Aranızda ciddi bir şey yokken o sürekli arkadaşlarına öncelik verse devam ettirir misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aranızda ciddi bir şey yokken o sürekli arkadaşlarına öncelik verse devam ettirir misiniz?
Her ilişki farklıdır ve kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak, flört aşamasında partnerinizin size öncelik vermemesi veya sürekli olarak başkalarına öncelik tanıması, duygusal ihtiyaçların karşılanmaması veya bir bağ kurulmaması gibi sorunlara işaret edebilir.
Bu durumda, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı değerlendirmek ve açık iletişim kurmak önemlidir. Eğer partnerinizle bir bağ kurma sürecinde sorunlar yaşıyorsanız ve bu durum size rahatsızlık veriyorsa, konuyu samimi bir şekilde paylaşabilir ve hissettiklerinizi ifade edebilirsiniz.
Her iki tarafın da açık ve dürüst bir iletişimle duygusal ihtiyaçlarını paylaşması, sorunları çözme ve ilişkiyi geliştirme konusunda yardımcı olabilir. Ancak, eğer bu sorunlar çözülemezse ve size değer verilmediğini düşünüyorsanız, ilişkinin devam edip etmemeye karar vermek sizin elinizdedir.
İlgi ve niyet kol kola gezer, insanın niyeti ciddiyse, sevgisi samimiyse ilgisi de mutlaka olur. İlgi geleceğe dair düşünceleri ifade eder, iki insanın da birbirine gerçekten uzun vadeli olarak ciddi niyetler beslediğini belirtir. Ben karşılıklı güveni ve ilgiyi mutlaka önemserim.
Son zamanlarda yaşadığım bir duygu karmaşası bu 3 haftadır tanışıyoruz 2 kez görüştük ve çalıştığımız için gün içinde az konuşuyorduk birden ilgisini kaybedip yazmamaya başladı bende benimle konuşmak istemediğini düşünüp mesaj atmıyorum. İyi mi yapıyorum kötümü bilemedim. Bu kadınların davranışlarını bazen çözmek gerçekten zor konuşmak istemiyorsan konuşmak istemiyorum de anlaşılmayı bekliyorlar sürekli
Hayır tabi ki de.. yani önceliği sürekli ben olmam ama bana da zaman ayırıp ilgilenmeli. yoksa herkesin hayatı var işi var okulu var.. sürekli bana zaman ayıramaz. ama ilgisini de kesmemeli
Cevap
21Cevap
Ya hayatının merkezindeyimdir ya da hayatının uzağında..
Önceliğinin her zaman ben olması gerekmiyor. Yeri gelir önceliği ailesine verir, yeri gelir arkadaşlarına verir, yeri gelir işine ve yeri gelir bana. Ancak hiçbir zaman onun için öncelik değilsem, her daim ikinci planda kalıyorsam o zaman devam edemem. Ayrıca arkadaşlar dürüst olun aile dışında hiç kimse her zaman önceliğimiz değildir. Ancak aile kurmayı düşündüğümüz kişiye bu önceliği veririz. Ki ailemizi bile bazen ikinci plana alabiliyoruz sorunlarımızın üstesinden gelmeye çalışırken. Benim burada demek istediğim öncelik verdiği insanlar arasında yerim olup olmadığı. Şayet o önceliklerden biri isem tabi ki devam ederim ama bana hiçbir zaman o öncelik tanınmıyorsa devam etmemim lüzumu yoktur.
O zaman sevgili olmayacak.. boyle insanlada sevgili olunmaz..
Hep önceliği arkadaşlara veriyorsa böyle bir insandan hayırlı bir ilişki yürümez.
İkimizin hayatı ve zamanı önemli ama ben yoğun olduğum halde ona nasıl zaman ayırabiliyorsam ondan aynı performansı bekliyorum
Bahsettiğin şey flört aşaması değil, kendi kendine gelin güvey olma aşaması.
Ya biliyorum da bu zaman ayırdığı kişiler hep karşı cins 🙁
Şu kadar geniş olabilsek yeterdi
Flört aşamasında bende önceliği ona vermem biraz ilerlemek lazım
Önceliği sürekli ben olamam ama bana ilgili davranmazsa devam etmem.
Tabiki devam etmem flörtten böyleyse evlenince ne olur
Önceliklerini biri olmalıyım ilk basamak olmasam da kesinlikle önemsediği rıtinler arasında olmak isterim, bende ona karşı böyle oluyorum çünkü.
Hayır etmem..
Sigaradan vazgeçmemi istedi onun için bırakmaya çalıştım yapamadım ayrıldık şimdi sigarayı içmiyorum
Öncelik verecek onlarca insan var sal gitsin
Bu soruya gerek mi var tabiki hayır! Nişan attım ben bu yüzden anca gider aşşalık adam
Değer görmediğim yerde 1 dakika bile durmam
Amacım sadece cinsellikse ederdim
Hayır gerek yok
Hayır. Önceliği olmadığım biriyle devam etmem...
Sevdiğimin bana vakti olnali
Senin için mücadele etmeyen gitmeni bekliyordur
Adi ustunde flört karim degil 😂😘
etmem
Ben kimseye önem vermem askim var cunku
Dozu önemli
Ne gerek var ki ben bana önem veririm
Niye devam edeyim 🙄
Hayır
Ederim evet
Gerçekten tanışmak istese öncelik sağlar
Nâmümkün.