- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılben başkasını buldum sana bol şans de yol ver fmaslşdfas
başkasına gitmiş onda da tutunamayınca sana geri dönmüş. kendine saygın varsa kabul etme onu059 Yorumla
Soran+1 yılBırakan benim ama
- +1 yıl
aynısı senin için de geçerli o halde😂 ava giderken avlanmışsın, niye üzülsün sana😄
Soran+1 yılAva gitme değil aslında. Konu benim sınırlarımı bir şekilde ihlal etmesiydi. Cinsel imalarda bulunuyordu alttan, her konuşmamızda duştan yeni çıktım diyordu her seferinde. Bu durumdan sıkıldım bunaldım. tam sevgili de değildik. O sürekli buluşmak için ısrar ediyordu. Ben gitmeyince kızıp beni sosyal medyasından çıkardı. Ne oldu diye sordum. Seninle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum o yüzden çıkardım dedi. Bende gücendirdim diye iş yerine gittim elimde minik bir hediye ile. Kızgındı ama barıştık. Sana kızsam bile küs kalamam ben dedi. Benim sana zaman zaman yükselen hislerim oluyor, bastırayım , yok sayayım diyorum olmuyor , söyleyebilir miyim artık dedi. Bence söyleme sana şu an bir cevabım söyleyecek bir sözüm yok diyip susturdum. Neyse iş çıkışımı bekle, yemek ısmarlayım, kahve içelim dedi. Kabul etmedim. Ben oradan ayrılınca mesaj atmış. Beni çok şaşırttın, gelmene çok sevindim , bundan sonra lütfen görüşelim filan diye. Bende dedim seninle küs olunca çok üzülüyorum, lütfen artık aramızın açılmasına sebep olacak bir şey yapma diye. Ne yapmayım dedi. Bende dedim bak bana şaka yapmak için bile olsa cinsel konu açma, kendimi kötü hissediyorum. Ben mutsuz hissedersem seni de mutsuz ederim dedim. Beni tehdit mi ediyorsun diye güldü. Tamam yapmadım yapmam da dedi. Ama daha önce ben sana yükseliyorum demişti. Bu cinsel ima değil mi? Sürekli duştan çıktıpından bahsetmesini hadi ben yanlış anladım. Popoma iltifat etti diye açıldı bir kere de aramız bu da cinsel ima bence. Neyse bana tamam dedi. Ertesi günü mesajın arkasına öpücük atmış. Bende dedim buna sen fırçaya doymazsın diye. Görüldü attı bana. 1 hafta geçti. Sabah günaydın yazmış. Görüşelim hafî atla gel filan yazmış. Bende soğuk yaptım müsait değilim arayamam gelemem dedim. Tripli bir mesaj attı. Yani suçlu olan ben miyim sizce?
- +1 yıl
öyle uzun ve ciddi yazmışsın ki okumadan cevap versem suçlu hissederim 😂 bakayım bi bekle
Soran+1 yılBende bunun üstüne dedim işte, özünde iyi bir insansın biliyorum ama sınırlarımı ihlal ettikçe ben seninle iletişimde olunca kendimi kötü biri gibi hissediyorum. Sana çok değer veriyorum ama böyle olunca her şey kıymetsizleşiyır. Bu yüzden görüşme konusunda isteksizim. Olduğun halinle sana çok kıymet verecek insanlar çıksın umarım karşına dedim.
Bu mesaja görüldü atmış
- +1 yıl
böyle anlatırsan sana hak verebilirim elbette.
karşı tarafın seni zarfladığı aşikar.
saygıdan yoksun ilişkilerin geleceği olmaz. oyalanma boş ver - +1 yıl
güzel kapanış olmuş aferin. iletişime önem veren insanları her daim takdir ederim, buradaki örnek de öyle
Soran+1 yılBenim yaptığım bir yanlış var mı sizce? Acı çekiyorum şu anda. Ama onu ghostlamadım, sebebi de açıkladım. Ağır konuştum biliyorum ama beklentimi söyledim. Ertesi günü dalga geçer gibi öpücük atıyor.
