Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Önceden rezerve yaptırmak gerekti şimdiye dolmuştur xjndjd
070 Yorumla- +1 yıl
Cag ile alakalı değil. İnsan ne istediğini bilmiyor. Ve sevginin askin ne olduğunu bilmiyorum. Ha bu zamanda daha kötü. Çünkü kadinlar Sanki ayrı bir alem kafasina gore yasacak ve erkek karisamiyacak ya da kiskanamacak. Ortada guven var olacak ama kadının hayati kadina kalacak. Erkek bir çok seyde kadinin kisitlamasina katilacak. Bu sevgi degil aşk değil. Ve kadınlar adı gibi biliyor ama inatla karşı çıkıyor. Erkek arkadasim dostum is yerinden. Eee kardesim yav deniliyor. Lakin ilk fırsata o iş yatakta biter kadin gel diyince. Bu sacma kavgalar ile bir çok ilişki gözümün önünde gecip gidiyor
- +1 yıl
Yok sen daha çok yolun basindasin. Ama şu kesin için temiz, pozitif ve güzel bakiyorsun. Seni kirletlerine izin verme. Karsina gelip seni kirletecegiz demiyecekler. Sen gelmelerini isteyeceksin ve farkinda olmadan kirletecekler. Bu yüzden hayatın için farkindalik sahibi olman lazım. Gelen kisiyi gozlerinden ve sozlerinden tanıdığın zaman. Hersey senin kontrolünde olacağı andır. Eger kendini birakirsan asla son bulunamiyacak bir boslukta kaybolacaksin. İyi dileklerin için sag ol. Yüreğin ve güzellikleri daim olsun.
- +1 yıl
Zekâ konusuna bir şey diyemiyorum da farkındalık olduğu için yalnız kalacağımı düşünüyorum. Izlemekte güzel lâkin kendi hayatımızı yaşamadığımız sürece bir anlam barındırmıyor bir süreden sonra. Hayat bize ne gösterecek bilmiyorum ama malamat etmemesin kâfi diyorum.
Yaşa da çok takılıyorum Allah affetsin 😅😅😅 - +1 yıl
Amin affetsin inşallah:). Ergenlikte olur takintilar yav :). Niye takiyorsun peki aslinda hic bir önemi olmayan yasa? Malamat olmak güzeldir. İnsan malamat olmaninda kiymetini bilecek. Mesela sen bir sirket sahibisin elemanlara maas ve bol para veriyorsun. Bir gün yav elamanlar. Pazar günü bir iş var kim yapacak dersin ya da hepiniz geleceksiniz elllagim dersin. Elemanlar kendi aralarında sana laf ederlerse böyle ismi olur. Bu kadin mnyek filan. Zoruna gider çünkü sen değer verirken, onlar tantana ediyor. Ama 1 etmez mesela. Onu bir daha pazar calistirirsin ücretsiz. Sana gercekten minnet duyuyor ve sadik mi diye. Bir daha gik demez. Çünkü sen piyasadan çok iyi mass ve deger veriyorsun. Onu ölçüyorsun. Çünkü onu seviyorsun artik sana sadık ya da yaninda hissediyorsun. İşte Allah'ta hep güldürmez. Malamat ederki bakalım hemen isyan koparacan mi? . Bunu kimi zaman hastalikla kimi zaman kul eli ile kimi zaman malla yapar. Her türlü yapar rabbim. Biz ne gelirse gelsin haktan diye kabullenmeliyiz. Çünkü bizden dogruyu bilende bize nefes verende o.. yalnızlık, farkındalığın dostudur ve doğru söz kimsesizligin sebebidir.
- +1 yıl
Ergenlik mi 107 yaşında olduğum gözükmüyor mu?🙄 kendimde değilde karşıda takılıyorum. Jdbdjd her yaşın farklı getirisi var tecrübe olsada getiri farklı gibi geliyor. Keşke ben bir şirketin sahibi olsam iyi de bir şirket olsa ne olursa olsun pazar getirmezdim 10 ile 4 arası çalışma koyar 3 gün tatil vermek isterdim.. yaşamak için pekte vaktimiz yok aslında.
