseyle evlenemezsin sevmek sevilmek herkesin hakkı. Hem sadece güzellerin sevgilisi olacak diye bişey yok. Yinede sandığından daha güzel olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılyani keşke güzellik konusunu abartıyor olsaydım 🫠 ben de aşkında denemek istiyorum ama bakalım yaza kadar fikrim kaç kere değişecek🥲
Yani kusura bakma ama 4/10 olman için ya kolun yoktur ya bacağın kopuktur tövbe tövbe. Yani bu kadar kendinize hakaret etmeyin gerçekten.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkese ve herşeye rağmen kendi arzularınla yönettiğin ve sadece kendin için yaşadığın bi hayat var et kendine. Aksi halde yaşadığına yaşamak diyemeden tükenirsin, başkaları adına ve başkaları için yaşayarak
10 Yorumla
+1 yılBir şans verin bir kahve vs içip en azından tanışırsanız soru işaretleri azalır kafanızda da zamana bırakırsınız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Görüş, hayatının sonuna kadar insanlardan kaçamazsın. Belki iyi gelir sana, olmazsa da en azından denedim dersin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Görüşünce anlıyorsun kafanın uyuşup uyuşmadığını -ki bende de aynı kaygılar vardı ama ne kadar yersiz olduğunu anladım
20 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızlar kaldı mı ya. 10/10 olanlar da karakter leş oluyor. Umarım seni hak eder. Bol şans
10 Yorumla
+1 yılbenim icin tip yuzde 5 falan oneme sahiptir. Yuzde 50 sini anlayis olusturur yuzde 45 te vicdanli olmasi.
13 Yorumla- +1 yıl
Birde kendi kendinize ozguveninizi kirmayin buna gerek yok cunku burasi Türkiye herseyin alicisi var.😂
Soran+1 yılBu tarz konuşmalar pek samimi gelmiyor bana maalesef 😂
- +1 yıl
Herkes bir degil. Olamaz da ve beni tanimadigin icin boyle dusunmende normal. Yazabilirmisin bana bi.
Direk atla bence niye kacırasın olmazsa olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe senin güzelliğin ne onun yakışıklılığı bence önemsiz abla kafalarımız uyuşuyor diyorsun bu ne kadar zor bulunan bir şey karakterli de biriyse kaçırma bu çocuğu
10 Yorumla
+1 yılBu buluşun belki kafanıza yatar. Ama başka şehirden demişsiniz uzak mesafe ilişkisi zor olmaz mı sizcede?
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında aşırı da uzak değil ama evet normale göre daha zor olur
- +1 yıl
Siz belki de kendinize güvenmediğiniz için gerçek insanlarla buluşmaktan kaçmışsınız ve bu yüzden sanala yönelmişsinizdir. Bence sosyal hayatınızda biriyle tanışmanız daha iyi olur. Sanaldan kimseye rahat güvenilmez size kendini olduğundan başka biri gibi tanıtabilir. İnanın sanalda tanışmak ve reelde tanışmak çok farklı olur. Kendi etrafınızda bir sürü sizi sevebilecek kişi varken sanaldakilerle vakit harcamayın bence. Bu arada eminim güzel birisinizdir kendinize güvenin 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💖
+1 yılTatlım kendıne nie haksızlık yapıyosun karakteın iyi okul bitirmişsin dişil enerji sıfır ozguven sıfır
14 Yorumla
Soran+1 yılyaşadıkların da etkiliyor maalesef önceki geri dönüşler tecrübeler falan 🫠💖
- +1 yıl
Aşkım bak sen karşındakıne kendınden üstmüş gibi bakmazsan kendını üstde olarak hissedersen oyle bi donuş almazsın cogu erkek canım çunki
Soran+1 yılYa çoğu erkek kendi vasfına tipine bakmadan kusursuz kız aradığı için o konu beni geriyor işte 😂
- +1 yıl
Cok prof hareket et hiç kasılma rahat rahat git otur gel
+1 yılBaştan yanlışssss. Önce kendini sev. Kendin 10 da 7 yım 8 im de ya ne olursa olsun. Kendine guvenmen lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmayınca pek inandırıcı olmuyor desem bile 😂
- +1 yıl
Olmalı
- +1 yıl
Kendini güzel gör
+1 yılEminim 4/10 felan değilsin her kadın güzeldir belki değişiklik ve bakım gerekebilir çok merak ettim
22 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim ama yine de insan haklı olarak sevilmek istiyor , sadece kendi olduğu için💁🏽♀️ama o da pek mümkün değil gibi😂
- +1 yıl
Sevilmeyi hak ediyorsun bence güzelim haksızlık etme kendine erkekler kim köpek yaa
Bence kendini neden çirkin hissettini anlayıp buna çözüm getirmelisin kimse mükemmel değil tanışmak için bulus Bence çok ciddi olursanız ilerde daha zorlanirsin
10 Yorumla
+1 yılgörüş tabikş 10/10 tipimle 5/10 luk cocuk ilk buluşmada beni düşürmüştü bunlar karakterin uyması enerji uyması meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansını tabi dene ve tanıştığın kişilere makyajsız fotonu görsün ona göre emek harca
10 Yorumla
+1 yılYaza daha çok var buluş bence nolacak ki
12 Yorumla
Soran+1 yılişte direkt olumsuz olur diye düşünüp acaba hiç kalkışmasam mı diyorum 🥲
- +1 yıl
Seni görmüş beğenmese buluşmak istemezdi bence.
