Evlilik konusunda en aceleci davranan taraf kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evlilik konusunda en aceleci davranan taraf kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Evlilik konusunda aceleci davranan taraf genellikle kadınlar olarak bilinir, çünkü genellikle kadınlar ilişkileri daha ciddiye alır ve gelecekteki planları konusunda daha erken kararlar verme eğilimindedirler. Ancak bu, her durumda geçerli olmayabilir ve her birey farklıdır. Bazı erkekler de evlilik konusunda aceleci davranabilir veya ilişkilerinde daha kararlı olabilirler. Sonuç olarak, evlilik konusunda aceleci davranan tarafın cinsiyete bağlı olarak değişebileceğini söyleyebilirim.
Bence kadınlar daha çok aceleci davranıyorlar.. ama erkeklerde hiç evlenmek istemezler maddi durumdan dolayı ya da çapkın olduklarından dolayı ya da evlendikleri zaman özgür olamamaktan dolayı
Kadınlar tabi ki. Günümüzde kadınlar da kariyer ve iş peşinde koşarken bu yarı yarıya azaldı diyebilirim ama. Meselâ benim en az yüz yıl aşk, flört, sevgililik, evlilik hayalim yok. Sadece kariyer de değil ayrıca. Artık her iki cins te kötü yaşanmışlıklar sonucu güven kaybına uğradıkları için ve maddi yetersizlik nedeniyle herkes kendisine odaklı bir hayata daha sıcak bakıyor bence.
Hiçbir konuda aceleci davranmamak lazım
Cevap
22Cevap
Kadınlar toz Pembe hayallerine biran önce kavuşmak istiyor tabi evliliğin koca gri bir sis bulutu olduğunu bilmeden...
Ne zaman öğreneceksiniz işte bunu? 😄
@KarlHeisenberg27 cümleyi kuran ben olduğuma göre zaten bunun bilincindeyim😂😌👍
Ben hepinizi kast ettim 😄
@KarlHeisenberg27 ben hepsi değilim okey diğerleri belki bendir ama ben onlar değilim..
Kadınlar tabiki benimkide daha 20 ye yeni girdim evlenelim evlenelim mi 2 sene bile çok zor belki beklerim diyor halbuki o zaman daha 22 yaşında olucaz ki babam bile 27 yaşında evlenmiş
Aşkım ne zaman evl-
Kadınlar evde kalma korkusuyla görünüşünü beğendiği ilk erkekle evlilik hayali kuruyor kadınlar daha aceleci
Erkekler diyenler ne yaşıyor acaba 🙄🤷♂️ kızlar 18 yaşına geçti mi direkt koca arayışına geçiyor para için hem de
Kadınlar.
Belirli bir zaman aralığında evlenmeleri gerektiği öğütlemiş. Korkuları da bu yönce çoğu zaman.
Genelde kadınlar, ama kendinden emin erkekler de evlilik konusunu kendisi daha önce açıyor zaten.
Hanımefendiler cinsellik konusunda erkeklerden 100 kat daha tecrübeli oldukları için biyolojik saatleri dolmadan hemen evlenmek istemeleri doğaldır. O nedenle hanımefendiler daha aceleci oluyorlar.
Kadınlar galiba ataerkil toplumda bu kodlandığı için
Kadınlar evlilik konusunda hep daha istekli taraf. Bunu da ilişkiye yansıtıyorlar.
Benim sevgilim daha aceleci ben daha sakin tarafim
Degisiyor aslinda ama kadinlarda daha fazla sanirim
kadınlar tabiki sanki evlilik çok kolay bir şey de bir de acele ettiriyorlar
Kadınlar daha aceleci biyolojik saatleri işliyor, erkekler dışarda beraberlik yaşayamasalar onlar daha aceleci olur.
Ben değilim. Seçtiğiniz kişileri sorgulayın.
Sevgi karşılıklıdır
Erkekler daha aceleci davranır bence sebebi belli sksksk
Kadınlar elbette
Genelde kadınlar
Öncelikle erkekler sabırsız olur. Kadın da istekli olduğunu hissettirince erkekler hemen geri adım atıyor.
Eskiden bende çok evlenmek isterdim. Ama artık saldım ya. Ne zaman olursa olsun. Ben mutlu olmak istiyorum sadece
Erkekler djdj
İstisnaları erkeklere genelleme D:D
Hepiniz aynısınız erkolar kapatılsın djdja
Bence kadınlar.
Yangından mal kaçırır gibiler kadınlar.
Kadınlar bence
kadınlar daha aceleci
Kadınlar aceleci davranıyor
Kadınlar tabi ki
kadınlar
kadinlar
Bazen bu değişiklik gösterebilir