Artık kızların hepsi, sadece böyle Reels'ler atıyor da. Sadece onlarla mı aşk yaşamak istiyorsunuz?

Artık kızların hepsi, sadece böyle Reels'ler atıyor da. Sadece onlarla mı aşk yaşamak istiyorsunuz?
Senin verdiğin tarif uzun boylu sarışın renkli gözlü manken gibi kızların erkek versiyonu oluyor. Kadınlarda ve erkeklerde en çekici olanlar bunlardır genelde. Kaslı olmasa da fit, uzun olmasa da benden biraz uzun olmasını tercih edebilirim. Esmer olması şart tabi ona alternatif sunamam.
Bir de kaslidan sonra virgül koyan biri belli ki düzgün Türkçe bilmiyor. Çok da ciddiye almana gerek yok.
Türkçe bilip bilmemesi veya kim olduğu beni de başkasını da ilgilendirmez ama artık bütün kadınlar böyle; sadece boylu poslu ve yakışıklı (başka özellikler de var ama bazılarını söylemeye dilim varmıyor) erkekler istiyorlar ve öyle olmayanı erkekten saymıyorlar; onlardan iğreniyorlar, vb. ama kadının iyisi de, s4lağı da farketmeksizin hepsi öyle. İşin kötü tarafı insan yerine konmuyoruz ve genç yaşta evde kalmamış garantileşti.
Erkeğin kendi değerini kendi belirler, kadınlar değil. Daha çok gençsin. Kaslı olunca daha çok rağbet görebilirsin tabi. Sen de kas yap o zaman. Boyunun çok uzun olması o kadar da şart değil. Orta boylu kaslı adam uzun boylu vasat adamdan daha çekicidir.
Bende tam da bu bahsettiğin ozellikteki erkekleri seviyorum ama bu sadece dış görünüş karakter olarak sorarsan zeki alayci mesafeli ve özgüvenli erkekleri tercih ediyorum
Şu an sırf dış görünüş için dedim çünkü karakter zaten önemli ama kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyor. Kadınların istediği gibi olmadığı için şimdiden evde kalmaları garanti olan erkekler var; bir arkadaş dedi de.
Cevap
1Cevap
Bu tür kızlar ucube oluyor bunlarla hepsini bir tutma bence çok zeki kültürlü kızlarda mevcut bu sosyal medya ucubeleri çoğunlukta sadece
Ucube, akıllı veya iyi farketmiyor; kadınların hepsi, sadece böyle erkek istiyor.
Hayır ben kasa boya bakmam hoşlandığım çocuk orta boylu ve kaslı değil
Sevdiğim çocuğun söylediklerinle alakası yok😂
Hahaah sevdiğin çocuk nasıl ki?
Direk erkek seviyorum ben fark etmiyor
Shahhs nasıl fark etmiyor? Boylu poslu ve yakışıklı olmayan birini görsen istemezsin ki.
Öncelikle kisayim yani boy fark etmiyor fazla görünüş açısından kolay beğeniyorum insanları kolay hoslanan bir tipim ama komay soğudugum icin kaybediyorum 🫡
Niye kolay soğuyorsun peki? Bir de boyun kaç?
157 insanların beni uzmesine izin vermek istemiyorum uzun sevgilim olmadi beni uzecek seylere tahammul etmiyorum onceden önlüyorum bitiriyorum konuşmayı
Uzun zamandır*
En iyisini yapıyorsun çünkü bağlanıp üzülmek yerine kendini koruyorsun.
Bilmiyorum umarim en iyisidir bazen üzücü olabiliyor etrafında kimse kalmıyor erkek olarak
Ee sen de fazla abartma tabii 😅
Nasıl bir şeysin? Merak ettim
Anlayamadim görünüş olarak mis kastediyorsun
Evet
Ortalama bir tipim var sanırım cok güzel diyemem
Hmm
Kaç yaşındasın?
18
Sen kac yaşındasın
23
Nerede yaşıyorsun
İstanbul, sen?