Kocamın arkadaşı bana aşık olduğunu söyledi öyle davranıyor ki bende hoşlanmaya başladım. Bu konuda ne yapmalıyım?

Kocamın arkadaşı bana aşık olduğunu söyledi öyle davranıyor ki bende hoşlanmaya başladım. Nolur yardım edin ne yapmalıyım?
Kocamı seviyorum aldatmak aklımın ucundan bile geçmez ama 4 ay önce bişey oldu onun çok yakın bi arkadaşı (onun yakın arkadaşı olduğu için benimde arkadaşım) bana aşık olduğunu uzun zamandır bu duygularla baş etmeye çalıştığını ama dayanamadığını söyledi çok şaşırdım her fırsatta ondan kaçtım o da beni bi süre rahat bıraktı 1.5 ay kadar ama sonra sürekli planlı olarak karşıma çıkmaya başladı kocamın her an nerede olduğunu bildiği için eve hediyeler gönderiyo geçen kapıya geldi kovdum ama bilmiyorum çok çabalıyor maalesef benimde ilgimi çekti. Geçmişten gelen sevgi açlığı yüzünden mi bilmiyorum adamın ilgisi beni seviyor olması beni çok etkiledi ondan hoşlanmaya başladım. İtmeye çalışıyorum sürekli reddediyorum herşeyi denedim ama bırakmıyorum bende aldatma yolundayım yelkenleri suya indirmek üzereyim. Yardım edin ne yapmalıyım? (Kocama söylersem bunca zaman neden söylemedin sende ona kuyruk salladın gibi şeyler söyler diye diyemiyorum böyle seyler yaşayan oldumu?

Lütfen hakaret edecek kişiler yazmasın😏

Kocamın arkadaşı bana aşık olduğunu söyledi öyle davranıyor ki bende hoşlanmaya başladım. Bu konuda ne yapmalıyım?