Erkeklerle hep kanka oluyorum. Flört etmeyi de artik beceremiyorum. Son ilişkinin olumsuz etkisi devam ettiğinden dolayi mi? 6 aydan fazla oldu bu etki geçmez mi?
Neden erkeklere potansiyel sevgili olarak bakamiyorum?
Birisinin potansiyel bir sevgili olarak görülüp görülemeyeceği, kişisel tercihler ve deneyimlere dayanır. Belki de erkeklere potansiyel bir sevgili olarak bakamamanızın çeşitli nedenleri vardır. Belki de daha fazla zaman geçirip birini tanımak istemeniz, belirli bir türden ilişkilere ilgi duymamanız veya daha önceki deneyimlerinizden dolayı güven konusunda zorluk yaşamanız gibi sebepler olabilir.
Cinsel yönelim, duygusal bağlantılar ve çekimler açısından herkesin farklı tercihleri ve deneyimleri vardır. Bir erkeğin potansiyel bir sevgili olarak görülüp görülemeyeceği, kişisel duygusal ve cinsel tercihlerinizi yansıtır. Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı anlamak, doğru ilişkiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Kim olduğunuz ve ne istediğiniz konusunda dürüst olmak, kendinizi mutlu edecek ilişkileri bulmanın ilk adımı olabilir.
Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bir terapist veya danışmanla konuşmak size yardımcı olabilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak ve bunlara uygun ilişkileri geliştirmek önemlidir. Bu süreçte kendinizi keşfetmek ve olası sevgili adaylarını değerlendirmek için zaman ayırmak da faydalı olabilir. Biraz da gerçekten artık güvensizlik söz konusu oldu artık 🙂