- +1 yıl
:) yazılar, şekiller, hareket, sözler ile tavırlara kanacak biri değilim be. Ergenlikdiyince 18-24 arası anlama. Ergen ham meyva gibi 40 yaşında olanda ergendir çoğu. Ve sen tas patlasin 24 bile yoksun. Güzel hayal yapilmayacak olsada hayaller güzeldir. Yaşamak için değil zaten vakit. Ölümü hatırlatmak içindir.
- +1 yıl
:) keyifliydi keyfi kaçtı tarzında gibi bir nida oldu sanki. Ama bu arada harbiden eyvallah sağ ol. Güzeldi keyifliydi. Eline koluna sağlık. Ben çok cok farklı alt katmanlardan oluşan bir yerden bakmaya alıştım galiba. Sen ya da baska bir insan gibi bakamıyorum artık. keske düz görüp düz yasabilseydim. Rabbime emanetsin selametle
- +1 yıl
Ikimizden biri düz bakmasaydi cok sıkıntılar olabilirdi. Neyseki inatçı yanımı kırmak üzerine çalışıyorum bu aralar xjndjd
1. Bilmukabele diye öğrendim şimdi gittim baktım doğru kullanmışım.
2. Hasta olmusum burnum tıkanıyor uyuamıyorum jsbdjd sizin hipofiz niye boşuna yanıyor? Jxnxjx - +1 yıl
Bilmukabele diye biliyorum bende ama içimden bin demek geliyor :)))) .
Hmm geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin. Şimdi bak sana bir tarif vereceğim ister yap ister yapma. Seni lokum gib yapacak. 1 bardak sirke, 1 bardak tuz ve 2 limon bu 3 nu karıştır. Güzelce karıştır. Sonra burnuna ve agzina güzelce cek bunu. Gunde 3 defa yap. Hatta Şu an yap ferahlarsin. 3 güne hic bir seyi kalmaz.
Bendeki hipofiz döküldü bitti yok artik yok :) - +1 yıl
Yok olacak şey mikrop.. sirke yapmaz bir şey. Hem bunu sağlıklı iken değil. Burun agiz girplak mikrop dolu iken yapiyorsun. O yüzden ilk başta, başta olanın başı gider yani mikroplar huhuuuu :) . Korkma bir şeyin yok olmaz sapa sağlam olacak. Hem yarin aksam kadar dene. Ustue birde bol soganli mercimek cak. Offfff yeniden doğmuş gibi olacaksın. Sicak sıcak iceceksin yana yana. O zaman super bir his ile kendine geleceksin
- +1 yıl
İnşallah rabbim acil şifalar nasip etsin. Sakın bana kilo takıntım var deme. Yemeğe de bence dikkat etme. çünkü yemedikce vücudun huzur bulamaz. Bu yagli bu etli bu sulu yemek inan hic önemli değil. Önemli olan tika basa yememek. Yesen bile vücudun kendini tazelemesine izin vermen gerekiyor. Yemekten asla vazgeçme bence
- +1 yıl
Balik etli bir kadın candır, zayıf altı üstü fragman gibi heyecandır. 🤣🤣 . Ben zayıflardan tiksinirim. Gencken zayıflık diye empoze ediliyor. Flim sinema müzik dergi gazete her alanda zayıflığı vurguluyorlar. Bu pskoloji ile oynamaktır. Bir insan normal kilosunda bile kalmaktan tiksiniyor. Mesela 1.70 boy bir kadin. 65-75 arası çok rahat fit olacakken. Oovvg bu ne kilo diye eziyet ediyorlar hiç olmadı kisi kendine eziyet ediyor. Yok ben hayatimda sevmedim asla sevmem kadin dedigin ,75- ustu olacak gerisi ilgi cekici degil bence
- +1 yıl