- +1 yıl
acı çekmeni düşündüren nedir orasını anlamlandıramadım
Soran+1 yılSeviyorum ben bu beyinsizi, sevgi bekledim hormon buldum. Buna üzülüyorum sanırım. Bir dr bana cevap bile yazmaması canımı sıktı
- +1 yıl
tipten veya güzel sözden etkilenmiş de olabilirsin ancak bu ettiğin sitemlerden sonra, ona tekrar geri dönme şansı verirsen; sana karşı cesaretlenmesine de şaşırmamalısın. kendini biraz cepte ve ona karşı bağımlı gibi gösterebilirsin çünkü böyle yaparsan.
zamanla samimiyet de artacağı için senden taviz istemeye daha fazla yüzü olacak. bunu bir düşün
ondan gelen ilgi alakanın kesilmemesini istiyorsan eğer ondan bırakamıyorsan, asıl bu sebepten bırakmalısın. ilgi alaka düşkünlüğü, bir noktada toksik ilişkiye dönüşür ve çiftler bunu farkedemez kolaylıkla ilk başta.
çölde susadın diye zehir içmemelisin🤷🏼♂️
Soran+1 yılÇok güzel ifade etmişsiniz , çok teşekkür ederim. Evet tipi çok iyi ama bende çirkin bir kadın değilim, güzel olduğum ile ilgili iltifat almaya alışkın biriyim. İlgi derseniz evet çok ilgi gösteriyor ama derdi cinsellik olduğu için almanın kolay yolumolarak gösteriyor olabilir. Belki amacına ulaşsa şu anki halinden eser kalmayacak. Sadece neden görüldü attığını anlamıyorum. Bir cümle kurmak bu kadar mı zor? Daha önce görüldü attığında kırıldı diye ayağına gittim diye aynısını olacak sanıp atmış da olabilir gerçi.
- +1 yıl
Görüldü atma sebebi ilgi çekme çabası ve sana yazdıklarını düşündürüp kendinle çelişmeni
Sağlamak. Tipik erkek şımarıklıklarından. duygusal manipülasyon da denebilir.
Soran+1 yılNasıl olsa geri gelecek kafa yapısı o zaman. Şu an kim hamle yaparsa diğeri onun şartlarını kabul etmek zorunda o zaman anladığım kadarıyla.
- +1 yıl
Tam olarak öyle değil. bu noktada yansıtılan tavır ile gösterilecek tavrın bir noktada uzlaşması gerekiyor
Soran+1 yılNasıl yani tam anlayamadım demek istediğinizi
- +1 yıl
Detaylı nasıl anlatayım kısaca bilemedim ama genel taslak şöyle diyeyim ; burada bir üstünlük kurmaktan ziyada tavır- empati tetiklemesi yapılması gerekiyor. Bunu yaparsan eğer onu kazanabileceğin bir ihtimal varsa bunu da ortaya çıkarabilirsin. Ancak doğru yaklaşım olmazsa bunun sana daha olumsuz dönmesi daha muhtemel.
Soran+1 yılBen en son buna mesaj attım ya
İşte özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum, ama sınırlarımı ihlal ettiğin için ben kendimi seninle iletişimde oldukça kötü biri gibi hissediyorum. Bu yüzden görüşme konusunda isteksizim. Biz seninle çok farklıyız. Seni olduğun halinle çok kıymet verip, çok zaman ayırabilecek insanlar çıksın umarım karşına seni oyalamak da istemiyorum yazdım. Bu mesaja olumlu ya da olumsuz bir cevap yazsaydı devamı olabilirdi. Ama o sessiz kaldı. Ben ne yapabilirim ki bunun üstüne?
Soran+1 yılOnun sessiz kalması bende ben buyum, kendini dr nasıl hissedersen hisset ben cinsel yaklaşıcam, senden istediğim de tek bu, bu olmazsa da ben yokum gibi hissettiriyor. Zaten 1 hafta oldu ben mesaj atalı. Adım atacak olsa empati yapacak olsa çoktan yapardı
- +1 yıl
parça parça yazmaktan yoruldum sürekli yeni bir data ekleniyor böyle teşhis güncelliğini korumakta zorlanıyor 😄 bilsem bu kadar içsel sancı yaşadığını arayıp anlatır ya da ses kaydı ile anlatırdım 😄
neyse soruna gelirsek, tercihe bağlı ikinci bir mesaj veya bir tık daha agresif bir tutum sergilenebilirdi. fakat sen burada aksiyon bekleyen taraf olduğun için bu hamleni suistimal eder miydi orası ona kalmış
Soran+1 yılBana görüldü atınca ben buna bana da görüldü atmaya iyi alıştın, ama canın sağolsun yazıp beyaz kalp attım. Ona da görüldü attı 😅
- +1 yıl
Allahım nefes alamıyorum 😂😆
- +1 yıl
sen kendini fazla ön plana çıkarıp, fazla alttan almışın. bu kadar yakın bir yaklaşımda bulunman iletişimde seni zor duruma konumlandırmış. bu tavrın ısrarcısı olma bir sonraki dönemlerde
