Güncellemeler
1 yıl
2 gündür ciddi ciddi siyanür içmeyi düşünüyorum ilişkinin bitme sebebi benim %80 benim hatalarım ben bu pişmanlıkla nasıl yaşayabilirim
2 yıldır birlikteydik beni gerçekten çok seviyordu gözümün içine bakıyordu üniversiteyi benim için bu şehirde yazdı çok kavga ettik ayrıldık barıştık ama seviyorduk birbirimizi en büyük kavga sebebimiz kıyafetti neyse kpss ye girdi iyi bir puan aldı mübaşir olarak işe başladı işini ben yaptım bu arada tanıdıklarla işe girince değişti sanki ameliyat oldum 1 hafta sonra ayrıldı geçen Cumartesi yanına gittim zar zor annem ikna etti gelmesi için karşısında ağladım aciz görünüyorsun dedi sanki benim sevdiceğim gitmiş başkası gelmiş tanıyamadım neyse o gün onun omzunda ağlayarak ayrıldık seni çok seviyorum dedi giderken o günden beridir anneme ve kardeşime 3 kere yazmış nasıl diye sizce neden yazıyor geri döner mi çok özledim daha 1 hafta oldu dayanamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Niye çekiniyorsun ben hep konuşup çözme taraftarıyım yaz öğren bide ailene yazmasının sebebi aşk bitmiş sevgi kalmıştır o yüzden olabilir aşkı bittiği içinde ilişkiyi uürütmek istememiştir ya da artık daha iyi birini istiyodur evlenmek için
Kardeşimden yazmıştım ilk günler terslemişti istemiyorum artık beni her yerden engelledi bence vicdan yaptığı için yazıyor evet anneme de demiş ben artık geleceği düşünüyorum demiş büyük ihtimal çok daha iyi birini bulmuş olabilir ama anneme ve kardeşime yazıyor benden nefret ediyor artık
Senden nefret etmiyor engellemiş çünkü barışmak için çabalıcağını biliyo buda onu zor duruma sokuya konu açık sende kabullen o kadar yılın hatırına iyi olup olmadığını merak ediyo başka bir şey yok seni belliki istemiyor artık hayır gelmez sende yoluna bak
Önüne bak ilgilenme , tekrar gelir, geldiğinde bir süre sonra aynı şekil de davran
Tanıyamadım abi Cumartesi günü ben ağlarken sırıttı çok zoruma gidiyor
Kardeşim profili gizleyip yazıyorum madem yoksa kadınlar linç yapıcak:)
Şimdi sen bundan sonra kar da yürü izini belli etme acı gerçek şu ki onunla olmaz sakın unutma durum bu sen ona vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsindir bir ayar ve denge var onu asla şaşırmıcaksın ki bu da sana ders olsun diyelim ve önüne hayatına yaşamına keyfine bak hayat ve yaşam amacına uygun drvam et hayat 1 kadından ibaret değil gün gelir öyle birini tanırsın ki iyi ki dersin seni yaradan ondan uzaklaştırmış sen de kabullen asla affetme o affedilmez şekil de davranmış zaten sen erkek adamsın aptal olma kadına eğilinmez sakın ola dik dur dik yürü eğilme keyfine gezmene eğlenme işine gücüne bak değmez diyorum sana akıllı ol akıllı yanımda olsan 2 tokat atardım sana , o sana gelicek mesela 1 sene 2 sene veya 3-5-10 sene sonra fark etmez ve o zaman gerekeni yap aynı yaptığı aciz duruma düşür ve devam et sakın hata yapma silkelen kendine gel akıllı ol asla ağlanmaya sızlanmaya vrya kendine zarar vermeye değmez saçmalıyorsun şu an hayattan zevk almaya bak ve yeni tanıdığın kadınlara asla eskiden bahsetme ve acziyet gösterme dik dur anladın mı bir sürr çok dağıtmadan eğlen veya keyfine bak sonra doğru düzgün biri olur hayatında sosyal hayattan kopma asla tamam mı kardeşim asla içine kapanma asla değmez asla
Abi çok teşekkür ederim yorumun için şu an içim alev gibi İnşaAllah en kısa sürede atlatırım dediklerini yapıcam eğer sende istersen seninle gerçek hayatta da görüşmek isterim çok güzel ve anlamlı bir yazı yazmışsın şu an açık ve net desteğe çok ihtiyacım var
Kardeşim görüşmemiz imkansıza yakın Tr de değilim burayı da dönemsel kullanıyorum , sen dediklerimi uygula ve unutma kimse vazgeçilmez değildir sakın içine kapanma hemen sosyalleş kısa süre de normale dönersin ve hatta kendine kızarsın neden böyle değer verdim diye bu kişiye ileri de anlıycaksın daha iyi olarak hemen keyfine bakmaya başla , Allah büyüktür vr yardımcın olsun acımasız ol ve kırıldığın yerden kır kimse 2 nci şansı haketmez onu yok bil ve sadece keyfine bak sadece
Allah senden razı olsun abi iyi ki yazdın bunları
Cümlemizden razı olsun ve son bir ekleme daha
Sen sana aşık olanla seni çok sevenle evleniceksin senin aşık olduğunla değil bunu sakın unutma sen beğenip seviceksin o da çok aşık olucak bu altın kuralı da unutma, kendine iyi bak kardeşim
Dediklerini yapıcam abicim söz veriyorum
Geri döner ama sevdiğin değişmiş bu hikayenin sonu yine ayni şekilde biticek gibi
Değişsin yeter ki dönsün dayanamıyorum ben ağlarken sırıttı acizsin dedi çok özledim ya benden başkasıyla olursa bana söz vermişti şiddet aldatma küfür dışında ayrılmayacaktık
Değişmesi daha kötü seni daha çok aciticak
bence uzak durmak iyi