Yav harbiden bak. 1.70 ve 50 kilo kadının bir erkeğin gözünde çekiciliği tas patlasin. O kadinin fikirlerini soyleyene kadardır. Bir doğa manzarasi düşün. En güzel sekilini asla bikmayacagin bir manzara. İste bu. 1.70 olupta 75 olandir. Çünkü yüzü gozu yanağı fiziği güzeldir. Düşünce değil bendeki hayatımda hiç bir zaman zayif biri ilgimi cekemdi. 1.85 boyundayim. Bir çok kız hoslandi. ama bence gozleri bozuk bende bakilacak bir şey yok. Ve bunlar hep zayıftı. Vay bir kilolu kiz bana baksın diyordum :) . Cevrede benim givi balık et seven erkek arkdasim bile yok. Bunlar bile zayiftan tiksiniyor zamanla. En basiti dansöz hic bir dansöz zayıf değildir. Çünkü Türkiye'de zayıf olan beden olcusu 70-50-65. Bu ama hic bir dansöz 70 ile oralikta gezme. Basit bir örnek. Ve erkekler her zaman dansöze para takma meraklisidir 🤣🤣 kadinlar buradan bir çıkarım yapsa keske. Eee 90-50-75 olsa nasıl sacma bir görüntü olur. Bu aslinda psikolojik bir eylemdi ve cok başarı verdi. 120 yillik olay. Zayıflığı ov kiloya dusman ol. Ve hep kötü kadınlar kilolu ve cirkin yap. Sen anladın
- +1 yıl
Vallahi nasıl empoze ettiklerini bilmiyorum ama gayet başarılı olduklarını düşünüyorum 😅 Bu soruya yazarken hiç bir dansözün beden ölçülerini konuşacağımı düşünmemistim jxndjd baya Zayıflamak istiyorum ama dediniz ya yemedikce vücudun huzur bulamaz ayynen öyle 🤭 ama yiyincede kiyafetlerim huzur bulmuyor birinden vazgeçmek şart.
- +1 yıl
Tamam zayiflamak isyorsan formulu soyluyorum.
1. İstediğin herşeyi ye. Bu inan gram sorun değil.
2. Yemeklerin yaninda hic bir icecek icme. Su bile.
3. Bagirsaklarina masaj yap. Bu sindirimde rahatlamayi saglar.
4. Mumkun mertebe harket et. Ev isi bulasik filan.
5. En onemlisi bir derdin olsun kafayi tak.
6. Suyu oturarak iç ve tuvalete 1-2-3 defa gitmeye cabala.
7. Nar ye haftada 1 ve beyaz yerlerinide ye.
8. Beypazari sade soda icin gunde 2 tane.
9. Yuzmek guzel olur. Dediklerimi yap.
1 haftada 5 kilo verirsin - +1 yıl
Yaaa üşenmeden yazmışsınız 🤭😅 teşekkür ederim bende birazcık biliyorum ama uygulama problemleri yaşarken düzenine koyma sorunları yaşıyoruz 😬😂 bu saydıklarınızdan sadece ikisini yapıyorum bir istediğim kadar yemek 2 beypazarı jdbdjdjd yüzmek sadece yazın oluyor. Pek iradeli biri ile konuşmuyorsunuz maalesef.
- +1 yıl
Bu konuda aslında üstünde durulması gereken ciddi bir konu. Çünkü akıl ve zeka nedir. Aileler bennim çocuğum zeki der hep. Zekayı gösteren nedir? . us ne ile belli olur. Usllu olmak neyi ifade eder. Us bence bir evin duvarı. Zeka ise onun kaplaması. Bir insan uslu olmazsa Zeki olması imkansiz çünkü. Akilsiz bu deli hukkumu yok dedikleri nokta bu. Akil hayatin varligini, doğruyu yanlışı, olayları kavramayı, bilgi edinmeyi, öğrenmeyi sağlayan bir etkendir. Zeka ise bu var olusta sistemi daha hizli kavramak ya da sistemi basit ve hızlı yoldan algılamayı sağlamaya yarar. Bu yüzden insan her evin içini ve dışını sevmez. Zeka ve akilda boyle iste. İc ve dişin farklı olmasi her insanda. Ama tabiki en zeki ve akıllı insan bile beyni durma noktasına gelir. Bazen gozleri oyle kör olur ki aylarca dogruyu goremez. Aslinda. zeki ve akıllı olan her zaman yaptignin yüzde 80 doğrudur denilmez. Çünkü zekasi fazla olan aklına guvenir. Yani kendine tabi olur. Kendi kafasindaki dogruyu ifade eder. Bu yüzden hep kaybedebilir. bazen ufak bir çocuk uzun ve anlasilmayan bir şeyi tek parmak ile hallede bilir.
