Yaşanamamış hayallermi, yaşanan izilermi daha çok can yakar?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaşanmayan hayallerin acısı hiç bir şeye benzemiyor.
Gerçekten öyle abi yaşanmıyor ya hep bir sızı, acaba olsaydık nasıl olurdu yapsaydım nasıl olurdu. Yaşanmış acının izi elbet geçer ama, bu ömür boyu seninle birlikte yaşar.
İnsanı yaşlandıran yaşadığı yıllar değil, erişemedigi arzularıdır.
Yaşanan izlerin acısı daha büyüktür.
Ama yaşayamadıklarımız ömür boyu kalpte bir sızı bırakıyor, acaba olsaydık nasıl olurdu yapsaydım nasıl olurdu gibi. Yaşanmış acının izi tamamen geçmese bile arka belleğe atılabiliyor. Peki ya yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız onlar hafızada, taze bir yara hiç kabuk bağlamayan.
Sen olayı sadece aşk meselesi olarak değerlendiriyorsun inan bir süre sonra o acaba olsaydıklar falan umurunda olmuyor hayatta öyle şeyler var ki bu acaba onla olsaydık acaba ne olurduklar bunlar çok çocukça kaldığını öğreniyorsun acı şekilde.
Yaşadığı acılar büyütür zaten insanı, her acı farklıdır bıraktığı izde, aşk acısıda hayatın bıraktığı acıda. Umarım hayat bize çocukça izler bırakır abi, bizde çok büyük acılarla karşılaşmak zorunda kalmayız : )
İnşallah abisi
Abi bir şey sormak istiyorum, sence bir erkeğin küçük yaşta anne babasını kaybetmesi onu nasıl bir insana dönüştürür?
Daha erken sorumluluk almaya daha hızlı olgunlaşmaya iter.
Çok kötü yollara düştüyse eğer, onu kurtarmak isterken o kişiyide kendi bataklığına düşürür mü?
Evet kötü yolları seçtiyse o yolun yolcusudur bu şey gibi bataklığa düşen birinin yanına atlayıp bataklıktan kurtaracağına inanmak.
Ya çok acı çekmişse gerçekten acıdığından dolayı değilde sevdiğinden dolayı ona yardım etmeyi istemek?
Annesi çok kötü bir şekilde babası yüzünden intihar etmiş böyle bir çocuk
Her insan zorluklar yaşar tek zorluk ölüm değil bazı insanların anne babası sağken ölmüştür. Senin sevmen bir şeyi değiştirmez karşındaki insan seni seviyorsa değişmeyi seçmeli seçmiyorsa yoluna bakılmalı.
Çok haklısın abi hayat galiba kötü davranmış sana karşıda
Çocuk yaşta çalışmaya başlayıp bir çok sorumluluğu alarak yaşamak zorunda kaldım zordu ne çocukluğum nede gençliğim oldu geçti gitti o zamanlar.
Annen baban hayattamı abi?
Hayattalar
Mecburi olarakmı başlasın peki?
Yani erken yaşta hayata mecburi olarak mı atıldın?
Evet ailevi durumlar sonra yaşananlar neler neler var.
Cidden ben şuna inanıyorum ki hiç kimsenin hayatı asla kusursuz değil
Kesinlikle öyle önemli olan o zorluklardan nasıl çıktığın.
Bende küçükken babasız büyüdüm, şimdi ise annesi babası olamayan bir çocuğu hayata döndürebileceğime inanıyorum bataklığın dibine kadar boyamış o çocuğu. O eksiklik beni nasıl bir duruma sokuyor işte
Üzüldüm senin için ama abisi o kişinin seçtiği yol bu ve sen kurtaracağım diye sadece kendini yıpratırsın. Karşındaki insan bunu isteyip çabalamalı ve battığı gibi çıkmalı başka türlüsü olmaz.
Sevince çaba bekliyorsun ama oda olmayınca vazgeçmeye çalışıyorsun oda olmuyor. Zaten 5 aydır felan konuşmuyorum abi kendisiyle
Benimle baya hayaller felan kuruyordu bende bu nedenlerden dolayı istemedim çünkü baya kötü bir hayat geçirmiş
Alkol felan ne ararsan var abi
Sevgi denilen şey geçer gider ama hayatını bir kere b. ka sararsan geri dönüşü olmaz bu ayrımı iyi gözlemlemen gerek.
Abi sırf ümitlenmesin diye şey bile demiştim 1000 tane kalbim olsa birini bile vermem sana diye
Oda bana bu sözünü ömrüm boyunca unutmayacağım demişti
Abi zaten 5 aydır konuşmuyoruz yazmam büyük ihtimallede
En doğru kararı vermişsin hiç keşke ya da acabalar ile beynini yorma abisi
Şu özleme hissi bitiriyor yoksa bu çocuğun başı beladan çıkmaz öyle bir tip ben ileride savci hâkim olmak istiyorum hem başıma iyi bela olacak yoksa
Şiddete egilimide çok çünkü
Yani böyle birini özlemez bile insan takıntı hali bu biraz mantıklı düşün yeter.
Bitecek inşallah, çok sağol abi bu arada bayada bir konuştuk konu nereden nereye geldi
Biter biter hayat gayesi her şeyin önüne geçer. Lafı olmaz abisi
Umarım abi
İzler iyidir. Kaldırabiliyorsan tabii.
İzler olgunlaştırır iyisiyle kötüsüyle, yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız kalpte her zaman bir sızı olarak kalacaktır.
Evet. Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
Nefes aldığınız her günün bir lütuf olduğu bu hayatta, yaşadığınız her şey bir artıdır.
Bencede abi en çok savaşan insan en güçlüsüdür
Belki en çok savaşan değil de, akıllı savaşan..
yaşamamak daha iyi
Öyle oluncada ukte kalıyor insanın içinde, olsaydı nasıl olurdu gibi düşüncelerle birkikte özlüyor insan
Yasanmisligi unutmak çok zor.
Ama yaşayamadıklarımız ömür boyu kalpte bir sızı bırakıyor, acaba olsaydık nasıl olurdu yapsaydım nasıl olurdu gibi. Yaşanmış acının izi tamamen geçmese bile arka belleğe atılabiliyor. Peki ya yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız onlar hafızada, taze bir yara hiç kabuk bağlamayan.
Bilinmezlik üzerine hayiflanmak mantıklı bir hareket değil. Belkide çok kötü olacaktı sonu. Ama güzel giden ve sizi dünyanın en mutlu insanı yapan birinin sizin nefret ettiğiniz birine dönüşmesi çok başka. Allah yaşatmasın.
Tabi çok kötüdür. bilinmezliğin, işte o bilinmeyen tarafı rahatsız eder insanı işte.
Yaşanan olaylar daha çok can yakar :)
çok doğru bir söz
Hiçbiri amannn
Kalsın