Soran+1 yılDaha daya eklerim ben sana. Eski iş arkadaşım bu benim. 😄 ilk yazın dedi seviyorum diye arkadaşça söyledi sandım ilk. Atlamış gibi de olmak istemedim. Arkadaşlar birbirini sever normal filan dedim. Ondan sonra sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Ben söyletmedim itirafını. Ama imalardan belliydi ne diyeceği işte. Daha doğrusu ben aşk itirafı sanıyordum. Acaba diyorum şimdi başka bir itiraftı fa ben mi safça yorumladım
Soran+1 yılHangi tavrın? Vermem de vermem tavrımın mı 😄
- +1 yıl
ahahahahahah cool story
- +1 yıl
hayır o değil diğeri
Soran+1 yılHaa görüldü atan adama insan bir cevap yazar ayı yazmak yerine tatlışlık yaptığım için mi 😄
Soran+1 yılSen niye nefes alamıyorsun ya üzüldüm 😄
- +1 yıl
😄 gülüyorsun ama bu tavrında kendini eleştirmen gereken ve geride bırakman gereken bazı perspektifler de var. bilmiyorum belki yazdıklarım sana saçma geliyor veya gereksiz buluyorsun ancak anlattıklarına bakınca, bu kişiye ilişkin yaklaşımını sorgularken aynı zamanda doğrularına da odaklanman gerekiyor.
yani benim düşüncem o şekilde.
bunu da detaylandırmama gerek var mı oku bakayım anlaşılır oldu mu
Soran+1 yılCool story kısmı itirafını duymak istemiyorum demem mi 😄
- +1 yıl
chat gibi kullandığın yorumlar arasında mesajı aramaktan gözlerim kanadı bir miktar , şu an ekranda varoluşsal sancılar çekiyorum.
Soran+1 yılYok yazdıklarınızı gereksiz bulsam size tekrar tekrar soru sormam ki, dikkatimi çekti cevaplarınız, donanımlı , saygılı, anlayışlı da bir haliniz var. Dilerim yolunuza sizin gibi insanlar çıksın
Soran+1 yılSorularımla boğmadım umarım
- +1 yıl
hayır boğmak değil estaifrullah da mesaj yoluyla ya da sesli şekilde anlatsam daha akıcı olurdu diye düşündüm.
fakat bu şekilde tercih ettiysen de saygı duyarım sorun yok, temennin için de minnettarım ama love işlerine bir miktar mesafe koyduk bir süredir bakalım bundan sonrası sürpriz 😄
Soran+1 yılSizi anlıyorum ama bu sitede kimseyle özelden yazışmamayı tercih ettim bugüne kadar. Yorduysam kusura bakmayın. Teşekkür ederim ilginiz , yorumlarınız ve desteğiniz için
- +1 yıl
bu çocuğun istediklerini başka bir kimlikte karşılaşsan yine aynı cevapları vereceksin. o sebeple ondan etkilendiğin yanlarını sadece onun özelinde ona bağlanmak için bir sebep görmen, sana sağlıklı bir karar aldırmaz.
- +1 yıl
bu tavır da eleştirilmesi gerekilen bir tavır mesela , sen sanırım biraz kendin karar verip sonucu kendin ilan etmeyi seviyorsun. iletişim eğer ki tek taraflı olacaksa, karşı tarafın dedikleri veya demediklerine kendi çaban gibi cevap alamamak sana şaşırtıcı gelmemeli.
bu konuyu düşün lütfen.
sana bundan sonrası için bolca mutluluk diliyorum ve o mutlulukta o çocuğun yeri olmadığını da üzülerek de olsa kabullenmen gerektiğini tavsiye ederim. kısa vadede üzüntü, , uzun vadede mutluluğun kapısını açar. bu aşamada üzülmekten korkma.
Soran+1 yılPek anlayamadım bu sefer. Biraz açar mısınız zor olmazsa
Soran+1 yılAnladım sen zaten iletişimi bitirme kararını açıklamışsın, ona söz hakkı bırakmamışsın, adama kendini ifade edecek alan bile bırakmamışsın diyorsun. Çok iyi anladım. Sanırım defalarca kendimi ifade edip beklentimi açıkladıktan ve olmayacağını gördükten sonra artık karar açıklama zamanı geldiğini görmüşüm. Kendimdeki hatayı da biliyorum aslında. Ama belirsizlikte kalmaması için kangren organı kestim, şimdi de organım nerde diye üzülüyorum. Olay bu:) teşekkür ederim iyi kalpli insan, love işlerine tekrar sıcak bakmanı sağlayacak tatlı bir kız çıksın umarım karşına
- +1 yıl
yapman gereken şeyleri belirleyemediğin, karar veremediğin zamanlar; yapmaman gereken şeylere odaklan.
eğer sen kendini huzurlu ve mutlu hissetmezsen, karşı tarafa vereceğin bir huzur ve mutluluk da olmaz. ayrıca hayatında gelip geçici olacak kişiler için kalıcı nitelikte buhranlar ve stresler çekme kendine.