+1 yılBende de tip yok tipine bakma kımsetini ara
12 Yorumla
Soran+1 yılo zamana kadar bakacağım duruma göre 🥲
- +1 yıl
Senin Şahsını karakterini bilmem ama önemli olan ahlaktır edebdir. Evlendin diyelim eşin yakışıklı ama ahlak bozuk sana çirkin görünür. Muhabbet herşeyden güzeldir güzelliğe 3 günde doyulur muhabbete doyulmaz. Tip dediysekte ağzı yüzü güzel olmazsada düzgün olsun hem kendi adıma hemde senin adınadır dediklerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipe önem veriyorsan ondan uzaklaş ki onunda kısmeti açılsın
02 Yorumla
Soran+1 yılTipe önem veriyorum mu dedim sadece o da benim gibi güzellik/yakışıklılık standartlarına uymuyor yani
Cevap sahibi+1 yılLütfen okurken dikkat edin Tipe (önem Veriyorsan)
+1 yılEvlenme yaşın gelmiş evde kalcamsın ya da tabikide buluş
10 YorumlaOzguvenin asisi olsa yaptir ama yok bulus olum yok ya ucunda
10 YorumlaÖzgüvenli ol daha nereye kadar böyle devam edeceksin ki illaki biriyle görüşeceksin bence yen bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye girmeyeceksin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılolumsuz olursa etkileyebileceğini düşünüyorum tamam yıkılmam ama etkiler 🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi bölüm mezunusun
16 Yorumla
Soran+1 yılpsikoloji
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin anlayacağın bir dilde anlatıyım sende dismorfofobi var sen kendini begenmezsen kimse seni begenmez
Soran+1 yılYalnız gerçekte var olmayan bir şey değil bendeki cidden çirkinim
Cevap sahibi+1 yılO zaman Allah çirkin şansı versin
Cevap sahibi+1 yılSen kendine göre öyle görüyorsun herkes aynı şeyi aramaz kişilik karakter eğitim fizik güzellik hepsi farklı konular birde auro diye bir şey var gülüşünden kokuna kadar aşık olabilecek kişiler var küçük görme kendini çok fazla kendini eleştirme bırak insanlar eleştirsin
Soran+1 yılAmin jdj
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi mi yoksa vakit geçirmelik mi
16 Yorumla
Soran+1 yılyani ciddi gibi eğer olursa
Cevap sahibi+1 yılÜniden mi buldun
Soran+1 yılhayır sanal ama bayadır konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnladım nerden buldun ya bitane de ben bulsam😂ama ciddi değil
Soran+1 yılniye ciddi değil jdj
Cevap sahibi+1 yılKeldocn bilmem düşünmedim hiç ciddi de iyi olurdu ya hangi bölümü bitirdin
tanışalı ne kadar oldu bide aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılbir yıl falan hayır
+1 yılBuluşacak birini bulabiliyor musun mi
11 Yorumla- +1 yıl
Bulabiliyor musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılKorkma adım at kendine güven
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNereye kadar kacacaksin
10 Yorumla
+1 yılŞans vermeden ne olacağını bilemesim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin de hakkın yap bişeyler tabiiki
10 Yorumla Görüş bence Bi bak gör hemen kafandan karar verme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Buluş sansini dene bisey kaybetmezsin
10 Yorumla
+1 yılBuluş ne zamana kadar kaçacaksın
10 YorumlaBuluşmaya çalıştığın sana göre 10/? Kac
13 Yorumla
Soran+1 yıl5.5-6 gibi falan gibi bilemedim
Soran+1 yılİşte 1/10 erkeklerde bile maşallah özgüveni tavan olduğu için😂
+1 yılHiç girme hele buradansa asla
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında kişiliğini az çok biliyorum kişiliği aklıma cidden yatıyor ama buluşma olumsuz geçer mi beğenir mi gibi sorular çokça aklımı kurcalıyor
- +1 yıl
Sen asıl buradan veya başka bir yerden güvenilir mi onu dusun
+1 yılGir ya ne olacak şey yapacak değil ya seni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Yazın görüş sahilde bira için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kaybedersin ki.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörüş bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluş, şansını dene
10 Yorumla Bence hiç buluşma
10 Yorumla
+1 yılBulaş yaşın gelmiş
10 YorumlaNiye o toplara girmeyesin ki gir
10 Yorumla
+1 yılKalbindeki hissiyat önemli
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı