25 yaşındayım. Hayatım boyunca şerefli yaşamak suç mu? Daha kız eli bile tutmamışım daha buna rağmen adım kirletilmeye çalışıldı zaten sosyal ortamım bile yok doğru düzgün (yazarken bile sinirden gülüyorum) daha sınıf arkadaşım olan çoğunlukla erkeklerle takıldım diye eşcinsel dendi bana. Zaten hayatım boyunca dışladılar beni. Sabit bir arkadaş çevrem olmadı zaten baba görevi icabı sürekli Türkiye yi gezdik.
Sırf tipim itici diye sevmek sevilmek sevgi görmek hakkım değil mi? Neden her şey tipe bakıyor? Nedir benim günahım? Kötü biri miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Geri z*kalıca yazacaksanız hiç yazmayın daha iyi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden eşcinsel diyolar sana sırf sevgilin olmadı diye mi
Hem o hem de sınıf arkadaşlarımdan erkeklerle takıldım diye bana eşcinsel muamelesi yapıyorlar. Millet sapık zihniyetli ya.
boş ver şunları ya illa ki olur
Yaşım da küçük değil ama 25 yaşındayım. Daha 18 yaşında bırak cinselliği ilk öpüşmesini yaşıyor millet. Geç kaldım hayır yetersiz kalırım öncekini artamış olurum. Mutlu edemem aklı öncesinde kalır da başkasına gider diye acayip kaygılıyım doğrusu. Evlilik öncesi ilişki o kadar artmış ki?
Senin gibi birisini bulmak şu devirde çok zor ben de böyle birisni isterim sen onları bırak onların karısı keva*şe olur sana iyi birisi denk gelir umarım
Benim gibisini bulmak erkeklerden bence de zor peki ya kızlardan kolay mı?
Benim gibisini bulmak istiyorsun ama hak ediyor musun misal? Onu da geç doğruları söyleyecek misin?
Hala istiyorum ama bastırılmış bir ümidim var artık.
Ne diyosun be beni tanıyo musun ki kızlardan da zor erkeklerden de zor ben burada senin için yazıyorum sen ne diyosun?
Sana bir kelime bile söylemedim zaten misal verdim genelleme yaptım üzerine alınma hemen
E öyle bi yazmışsın ki üzerime alınamamam mümkün deği
Benim gibi kızlardan bulabilecek miyim? Kızlar benim gibisini hak ediyor mu? Doğruları söyleyecek mi? Anladın? Ya zaten moralim bitik bir de sana açıklama yapmaya uğraşmayın etme Allah aşkına.
Tamam yanlış anlaşıldı biraz kb
Ne biliyim bulcan mı zaten bu tavırlara zor bulursun sana açıklamaya yapamam
Ya tavrım böyle değil yanlış anlaşıldı. Allah aşkına bir açıklama yap ne olur🥺
hHahzhxjjdklwpsşwşslsl güldürdün yaw
Ya ciddiyim ben tavrım yanlış anlaşıldı.
Yapmayacak mısın?
Neyin açıklaması anlamadım
Hani az önce dedin ya?
Ne biliyim bulcan mı zaten bu tavırlara zor bulursun sana açıklamaya yapamam
diye. Ben şimdi şunu merak ediyorum erkeklerden az bulunduğu konusunda hemfikiriz ya kızlardan bulunur mu?
Açık konuşiyim mi kızlardan da bulunmaz erkekler ors*pu istediği için kızlar erkeklere yaranmak için veriyo ben artık iğreniyorum mağarama geçiyorum ben
Or*spu dediğin herkese vermez mi? Hem neyini paylaşamıyorlar?
Çünkü erkekler bel altı istiyo sadece kızlarda tamam diyo
Kızlarda da akıl fikir yok mu? Kızlar ne ara bu kadar sapıklaştı? Her şeye tamam denir mi çocukken bile bizlere tanımadığın insnalarla konuşma dediler. Sonra insanoğlu neden bu kadar mutsuz.
Ben hayattan ümidimi kaybettim. Geç kaldım çoğu şeye geç kaldım. Tipim zaten kötü kızlarda da acayip bir dış görünüş merakı var. Şansıma s*kayım bari.
:( ben de küstüm tipim iui herkes güzelsin yap bi sevgili diyo ama yok kendimi harcatmam
Kim dedi gay diye yuhh
Diyen diyor işte😔