- +1 yıl
Bu çocuğun beyin ve zekasini gostersede çocuğun cok zeki ve akilli olduğunu gostermez. Belki baskasindan görmüştür. Bu ihtimalde. Bu yüzden zeka ve akıl iradeyi her zaman kontural edemez. Çünkü irade nedir konu oraya ulaşıyor. İrade kişinin kendi vücudu ve dusunsel yargılarına ve davranislarina hüküm etme kısmıdır. Aslında bu irade bizi bir cok canlidan üstün kilan özellik. Çünkü bir köpeğin bir insan Gibi iradesi ve yapmasi zorunlu bir hayati yoktur. Duygusal olarak ve ic gudusel olarak sahibini sever sadik olur yaninda olur. Akilli olabilir. Çünkü bir algisi vardir. Ve bu algi iletisime sebep olur. Ama bir köpekten idaresi ile bir sey beklemek olmaz çünkü varlığınin siniri biz insanlar kadar degildir. Ve bu irade insanoğluna. Buyuk bir sorumluluk getirir. Az önce ifade ettiğim gibi. Halk arasında" akil tutulması" sözü varidr.. akli ve zekası yüksek bir daha fazla. Bu tutulmaya ugraya bilir. İrade, zevk, arzularına yemek dusebilir ve akıllı bir secenek olmayan seyleri yapabilir. Bu yüzden akil ve zeka iradeye her zaman söz geciremez.. aciiimmmmm yemek yiyecegimm yimeekkkkkk uyandim seninle konusmaya basladim miden isyanda gidiyorum bennn
- +1 yıl
Bas ağrısı gecmis olsun 2-3 badem ye bu iyi gelecektir. Ayaklarını ilik ve hatta hafif suda tut. Sakaklarina baskı yaparak masaj yap. Bu agrininalacak. Ve derin bir nefes cek burnundan agzindan ver. Ama bunu 3 defa. Yavasca. 4. De derin bir nefes cek ve bir anda huhhh diye ver nefesi gitsin. Sapa sağlam olacaksin
- +1 yıl
Ben çok küfürlü yorum yaptım.
Sinirliyim ben biraz. Ve bir şeyi açık açık tek tek yazarken anlaşılmayıp ters tepki görünce sinirden küfür ediyorum :) .
Hayatımda öyle az ve öz insan. İnstgram da fake diyorlar bazı yerlerde yorum yapinca. Takipçi ve takip sayısı az diye. :).
Yav sadece ailemin yarısı ve biraz dostum var hepsi bu. Ben her önüne geleni eklemiyorum ya da takiplere izin vermiyorum diye fake ilan ediliyorum. Sorun bende galiba. Az sayıda insanla yaşamayı bildiğim için - +1 yıl
Heee parmak sallayarak cik cik cik :) .
Ben afetmem. Mantiktan yoksun birini direk yüzüne vururum. Zarif ve kibar asla davranamam. Küsmek olmaz bende kesip atarım. Yav çok basit. Anlarsın ya da anlamazsin. Anlamayinca anlamadim de bir daha anlatayim. Farkli yol deneyim. Ben ifade edemedim farkli bir ornek vereyim derim. Yani illa çabalarım. Ama baktım olmuyor demek anlamak istemiyor ma l bu derin söylerim yüzüne - +1 yıl
Kabullenmek.. çoğu zaman o kadar iyi geliyor ki. Bazıları anlamaya bilir bazıları anlamak istemeye bilir sen onu harf harf anlatsanda olmaaaazzzzzzzz 😂😂 güzel Öğretmen olurmuş sizden.