Soran+1 yılSizin bu söylediğinizin aynısını söyledim ben ona. Bana cinsel ima şaka yaptığın zaman ben kendimi kötü kadın gibi hissediyorum, aşırı üzülüyorum ve ben üzülürsem seni üzerim de dedim. İstemiyorum ya, her iletişimin ilişkinin kadın rahatsız oluyorum dedikçe cinsellik üzerinden devam etmediğini biliyorum. Neden kendimi değersiz hissettiğim bunu bile bile hissettirildiğim bir durumda bırakayım. Doğru olanı yaptığımı biliyorum. Kestirip attıysam da haketti ki yaptım. Bir gün geçmeden geçme dediğim sınırı geçip ne olmasını bekliyordu ki? Ben yapmam gerekeni yaptım. Bir süre üzülüp sorgulamam alışma süreci sanırım. O da benim şu an düşündüğüm kadar değer verse zaten uyarımı dikkate alırdı. En azından senin de yolun açık olsun derdi. Beni muhattap bile almayan biri için fazla kafanızı ütüledim. Teşekkkürler tekrar. İyi akşamlar
- +1 yıl
cinselliğe bakış açında bir sorun yok.
sorun, buna saygı göstermeyecek veya bunu içtenlikle anlayışla karşılamayacak birisine onu değiştirmek uğruna ucu belli olmayan bir çaba göstermen.
herkesi değiştiremezsin. cinsellik içten gelen bir konudur bunun bastırılması veya kişinin zorla kendini farklı biri gibi göstermesi, karşı tarafı yani seni üzer.
Soran+1 yılNe diyebilirim ki, ona da o haliyle kıymet verecek birileri illa ki çıkar. Bana da çıkar. Şu an asla istemiyorum orası ayrı :) Herkes yolunda mutlu olsun.
- +1 yıl
senin hayatın onunkinden değersiz değil.
kendine odaklan
Soran+1 yılÖyle hissediyormuşum gibi bir izlenim oluşturdum değil mi? :)
Soran+1 yılAşık olduğunu sanma halleri ne diyim 😄
Soran+1 yılHiç beklemediğim bir anda yazarsa sizce nasıl tepki vermeliyim?
- +1 yıl
bazen bazı sevgililiklerin bitmesi için, o evliliğin yapılması gerekiyor derler.
mesela , başına gelmeden anlamayacaksın sen veya yaşa gör sonra başını taşlara vurursun anlamında kullanırlar
senin durumun biraz böyle.
çölde susadın diye zehir içmemelisin.
Soran+1 yılKaşınıyorsun diyorsunuz :) yok doğru olanı yaptım, bu sefer arkasında duracam. Cevap yazmıcam bu sefer :)
- +1 yıl
yazarsan beni bul😄 kolay gelsin
Soran+1 yılYok size ilerde kafamı toplayınca belki yazarım buradan. Ama ona yazmıcam :)
- +1 yıl
iyi bakalım hayırlısı hadi 😄 senin için en güzelini diliyorum , her şey gönlünce olsun
Soran+1 yılHepimiz için umarım 🙏🏻
- +1 yıl
51. yorum oluyor 😂 unutmayacağım bir detaysın, ilgin için teşekkürler
Soran+1 yılAl benden de 52 😄 burada ilk defa biri ile bu kadar çok muhabbet ettim. O yüzden bütün iyi dileklerimi dualarımı bugün size gönderiyorum 🙏🏻😄
- +1 yıl
günün seçilmiş kişisiyim o halde muazzam, çok teşekkürler ♥️
Soran+1 yılHerkes kendi değerini kendi belirler aslında ☺️
- +1 yıl
ss alayım kapak fotosu yaparım bunu anısı kalsın😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni kaybetmeyi göze alan birisi ile hayatımı paylaşamam, pişmanlığını gitsin ötede yaşasın..
00 Yorumla Hadi oradan der engellerim, bir daha da bana asla ulaşamaz..
00 Yorumla
+1 yılAsla dönmem hele bir de bir kaç şans verdiysem hiç döneceğimi sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBir başkası için kıydı sevgimize.
