Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yüzüğün temel manası, benim bir birlikteliğim var, kırımızı ışık yakıp benden uzak durun demek.
Özel bir nedeni yoksa, iş, alerji, tahriş (ki bu çözülür her türlü) takmamak benim açımdan şu demek; Gelip benimle konuşabilirsin, yeşil ışık yakıyorum.
Yani çok basit bir şekilde dışarıya evli veya (sevgililikte de takarlar bazen) sevgilinin, yani bir birlikteliğinin olduğunun mesajını vermek varken, neden illa birileriyle muhattap olma kendini açıklama gereği duyar ki insan? Buna neden kapı açar?
Eşinizin yüzük takmaması ilişkiyi doğrudan zedelemez. Her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve insanlar farklı nedenlerle takı takabilir veya takmayabilirler. Yüzük takmama kararı, kişisel tercihlere, rahatlık düzeyine veya kültürel faktörlere bağlı olabilir.
Önemli olan, bu tür kararların ilişkinin temelini sarsıp sarsmadığını anlamak ve açık iletişim yoluyla partnerinizle bu konuda konuşmaktır. Eğer sizin için bu durum anlam ifade ediyorsa ve hissettiğiniz bir konuysa, hislerinizi paylaşmak ve partnerinizle açık bir diyalog kurmak ilişkiniz için sağlıklı olabilir. İletişim ve anlayış, birbirinizin duygusal ihtiyaçlarına daha iyi cevap verebilmenize yardımcı olabilir.
Eğer bir mazereti yoksa (iş yerinde sıkıntı oluyorsa ya da gümüşe altına alerjisi varsa sorun etmem) kesinlikle sorun. Eğer benim takmamı bekliyorsa ki beklemeli o da takmalı. Sonuçta dışarı karşı alınan bir önlem bir yan da..
Yoo, alyansları aldık mesela pek takı takmayı sevmiyormuş. İstemiyorsan takmazsın ben öyle şeylere takılmam dedim. Sadakati bir altın parçası belirlememeli ve maalesef alyans takan erkek bazı kızlara daha cazip geliyor
Cevap
35Cevap
Hayır ben dert etmem bunu
Eğer alerjisi vss varsa ve bu sebebten takamiyorsa sıkıntı yok sorun etmem
Ÿuzuk degilki bizi baglayan ve iliskimizi etkileyen kalbimizdir..
Tercih, sorun etmem. O ne pranga takmış gibi zorla. Güvenmeyen zorlar benim umurumda değil, o aldatma güdüsüne sahip olan zaten her anlamda aldatır.
Selamlar
Yüzük çoğu iş sektöründe parmağa takılı olması feci kazalara sebep olur ama onun dışında iş sonrası takılı olması kötü niyetli insanlara karşı doğal bi bariyerdir yüzük
Ne gibi kazalara sebep olur
@CoffeeChocolate24 yüzük ölümcüldür
Çoğu iş sektöründe takılması yasaktır
Ben ana olayı anlatim
Yüzük bir yere takılır ve parmağınız kopabilir
ya da yüzük takılı kaldığı için sürüklenip yaralanabilirsiniz
İnternetten bunu yazıp araştırabilirsiniz
Yaşamayan birine çık saçma gelebilir ama ne yazık ki bu bilgi doğru
Yüzük bir nişânedir. Bu saygı göstergesidir bana göre. İlişkiyi zedeleme boyutunda bir yaptırım gerektirmese de neden takılmadığı da önem arz eder.
Zedeler tabi ki mezhebi geniş olanlar ancak takılmaz, tek bir sözle olması gereken koskoca ilişkiyi özetleyebilirim...
Güzeller çok olur ama meyil birine olur
Yüzük çok önemli bir kriter mi, aslında hayır. Ama bir bağlılığı temsil ediyor. Bana zor da gelse sana değer veriyorum ve o yüzden takıyorum demek. Öbür türlü değersiz hissedebilir insan kendini.
Bir insan inadına takmiyor ise zedeler. Ama seninle konuşup sevmediğini dile getirebilir mesela. Açık olması her şeyden önemli...
Bence aldatacak olan her türlü o haltı yer. Yüzük de bir şey ifade etmez. O yüzden fazla kasmamak lazım.
Bu konu hakkında yorum yapmak sakıncalı olduģu için "no comment" diyorum😅
Elbette eşim olan insan yüzük takmayacaksa niye imza attı o zaman benimle evlendi 🤷♂️🙄
Evet takmazsa ben de takmamak ikimiz bekar gibi gezeriz ortalıkta
Takmaması demek başkalarına açık kapı bırakması demek.
Niyeti ve tavrı önemli. O yüzük takılmalı çok geçerli bir neden olmadıkça.
Esim. USA vatandasi. Cok pahali elmas yuzumu istedigi icin almadim alamadim
Alakasi yok, esine degil kendisine güvenmeyen kisiler düşünür bole seyleri
İmkan varsa bilezik olur olmazsa hiç bişi bile olmaz
evet zedeler bu sana değer vermediği anlamına gelir ve aldatmaya
Hiç böyle şeylere takmam nişanlım takıyor ben takmıyorum. sadakatımı yüzük belirlemez
Karşı taraf için bir anlam ifade ediyor ise takılması gerekir diye düşünüyorum
günlük koşuşturma iş arasında her gördüğünde eşini hatırlatan ve dışarıya evli olduğunu belli eden bir yüzüğü taşımamak 👎🏻
Zedelemez. Olay yüzük değil.
Ya takacak ya takacak ya da takacak başka bir seçenek olamaz. Benim olana kimse göz koyamaz da bakamaz da.
Takmamasının bir sebebi varsa sorun etmem
Takmıyorsa boynuna assın..
Bende 💍 alma derdinden kurtulurum.
Etkilemez bende takmak istemiyorum zaten
Tabikide ilişkideki saygıyı gösterir
Benim icim yok
Sanmam neden zedelesin
Esas yüzük güvendir😉
O yüzüğü yediririm ona sonra defolup gitsin
Zedeler dite düşünüyorum
Evliysen o yüzük takılacak.
zedeler