Birde ne diyordukk adabı muaşeret kuralları önemli önce kendi sağlığımız için biraz höt höt gördüm sizi 🤭😂 - +1 yıl
Yooo yanlış anlaşılmasın edep ve saygı konusunda sorunlar yaşasam konuşma devam ediyor olmazdı ki kimsenin bu tür şeylerini bir yerden yargılamak üzerime değil.
Kimin sözü bilmiyorum ama kesinlikle öyle
Anlatmak isteyen biri anlamak isteyende biridir. Ben yorulmayın diye diyorum ama tabi diyorum diye yapılacakta değilll 😅 - +1 yıl
😑😒 senle benim aramdaki konuşmayı demiyorum. Genel manada diyorum. Farkındayım konuşmanın devam etmeyeceğine ki zaten 15 gün sonra aklımda olmazdin.
Ama farklı açıdan saygiya baktığım bir gerçek. Senlede bu konu hakkında fikir ayrılığı olabilir yani onu dedim:). Siist ben hot hötum ,:) - +1 yıl
Ricalar ricalarr hiç lafı olmazz. Yeniden denk gelmek isterim belki diye bir sorunuzu takibe almıştım sabah bildiri gelmiş birisi de konuşmak istiyor. Ordan sorunuz da gördüm 2. Kişi felan demişsiniz 1. Ben isem gerçekten şimdi daha mutlu oldumm 😅😅
Ne yaptınız peki dün buldunuz mu birilerini? - +1 yıl
Ha takip filan var mı bunda bilmiyorum onu ben.
Tamam işte o konuştuğumda uzun ve terbiyeli naif geldi böyle. Gördüysen zaten anlamışsındır :). Çünkü sen anlayışlı birisin. :).
Yok yine sap sap takıldım oyun oynadım.
Sonra buraya girip millete yorum attim can sıkıntısı :) .
Aramadım birini bulmadimda.
Ama düşündüm.
Neden diye niçin bu durumdayım. Yani burum derken yalnızlık değil. Çünkü yalnızlığı ben seçtim.
Niye kimsenin olmaması ve neden bu hal.
Sonra dedim ki biri olsa ne olacak.
Delice bir deger verecegim onemseyecegim üstüne dusecegim. Onu sevgi ve degerle bogacagim.
Ne olacak peki? Sonuc?
Karşımdaki kişi benim gibi mi ki? Duygusal ve yalansiz ve sevgiyi kaldirabil cek mi.
Kısacası kendimle çok konuştum.
Deli diye bilirsin :).
Sonuçta hayır dedim hem hak edebilecek hemde benim gibi yüreği duygusu olabilecek biri zor.
Ha bide.
Yine denk gelmek isterim belki aklimda :) bu sözünü unuttmam. Ama bakalım inşallah güzel gider.
Belki kavga olabilirim huhuhuu aksiyon dolu. İlk limit 30 yorum kavgasız olması ahaha ::) bunu sadece 2 defa gectim galiba. Bakalım aksiyon hala devam ediyor. Herkes okuyup dizi gibi takip ediyor ahaaha :).
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılNeymiş bu abi ya
013 Yorumla- +1 yıl
Banane ya
- +1 yıl
Bu insanların düşünmekten yoksun beyinleriyle bu denli laf salatası yapmasına bayıldım iyi günler dede
- +1 yıl
Avutan kim bu sizin işiniz benim işim gerçeklikle dede
- +1 yıl
Bana yazık diyen beyine bakın 14 Şubat için yazılır ilan vermiş puahhaha
- +1 yıl
Böyle insanların ucuz laf sokma sanatlarına bayılıyorum hem birazcık egosunu tatmin ediyor hemde o alçaklık komplesinin üstünü örtüyor bir taşla iki kuş
- +1 yıl
Ok boomer
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne