Aşk İlişkileri EEvlenecegim kişiyi merak ediyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gerçek ten ama kesin bellimi şimdi ya 😏😞😣 Güncellemeler+1 yıl Ulan nerden çıktın EEvlenecegim kişiyi merak ediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
melsez13 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende dndnmd ama bana evde kalacakmışım gibi geliyor 1 0 Yorumla
Hamet666 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben de merak ediyorum kim o şanssız kız acaba 🙄 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Niye😅 Yorumla Hamet666 +1 yıl Tembelliğimi seveceğini sanmıyorum 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Hım burcun ne Yorumla Hamet666 +1 yıl Oğlak ne kadar zıt değil mi Yorumla Soran +1 yıl Bende tayyip😆😅 Yorumla Soran +1 yıl Ay pardon ya😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Yay 😅 diycektim Yorumla Hamet666 +1 yıl Tayyip mi alakayı anlayamadım 😅 Yorumla Hamet666 +1 yıl Haa yay 😂 Yorumla Soran +1 yıl Birden klavye yazmış valla görmedim Yorumla Soran +1 yıl Evet😄 Yorumla Hamet666 +1 yıl Olur öyle bişeycik olmaz 😅 Yorumla Soran +1 yıl Off ya😆😅 Yorumla Hamet666 +1 yıl Yaa sesli güldüm ama 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bende anlamadım nerden çıktı bu Tayyip mk Yorumla Hamet666 +1 yıl Bu ismi duyunca bile senin sinirleniş Yorumla Soran +1 yıl Aynen😅 😂 Yorumla Hamet666 +1 yıl Ne kadar seviyosun ya böyle 😅 Yorumla Soran +1 yıl Offf hiç sorma hiçç😂😅 Yorumla Hamet666 +1 yıl Sen aşık olmuşsun ona resmen ya gelecekteki kocan kim olur bilmem de bunu bilmesin 🫣 Yorumla Soran +1 yıl Yok be saçmalama 🤮 Yorumla Hamet666 +1 yıl Şaka tabiki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ay aklım gitti ya 😂 Yorumla Hamet666 +1 yıl Yok yok siz içinizi ferah tutun yay hanım 😅 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1.90 im merak etme :) 1 9 Yorumla İstanbullu968 +1 yıl İstanbul eminonude geldim dunyaya ordan ciktim :) Yorumla Soran +1 yıl İyi bari Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Ne iyi ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Heee Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Heee ne yahu ;) soru sorduk dalga gectigimi sanmaya devam et degersiz olcaginiz erkek bulmaya devam edin siz ama insalah duzgun biri olurda sen yazmazsin en azindan iyi niyetlerimle Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler🙏 Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Ben tesekkur ederim sonunda ciddiye aldin ⭐ Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler 😎 Yorumla İstanbullu968 +1 yıl 😂 ayni ilde olmadigina dua et iyi geceler 😈 Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Sana fotoğrafımı atmıştım ben zaten😵 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅😂 Yorumla İstanbullu968 +1 yıl Fotografimi nezaman attimki sama kiza attin aaaa :) Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nasipte varsa bellidir heralde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah abi Yorumla
spitzbueb Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Senin kararıindir hazirmisin 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Biraz ama elimdeki adaylar gitti Yorumla spitzbueb +1 yıl Nasıl aday lar damat adayımı Yorumla Soran +1 yıl Evet😄 Yorumla spitzbueb +1 yıl Secicimisin Yorumla Soran +1 yıl Evet çok Yorumla spitzbueb +1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 29 oldum Yorumla spitzbueb +1 yıl Hmmmm acele etmen lazim yas geciyor Yorumla Soran +1 yıl Evde kaldım vğrün akrabalrım evlendi Yorumla spitzbueb +1 yıl Kime şaklıyorsun kendini Yorumla Soran +1 yıl Valla değer bilmeyen biri olcagı kesin 😆😅 Yorumla spitzbueb +1 yıl Aynen bak bunu doğru dedin Yorumla Soran +1 yıl Ben herzaman doğrıyı söylerim😅😂 Yorumla spitzbueb +1 yıl Tebrik ederim seni baskalari olsaydi kocama sakliyorum derdi Yorumla Soran +1 yıl 😅😂🤣 Yorumla spitzbueb +1 yıl Nerden sin Yorumla Soran +1 yıl Burdan Yorumla spitzbueb +1 yıl Burdan olduğunu biliyorum Nerdensin dedim lütfen Yorumla Soran +1 yıl Karadeniz Yorumla spitzbueb +1 yıl Yalnız mi yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla spitzbueb +1 yıl Ailenle misin Yorumla Soran +1 yıl Evet niye Yorumla spitzbueb +1 yıl Calisiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Yok çalışmyktum Yorumla spitzbueb +1 yıl Ev kizimisin Yorumla spitzbueb +1 yıl Uyudun mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belli tabi neyse ki ben biliyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kim Cevap sahibi +1 yıl Uzaktan bir tanıdık Soran +1 yıl Heee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende dndnmd ama bana evde kalacakmışım gibi geliyor
Ben de merak ediyorum kim o şanssız kız acaba 🙄
Niye😅
Tembelliğimi seveceğini sanmıyorum 🙃
Hım burcun ne
Oğlak ne kadar zıt değil mi
Bende tayyip😆😅
Ay pardon ya😅😂
Yay 😅 diycektim
Tayyip mi alakayı anlayamadım 😅
Haa yay 😂
Birden klavye yazmış valla görmedim
Evet😄
Olur öyle bişeycik olmaz 😅
Off ya😆😅
Yaa sesli güldüm ama 😅
Bende anlamadım nerden çıktı bu Tayyip mk
Bu ismi duyunca bile senin sinirleniş
Aynen😅 😂
Ne kadar seviyosun ya böyle 😅
Offf hiç sorma hiçç😂😅
Sen aşık olmuşsun ona resmen ya gelecekteki kocan kim olur bilmem de bunu bilmesin 🫣
Yok be saçmalama 🤮
Şaka tabiki 😂
Ay aklım gitti ya 😂
Yok yok siz içinizi ferah tutun yay hanım 😅
1.90 im merak etme :)
İstanbul eminonude geldim dunyaya ordan ciktim :)
İyi bari
Ne iyi ☺️
Heee
Heee ne yahu ;) soru sorduk dalga gectigimi sanmaya devam et degersiz olcaginiz erkek bulmaya devam edin siz ama insalah duzgun biri olurda sen yazmazsin en azindan iyi niyetlerimle
Teşekkürler🙏
Ben tesekkur ederim sonunda ciddiye aldin ⭐
İyi geceler 😎
😂 ayni ilde olmadigina dua et iyi geceler 😈
Sana fotoğrafımı atmıştım ben zaten😵
😅😂
Fotografimi nezaman attimki sama kiza attin aaaa :)
Nasipte varsa bellidir heralde
İnşallah abi
Senin kararıindir hazirmisin
Biraz ama elimdeki adaylar gitti
Nasıl aday lar damat adayımı
Evet😄
Secicimisin
Evet çok
Kac yasindasin
29 oldum
Hmmmm acele etmen lazim yas geciyor
Evde kaldım vğrün akrabalrım evlendi