Günümüz ilişkilerinde insanlar arkadaş ayağına çok şey yapıyor. Aman dikkatli olun. Peki sizden hoşlanan arkadaşlarınız var mı ya da bu durumlardan şüphelendiğini birisi?

Günümüz ilişkilerinde insanlar arkadaş ayağına çok şey yapıyor. Aman dikkatli olun. Peki sizden hoşlanan arkadaşlarınız var mı ya da bu durumlardan şüphelendiğini birisi?

Eski bir iş arkadaşım var. Sohbet arasında sürekli seviyorum ben seni diyip duruyor. Ama duygularını rahat ifade eden biri. O yüzden Farklı anlamadım ilk. Mesaj da atıyor, ses kaydında da atıyor. Ta ki biz bir gün sesli konuşurken seni seviyorum derken ki ses tonu Farklı geldi. Ben bir mala bağladım. Sonra sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Bende duymak istemiyorum dedim. Ben sana sorayım şimdi. Sence bu itiraf aşk itirafı mıydı? Başka bir şey miydi?
O gün fazla ısrarcı davrandığı için bitti. Sonra tekrar barıştık, tekrar aynı imalar yüzünden bitti. Sonra tekrar barıştık, ben bana gücendi diye iş yerinin önüne gittim. O gün elimi tuttu, zaman zaman sana yükselen duygularım oluyor, bastırmaya yok saymaya çalıştım, ama olmuyor , artık söyleyebilir miyim dedi. Bence söyleme dedim. Ertesi günü yine bitti. O tekrar görüşmek istedi. Bana aşık gibi geliyor bir yandan , bir yandan da fakbadilik mi teklif edecek acaba diyorum. İtirafını merak etmediğim için değil aslında ama kötü bir şeyse de bu alık kafamla kabul ederim kaygısı ile söyletmiyorum
İşte seninle iletişimde bile kalmak istemiyorum dedim en son. O da bana cevap yazmadı. Görüldü attı. Öyle 1 haftadır cevap gelecek mi diye tele bakıyorum ama yok. Bu sefer gerçekten bitti sanırım
Hoşlanmak değil de fırsatını bulsa yatağa atmak isteyeceğini biliyorum. Biz kızlar arkadaş olmayı becerebiliyoruz ama erkeklerin çoğu cinsellik odaklı olduğu için güvenmek zor
Hoşlanmak ne yiyiliyor mu
Hayır araştırdım baktım. Hoşlanmak ayak serçe parmağındaki küçük tüyler miş😂
Cevap
27Cevap
Hayır bana aşık olduğunu düşündüğüm kimse yok olmaz da zaten
Kız arkadaşım yok zaten bu yüzden kafam rahat. Sadece evlenirsem eşim arkadaşım olsun. Ailem dışında kızlarla samimiyet kurmam.
Öyle bir şüphem olduğu anda iletişimi keserim.
Evet oldu var bunu benim anladığım da oldu kendi söyleyen de
Şüphelendiğim olmuştu ama öyle bir şey yokmuş
Benım cevremdekıler evlendı. Sadece erkek arkadaslarım var.
eskiden hoşlandığım kişinin arkadaşı arkadaş ayağı popo ayağı düşüncesiyle bana yavşamıştı
İş arkadaşım hoşlanıyor benden bakalım hoşlanmaya devam etsin ne zaman açılacak
Pek hoşlanılacak bi tip değilim maalesef daha çok ben birilerinden hoşlanıyorum
Var tabikide ama bilmiyormuş gibi yapıyorum üzülmesin diye
Öyle bir şey olursa sezersem en baştan soruyorum sonra da ona göre sohbeti devam ettiriyorum
Hoşlanmak değilde
Cinsel anlamda etkilemek istediğini sonradan anladım
Var boşu boşuna mesafe atmak zorunda kalmak üzücü
Sitede hergün konuştuğum bir arkadaşım yok. Bu yüzden varsa da bunun dışında kalıyordur.
Çok eskiden olmuştu. Kuruntu yaptığımı düşünüp görmemezlikten gelmiştim sonra onu kırdığımı farkettim. Şüphe varsa doğrudur demekki.
Eskiden vardı.
Karşı cins arkadaşım yok
Vardı anladım ve bana açıldı ama sonrasında arkadaşlığımız bozulmaması için gerekli açıklamaları yapıp arkadaş kaldık
Arkadaş edinmiyorum ondan yok
Sanmıyorum
Hayır yok. Hoşlanabilecekleri kadar güzel değilim.
Yok gördüğüm kadari ile
Evet var. Açık açık da söyledi.
Vardı ama ne oldu bilmiyorum sonra 🤦
Evet biri var. Ama yüz vermiyorum.
Hayır yok erkek arkadaşım yok hiç
Hayır yok teklif edecek olan var mı var
Kızlarla anlaşamam hiç
Bi b0k bildiğin yok
Senden hoşlanıyorum
Yesss
Var.
yok hayır