Merhaba. Kız arkadaşım yaklaşık 1 ay önce benden ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı. Daha önce ben ondan ayrılmıştım ama pişman olup mesaj atmıştım ve o da sevdiği için affetmişti. Bu sefer o benden ayrılınca ben de mesaj atabilir diye numarasını silmemiştim. Ancak 1 ay oldu hala ne mesaj ne arama. Sanırım pişman olmadı. O da benim numaramı silmedi ama şunu biliyorum daha önceki ilişkilerimde de yaşamıştım bir süre sonra iki taraftan biri mutlaka siliyor numarayı yani o benden önce silerse muhtemelen bana koyar ve mesaj atma durumuna bile gelebilirim. Özellikle kızlardan yardım istiyorum numarasını silmeli miyim? Pişman olması için 1 ay kısa bir süre mi? 1 aydır hiç iletişim kurmadık ne ben ne o. Numarasını silip artık önüme bakmak ve başkalarına şans vermek istiyorum. Düşüncenizi merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bir ay oldu ve yazmafu yani. Kızlar için ayrılık dönemi siz erkeklerden farklıdır ayrılığın ilk günleri salya sümük olur zaman gectikce toparlanır unutmaya başlarız. Hiçbir etkileşim vermiyor mu? Hikayene bakmak ya da gönderme yapmiyormu
İkimiz aynı eğitim kursuna gidiyoruz her gün orada denk geliyoruz sadece. İnstagramda takipleşmiyoruz sadece numaramız ekli birbirimizde. Ayrılırken çok ağlamıştı. Sence iletişime geçmemeye devam etmeli miyim? Kız kafasında ayrıldıgınız erkek size tekrar yazsa aciz mi görürsünüz onu? Yazmaması daha mı çekici kılar
Şimdi kız belki senden adım bekliyordur ya da hayatında biri vardır. Bilmiyorum tam sana davranışlarına bakmak lazim
Sana bakıyor mu izliyor mu ne bilm
geçen hafta doğum günümdü kutlamadı mesela. İçinde bir şey olsa bunu bahane edip mesaj atardı dimi
Kırdın mı onu? Bir keresinde bende atmamistim sevgilime ihanettti ama
İhanet yok. Sadece ben ara vermek istemiştim bir süre sonra ben öyle isteyince o ayrıldı.
Hmm ara vermek ona göre değil yani. Bende sevgilimden istemiştim oda ya ayrıl ya da devam edelim dedi. Belkide ara vermenin ayrılıktan farkı olmadığını düşünmüştür
Sonuç olarak ne diyorsun Silsem ne hisseder sence? Beni unutmuş diye mi düşünür? Veya bir daha asla adım atmaz mı? Yoksa bu daha çok onu kaybetme korkusu ile adım atmaya mı zorlar?
Sildigini nereden anlayacak ki
Ara vermek isteyen sensin. Muhtemelen oda benim sevgilim gibi düşünüyordur. En iyisi silme o silmemis
Hem unutsa seni silerdi
Bence senden adım bekliyir
Bak şöyle oldu ben ara vermek istedim. 4-5 gün konuşmadık sonra ona aranın bitmesi gerektiğini ve onu sevdiğimi söyledim. Ama o istemedi. Yani ayrılan taraf o oldu neden adım beklesin ki benden?
Silmemis ama numaranı.
Aynı yerdesiniz hergun bakiyor mu sana yoksa ilgilenmiyor bile mi
Peki ilk ara verme fikri gecince o ne tepki verdi bozuldu mu?
Bakmıyor. Ortak arkadaşlarımız var aynı ortamda denk gelince hiç konuşmuyor benle veya bakmıyor
Ayrılma nedenini sordhn mu
Ara verdin geri konuşmaya başlamak isteyince ayrıldı neden demedin mi
En son ben tekrar mesaj atıp calıştıgı yerin oraya gitmiştim molada konuşmak için. Ona aşık oldugumu söyledim ama bana ben sana aşık değilim sadece seviyordum dedi. Çok kırılmıştım. Sanırım dediğin gibi bir beklentide olsa veya tekrar benimle olmak istese adım atacak fırsatı olmuştu. En basiti bir doğum günümü kutlasa zaten muhabbet etmiş olurduk. Ona bile tenezzül etmedi. Sanırım benden tamamen vazgeçmiş sena
Aşık olmayip sevmek duygusunu bende yaşadım. Ama sevgilime aşık olmadığım için o kdr şeyi göz ardı etmeden ona aşık gibi davrandim
Sen çok kötü bir şey yapmamışsin. Oda zaten ara vermeye kizdigini belirtmeyip ben sana aşık olmadım demiş.
Sen kendini suçlama. O kişi belkide hep bu anı kolluyordu
Belki şu an söylediğim seyelr sana acı gelecek ama ben bunları söylemek zorundayım. Bazen insan bir yalana bile tutunmak istiyor
Teşekkür ederim yardımların için. Sevse zaten mesaj atardı ben gurura inanmıyorum. Seven insan mutlaka ulaşıyor sevdiğine
Rica ederim ama bu kdr takma kafana baksana saat kaç olmuş hala bir kız için böyle platformfa geziyorsun
Bazi insanlar bu kdr sevgiyi haketmiyor.
Bazı insanlar unutulmayu sevilmektendaha çok hakeder. İyi geceler :-)
Teşekkür ederim iyi geldi mesajların:) İyi geceler
Normalde silme derdim aearsa belli olsun diye ama böyle de aklinda kalıyor sil madem önüne bak
Kanka terk ettiyse numarasını ezberlicsk halin yok sileceksin tabi
Ezberimde zaten:(
Kız kafasında bitirmiş belli silmelisin. Ben bi kadın olarak seviyorsam o kadar uzun süre konuşmadan yapamam. Hem hergün görüp yazmıyorsa bitmiştir. İlk adımı sen at sil numarasını
Ayyy kılıbıkkkk git burdan gitt
Neden öyle dedin ki
Şuana kadar engellemediysen nasıl bı insansın ya
Engelleyecek kadar birbirmize saygısızlık yapmadık ki gayet güzel konuşarak ayrıldık
Ayrıldiysan siliceksin uzatirsan ölürsün bunu bil
Fazla beklenti mutsuzluk yaratır next diyorsun yani
Evet bende çok aldatıldım bırakıldım bı ölmediğim kaldı ama hayat devam ediyor sen doğru kişiyi bul akışına birak kader kısmet
Teşekkür ederim ela gerçekten başta dalga geçsen de yardımcı oldun yani. Sonuçta geçmişte çok çok sevdiğimiz insanlar şu an bizim için bir anlam ifade etmiyor. Bu da öyle olacak. Silip yoluma bakıyorum en iyisi
Sil tabi
Et la ne uğraşçann