Hic aramayan ama mesajda ve yan yana iken ilgisini belli eden birini takar misiniz kafaya?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üzülürüm gözden geçirilmeli
nasil yani
Yani çeşit çeşit insan var ama insan sevdiği insanin sesini duymak ister tabi ev ortamı iş hayatını bilemem ama aramak isteyen her şekilde ariyor
mesajda yan yana iken ilgili ama aramiyor bende üzülüyorum ayrilmali miyim
Benim eski erkek arkadaşımda öyleydi ya kafanda soru işareti varsa olmuyor o iş yinede bir süre hayatına bak takmamaya çalış geri cek kendini sonra hala devam ediyorsa yani yol ver
8 gundur aramadi
Ohaa 8 ne
evet napardin
ama mesaj atiyor
İşi ne mesleği ne mesaj atıyor mu? Yani daha önce bu konu hakkında ona şikayet ettin mi
çalışıyor bilgisyar isi yapıyor mesaj atiyor evet ama insan ozler bence sen napardin simdi dedim tartışıyoruz
Ben sabır edemem zaten bu tarz şeylere sabır edemedigim için bekarım çok uzun süredir şu an konuştuğum adamla da bu problemi yaşadım ama 8 gün değil 8 saat felan aramadigi için kavga edip bırakıyordum
bence haklisin bende ayrılıcam sanırım bende edemiyorum ama mesajda ilgili diye alttan aldim
İşi de öyle yoğun bir iş değil ya salla gitsin derim yinede sen bilirsin
yoğun çalışıyor
2 aylık ilişki genel olarak her şey iyiydi aslinda
Aşkım yogunluktan bahsetme 24 saat çalışıyor benimki özel harekat polisi
yani isteyen vakit ayirirdi zaten sence uyarmali miyim ayriliyim mi direk
İki ayda çok yeni yani bir konuş bence. anlarsin
ayrilmiyim mi
Ben böyle bişey yap diyemem içindeki sesi dinle
sen olsan napardin
Ben ayrilirdim büyük ihtimalle
şu an ki iliskin nasil
Valla ilişkim yokta çok zor ya benimki yani psikolojik olarak çok zor dayaniyorum onun da kafa iyi değil çünkü
nasil yok var dedin ya
Konuşuyoruz işte ama belli değil işte
flort mu
Evet buluscaz yakinda
ben durumu soyledim bulusalim konusalim felan diyor bunu mu konusucaz ki ne yapmaliyim ya
Ara konuş işte ben bitirdim az önce mesela bazen yapacak bişey yok. Düzeltmeye çalışıyorsa şans ver ama lafta kalıyorsa devam etme
duzelticem dedi kwc kez ozur diledi ayriliyordum sen neden ayrildin ne kadardir konuşuyordunuz?
Eylülden beri konuşuyoruz yoruldum artık bitmesi gerek biraz ağlarım sonra devam ederim
ne yapti ki anlamadim
Kötü şeyler yaptı ben 22 o 30 yaşında bir çok kez bıraktım ama o peşimden geldi. Ama artık dayanamıyorum acıyı kemiklerimde hissediyorum hiç acımadan canımı yakmaya çalışıyor dünden beri iyiydi bugün yine aynısını hatta bu vakte kadar yapmadığı birşeyi yaptı
hiç takmamalısın.
emin misin
tabiki canım. hiç takma. bir şeyler olacaksa zaten olur. akışına bırak. o gelecekse zaten gelir de ararda
sevgiliyiz biz ama
o zaman sevgilin başka biriyle ilgileniyor. buna yoğunlaş
ama mesaj atiyor o konuda ilgili mesela yemek yedin mi napiyosun felan diye srouyor hep
bak arkadaşım. sen takibe al başka birisi var mı diye. sen yokken kiminle beraber takip et
arkadaslariyla foto atiyor hep
sen benim tecrübemden faydalan. sevgilisi olan sevgilisi ile vakit geçirir. anormallik var bu ilişki de
ama mesaj atiyor bulusmak istiyor
hayır öpüştük bjraz ellestik
yok yapmadık neden hem ne alaka
genel olarak iliski iyi aramiyor sadecd
peki neden aramıyorsun sesimi duymuyorsun demedin mi. öpüşme elleş me var ise bu cinsellik daha da ileriye gider. dikkat etmen gerekir
dedim şimdi de bahane bence isteyen zaman ayririr 5 dk da olsa
evet
yok dediğin için bu bana * vermez düşüncesi ile uzak duruyordur. belki ileride verir düşüncesi ile ara sıra mesaj atıp seni elinde tutuyor. bak erkekler birlikte olduğu kızla yatmak isterler. kız yatmaz ise uzaklaşırlar. zaten yapsan da içine gir sede konu evliliğe gelince yine kaçar erkek ırkı. ondan uzak dur bence. o seni sevdiği için değil cinsellik yaşamak için seninle
seven insanla yatmazsak ayrilir mi yanu
erkek de sevgi bahane. seviyor olsa yanından ayrılmaz. amacı cinsellik işte.
bulusmak istiyor hep
buluşup sevişmek istiyor dur
herkesi ayni yaptın sende
erkekler aynıdır. değişmez maalesef
guzel uzun iliskiler var
bak arkadaşım tecrüben nedir bilmem. araştırmanı tavsiye ederim, benim dediklerim yüzde doksan her erkek için aynıdır, sevgi aşk bahanedir. hedef cinsellik tir. içine girse bile evlenmez sudan sebeple ayrılır erkeler. araştırmanı tavsiye ederim