Paramparça etti beni.
Onuda geçtim. Bizi öldürdü..
Unutmak için herşeyi yapsamda olmadı. Hep ben gittim ona çünkü unutamamıştım. Savaştım ve mücadele ettim. Lanet olsun ki boşa kürek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Nasıl ayrıldığına bağlı bu. Affetmeden ya da reddetmeden önce karşıma alıp konuşurum öyle kilim altına süpürmem.
013 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimize uygun değiliz diyip ayrılmak aslında. Sevgisizlik değil konu
Soran+1 yılDeğişen bir şey yok aslında. Hasrete dayanamamak var.
Soran+1 yılBen sevgi bekliyorum karşımda hormon buluyorum
Soran+1 yılYok söyledim zaten, ben sınır çizdikçe benim sınırım ihlal ediliyor ve bu beni kötü biriymiş gibi hissettiriyor. Bu yüzden görüşmek istemiyorum diye açıkça söyledim
- +1 yıl
Çok doğru bir karar vermissin bence. Sevgini seni manipüle edecek bir araç olarak algılamış. Duygusal zekası düşük insanlarla zaman ve motivasyon harcamamak gerek. Senin sevgin onunla ilgili değil bu sevgiyi hak etmediği belli. Kendine cok az zaman ver onsuz çok daha iyi hissedeceğine eminim
Soran+1 yılDoğru yaptığımdan zerre şüphem yok, beni düşündüren tek şey bana neden görüldü attı. Bunun sebebini anlayamadım. Dayanamam nasıl olsa tekrar yazarım diye mi! Beni zerre takmadığı için mi? Yazacak bir şey mi bulamadı diye kafamda bu sorular dönüp duruyor
- +1 yıl
Sebep sonuç ilişkisi kurmaya çalışmak aşırı yorucu ve ayrılık sonrası çok tipik bir davranış şekli maalesef. Ayrılığın kendisinden daha büyük mevzu desek yeridir. O yüzden işin bu kısmını hızlıca geçmek en hayırlısı. Çünkü sayısız ihtimal olduğundan o ipin ucu hiç bir yere bağlanmıyor. Belki erkeklik egosundan, belki suçluluk duygusundan, belki de ''ilgisiz bırak dönsün'' zırvasından dolayı yazmıyordur. Sen onun sebepleriyle ilgilenmeyip kendine dön. Günün sonunda döneceğin yer zaten orası
Soran+1 yılDurumlara bakmaya başladı bu yine. Özür dileyip gelir mi acaba hatasını anlayıp?
Soran+1 yılAtacağı mesaja göre karar vericem sanırım. Atarsa tabi. Ben onun peşine düşeyim diye de bakmış olabilir
Hayatı boyunca cevap alamaz bir daha kopan ince iplik misali düğüm olur o da heryerde önüne çıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neyden pişmansın be adam. Istemediği bir birliktelik gibi hissederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılPişman olan benim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmediğim için üzülürüm. Karsrsız kalırım döndüğüne.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Geri dönüşü olmaz. Kimin için gittiyse yoluna onunla devam etsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTerkeden geri donsede sokulen yirtik dikilmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Seviyorsam affederim.
Ama gururumu kırıp terk etmişse dönmem herhalde.00 Yorumla
+1 yılburada cevap veren herkes gerçekten sevmemiş. Gerçek Sevgi varsa affetmektir empati yapmaktır. boş ver milletin dediklerine yüreğin ne diyorsa onu yap. Gurur ve bastırılmış duygular yıllar sonra seni esaret alır. Yarı kalmışlık olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 aşık olmam
2 umrumda olmaz gel derim. S... m. ye devam ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam anlamadım biraz daha ayrıntılı açmanız mümkün olur muydu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş işten geçti derim ya da görüldü en güzeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Seviyorsam bir şans veririm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSon pişmanlık neye yarar şarkı linki atarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO bir haftada yerine yenisini koydum derim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Daha cok pişman olursun diyip naş derdim
00 YorumlaGörüldü atarım atarım daha da bakmam mesajlara
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. ben malim biraz affederim yine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Cehenneme kadar yolun var derim geri dönmem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bugün giden birdaha gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin affetmemen gerekir
00 Yorumla
+1 yılO kapı kapalı artık
00 YorumlaTerk edebiliyor ise neyin pişmanlığı
00 YorumlaSektir git derim
00 YorumlaKusura bakma gidene yol gelene koy
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCevap vermem, engellerim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılskgt derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmem
00 Yorumla Umrumda olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler