Güncellemeler
+1 yıl
Kızlardan tek bi cevap dahi almadım gerçekten geçmiş zamanınızda olmadımı ❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Normalde bu sayfada işim yok ama başkalarının fikirlerine ihtiyacım olduğu için her birnizin hakaret ve trol hariç verdiğiniz cevaplar çok önemli şimdiden çok sağolun 🙏❤️
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özel bir klinikte tedavi olurken yanlışlıkla iğneyi yaptıktan sonra eline batıran hanımcağız bir diş hekimi hanım ile ilginç bir tanışma hikayem olmuştu. Bu hadiseden sonra prosedür gereği hemen bulaşıcı hastalık testi olması gerekiyordu ama tahlil sonuçları konak kişi de bir haftadan önce belli olmuyordu. Ben tedavimi olmuş evime dönerken aniden telefon ile beni arayıp durumu izah edip sonuçların bende daha hızlı çıkacağını ve test yaptırabilirsem çok mutlu olacağını söyledi. Bende istediğini kırmayıp kabul ettim ve iki gün gibi bir zamandan sonra güzel haberi kendisine verdim. Teşekkürler mahiyetinde bir dahaki randevum da benden ücret alınmayacağını söyledi. Bu hikaye ile birlikte aramız da bir şeyler oluşmaya başladı ve uzun zaman kendisini ile flört ettik. Bu hikayeyi yaşamadan önce hekimler ile bu tarz şeyler yaşacağım hiç aklıma gelmezdi, mesleki sınıflardan dolayı çok imkansız bakardım fakat bazen korkunun ecele faydası olmadığını anlamak 2 senelik bir mutlu ilişki getirebiliyormuş.
Evlendinizmi
@DCshshshsge Maalesef yaptığım hatalardan dolayı iş oraya varmadı
Özel değilse merak ettim reis ne yaptın
@DCshshshsge Bir kaza geçirdim o kazadan sonra psikolojik olarak çok etkilendim, bu durum ister istemez ilişkimize de zarar verdi. Ondan sonra baktık böyle yürümüyor ortak karar ile ayrıldık
Geçmiş olsun reis Allah yardımcın olsun üzülme boş ver her şey gelir geçer biri gider daha iyisi gelir.
@DCshshshsge Teşekkür ederim ederim dostum, herkesin bir sınavı var bunlar dert edilecek şeyler değil. Genciz, kaseti başa sarar yeniden başlarız her şeye.
Sevinmiştim adınıza sonunu
Okuyana kadar ama vardır her işte bi hayır önümüze daha kimler çıkar kimler bu arada mesleğiniz ne yanlış anlaşılmasın diş hekimim bana da sormuştu ve bana kalırsa mesleğe takılıyorlar statü farkı olabilir öyle oluncada kimse kimseye bakmıyor bile maalesef teşekkürler cevabınız için ☺️
Okuyup yorum yaptığınız için sağ olun, ben de vardır bir hayır deyip geçtim zaten. Mesleğim aşçılık ve doğru tecrübe ettiysem ki ettiğimi düşünüyorum insan seçerken mesleğine kesinlikle bakıyorlar.
Rica ederim ☺️ Kesinlikle son cümlenize katılıyorum banada sormuştu diş doktorum statüye bakıyorlar işte bende bi öğretmenim ya da bi güzellik salonu işletiyorum deseydim iş biterdi herşeyin hayırlısı iyi bi insan olduğumu düşünüyorum bu da yeter bana ama sizin mesleğiniz sizin için iyi yanlış anlamayın herkes yapamaz yemek 👍 gönlünüze göre biride elbet çıkar 🙏☺️
Sor direk ne kaybedersin kaybetcegin bir şey varsa sorma ama yok o yüzden sorabilirsin evli değilse şu an zaten sen sormasan başkası sorar evlenir git hemen sor. Nolcak tanışmak istiyorum dersin evlenmem lazım acil de o almazsa başka bir dişçiye git ordan bulursun.
Ya dalga geçmişiniz bariz ben kızım bu tarz daha önce kimsenin elini bile tutmadım nasıl adama soriyim öyle mantıklı bişey yazın taktik verin ya da komik olmayın rica ederim ☺️
Ya abla sen bizle kafamı buluyorusn sonda dalga geçtim ama ilk başta ciddiyim sorman lazım yoksa nasıl öğrencen evlimi değil mi ilişkisi var mı vahiy inmez sana nolcak zaten bizim insanlarımızı utandığındsn kaybediyor birini sevdiysen söyle sanki adam seni yicekmi
Ya tamam cevabına çok güldüm herkeste biliyor ki reddedilmek kötü bir şey yani en azından benim için aramızda tahminimce bi 5 yaş var gibi emin değilim ama genelde yanında asistanı oluyor bende çekiniyorum heyecanlanıp soracağım şeyi de unutuyorum inan varya yüzüğü vardır belki diye bakıyorum ama eldiven oluyor normal olarak elinde ondan takmıyor zaten bilmiyorum ki nasıl diyim hocam evlimisiniz evli değilsede bi kız arkadaşının olmayacağı da aşikar soracak kimsem olmadığı için yazdım buraya herkes kendi aleminde cevabınız için teşekkür ederim ☺️
Sağolun teşekkür ederim ama genede sorun söylersen içinden atarsın ya anlıyorum bende çok utangaç biriyim ben işe girmeye utanan biriydim eskiden o derece size hak veriyorum. Ama bence asistana sorun asistanla Arkadaş olabilirsin sonra sorarsın bekarsa tanışırsiniz diyeceğim bu kadar. 😊
Hakkaten ya utangaç olmak da zor ya Asistanı da güleryüzlü aslında aklıma geldi daha önceden ama şimdi ben sorsam evli ya da değil ya da ne biliyim sevgilisi var asistanın ona söyleyip söylememeyeceğini bilemem orası biraz dedikodusu çok olan bir yere benziyor doktorlar işlemdeyken diğer kişilere bakıp cevap veriyor ben aylardır gidiyorum oraya yani anladınız beni red yerim diye korkuyorum sonra nasıl tedaviye devam edeceğim sorun orada 😁
Ya bak söyle diyim ben eskiden iş ararken utancımdan başvuramiyodum mesala kurumsal biyere başvurcam telefonu kadın açınca suratına kaptırdım o derece ama sonra biyer buldum çalıştım. kendi yerimi kurdum ve şimdi diyorum ya utansaydim hep cesaret edemeyip girmeseydim şu an gene boş boş gezerdim. Yani bazen utandiginiz için çok güzel şeyleri kacirabilirsiniz. ben ogun utanıp o ise girmeseydim şu an patron olamazdım şu an yani dediğim o sende utanma biyerden başlarsan bı bakmışsin evlenmişsiniz. 🙂
Evet ya dedikleriniz mantıklı deneyeceğim ama 👍 başka yolu yok çünkü 😂sizi de tebrik ediyorum valla Allah gönlünüze göre vermiş bakalım en kötü olmaz der üzülürüm geçer gider dünaynaın sonundeğil ya kısmet ya gerçekten ısındım ilk defa birine normalde kimseye o gözle bakmam ama ısındım bu adama herşeyin hayırlısı yarın pişman olmak istemiyorum çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ne demek tanışıp evlenirseniz diş çektirmeye geliriz.😊
Haha kısmet artık hep evlenmekten bahsetmişsiniz bu bi mesajmı yoksa 😂
Haha😂😂 bende şimdi farkettim. Evlenmeni ailenden çok istiyor gibiyim 🙂
Ailem istemiyor pek ya annem vermem diyo seni ablam abimde çok geç evlendi okuyorlardı onlar aslında bende çok yana değilim bu devirde evlenmekten ama bu adam olursa fikrim değişebilir
Ne adammiş çok merak ettim cidden yaşınız kaç peki?
Ne şanslısınız aslisna benimm ailem beni atıyor evden evlen diye ben Şu an evlenmiyom aslında baskı altinda değilsiniz iyi yönüde var
Üzüldüm adınıza ya otuzlardada evlenilir olsun önemli olan doğru birini bulmak siz önemsemeyin hiç kimseyi ailem de istemiyor bana baskı yapılsaydı kesinlikle durmazdım heralde bende en az 3-4 yıl geçsin isterim 😁
30 yaşındasınız boşverin dişçiye mutlaka evlenin benim ablam 35 yaşında evlendi 40 yaşında 5 yaşında çocuğu var zamanında evlens şimdi 20 yaşında çocuğu olurdu
Ben 30 a gelsem babam beni silahla vurur evlenmedm diye 😬
Doğru biri yok ya görücü usulü gitcdn ya da dişçiye
26 yaşındayım da çokda göstermiyorum 20 diyorlar genelde
Yok 30 değilim doktor beyinde gönlü olması lazım hiç bir şey sezemiyorum tavırlardan bilmiyorum var mı ilgisi yokmu bakıcaz artık
Yok artık evlilik yaşları değişti bence ya
Onlar genelde ya meslektaşlarıyla evlenir ya da çevreden birileriyle mutlaka olur en iyisini Allah bilir Allahın dediği olur bilemem ki yinede
Tabiki evlilik yaşları arttı ama geçinmekte önemli sevgi karın doyurmuyor geçinebilmek lazım yani eğer evlenmek istiyorsanız herşeyi göze almak lazım Allah gönlünüze göre versin dediğim gibi doktorla konuscaksaniz eğer konumassaniz başka biri bulursun artık ama yaşın geçiyor senin benim sana abla demem lazım o derece
Belki de doktorda sana aşık söyleyemiyor 😂
Dediğiniz doğru yaş geçiyor evet siz kaç yaşındasınız acaba 😄 tabiki anlaşmak en önemlisi kımset dedim ya ben ilk kez birinden hoşlandım ısındım çok düşük bi ihtimal benden etkilenmesi yaşı da benden büyük gibi belki vardır birileri öyle düşünüyorum en az 30 vardır öyle sanıyorum bu saate kadar evlenmediyse bilemiyorum ☺️
Güzel olurdu ya biraz normal sohbet etsek başlayabiliriz ısındım çünkü belkide sadece beğeniyordur bilmiyorum
Siz doktor olsanız karşıdakinde nelere önem verirsiniz ve ayrıca mesleği de önemli mi dir sizler için
Ya şöyle diyim benim yaşım 25 ben doktor olsam doktor olmayı ve geç mesala karşılaşadaki. insanin duygusu belli oluyor istemeden belli ediyor belkide doktor anladi bozuntuya vermiyor olabilir.
Ama sizinde sohbet etmeniz lazım öyle sadece bakmayacaksıniz artık evlenmen lazım çok yaşlanmişsiniz 🙂 şaka yapıyorum ama cidden yş geçiyor benimde annem arıyordu ben istemedim. ozamanlar iş falan kuruyordum dedim daire alayım sonra dedim oda bilmiyom aramıyor sözde
Ya ben utangaçım belli ediyomuyumdur yinede belli etmemeye çalışıyorum her hastası gibi davranıyorum red yeme korkusundan inşallah biliyordur ya en azından ona göre davranır 🙏
Ne aşkmiş be valla senin gibi herkes birine aşık olsa ülkede yalnız insan kalmaz valla dişçiye gittiğimde aklıma ilk siz gelirsiniz konuş bakalım ozaman ne diyor utanirsan kaybedersin
Hım anlıyorum aramızda bir yaş var 😃evet zaman geçiyor gerçekten her şey zamanında iyi ama dedim ya kesin böyle evlenmem lazım yaşım geçiyor diye bi düşüncem yok aciliyetim yok sadece bu adama ısındım bir dahaki gidişimde sohbet falan etmeye çalışıcam ama siz doktor olsanız eğer karşıdaki bayan lise mezunu statüye göremi davranırsınız o konuda acımasızlar bence ama 2 doktor oluncada anlaşamıyorlarmış
Valla ben ne liseye bakarım ne başka birşeye direk kişilik önemli bence bana göre tabi evlilikte aceleye gelmemek lazım illa dişçi şart değil söyleyemeszsen gir bir cafeye orada bulursun benim cafeye ne insanlar geliyordu görmen lazim bazen cafemi evlilik programımi işletiyom. belli. degil
Anana yorumunuza güldüm valla güldürdünüz ama kesin sorucam artık başka yolu yok 😅
Tabiki kişilik aile bunlar çok önemli kendi halimde bi insanım kimseye zararım yok ama dedim ya size ben herkese ısınamıyorum ben meslek ayrımı yapmıyorum para her şey değil lisede olsun ya da dışarda çok konuşmak isteyen oldu bende hiç o istek dahi olmadı inanın ben şöylenbaktım olaya ne kimsenin nede kendi vaktimi almamın kimseyede hayrı dokunmaz yani ben etkilenicem ki devamı gelsin iş değilki bu ortaklığa evet diyim vebal almak istemiyorum benim istedğim olursa olur olmazsada önüme bakarım hepsi bu içimde kötülük yok ben yapma olamıyorum kimsenin ahını alamam ☺️
Sizin gibi kadın kalmadı ya sor gittiğin zaman kesinlikle belkide düğününuze gelir altın takarız
Teşekkür ederim ya Allah razı olsun çok güzel dilekleriniz oluyor böyle ılımlı bi insan olmasaydı bi kaç aydır tanıdığımla söylüyorum hani egolu olsa doktorları bilirsiniz iletişim kötü olsa bi an önce bitsin isterim yanlarında bi çok orta yaşlarda doktor var değiştirirdim doktoru açıkçası inşallah sizde gönlünüze göre birini bulursunuz çevre kötü dikkat etmek lazım 🙏☺️
Sağolun teşekkür ederim size başarılar dilerim...
Çok teşekkürler sağolun ☺️
İnstadan eklesene
Ya ilk zamanlar bakmıştım bi çok kişi çıkıyor ama o çıkmıyor ya gerçekten kullanmıyor ya da adı falan bambaşkadır bilemiyorum ayrıca ben lise mezunuyum sizce ilerleme olur mu ☺️
Kanka lise mezuna bakmaz erkek vücuda fiziğe tipe bakar yataktaki performansa bakar
Genelde çevrem beğenir beni yüz ve fizik olarak doğalımda estetik vs hiç bir şey yok o dediğiniz alamaz benden çünkü daha önce sevgilim olmadı ben ciddi olsun isterim kafalarımız uyuşsun isterim ama önce bi detaylı tanışmak şart ama bilemiyorum taktik verin sizde 😂
En azından adamla bi çay içmek isterim çok yoğun çalışıyorlar her gittiğimde en az 20 25 salonda oluyor sıra bile zor geliyor
Boy kilo ve yaşın kaç
1.54 boy 57 kilo yaş da 26
Biraz kilo vermen lazım
Açık mısın kapalı mısın
Yok ya kilom sırıtmıyor bence hatta al biraz daha diyorlar açığım
Çok açık giyinir misin
Yok çok değil mevsimine göre belki düğünde bi elbise giyersem genelde usturuplu giyinmeyi tercih ediyorum
Elbette hayır Bunlar nasıl sorular neden soruyorsunuz konunun çok dışına çıkıyorsunuz
Merak ettim
Nerde yaşıyorsun peki
Arnavutköy peki siz doktor olsanız sadece fiziğiylemi ilgilenirsiniz
Evet tipede bakarım ama
Yani biz kızlarda öyle zaten
Zaten oda çok üzüm değil gibi en fazla1. 70 falandır tahminimce
Haklısın
Yazsna bana bişey sorcam
Burdan sorabilirisniz
Olmaz yaz iste bana
Sen yaz 😂
Tkp etmen lazm beni
Yazacaksan burdan yaz özel ne olabilir ki
Ya kanka gel işte burdan spam yerim
Ne kankası ya konuyu söyle
Konuyu söylersin ona göre
Doktoru ayarlamak için tavsiye vercem hemde sohbet ederiz biraz
Madem öyle taktiği burdan neden vermiyorsun? Hee
Yorumda zor oluyor her şeyi konuşamıyorsun ve spam yiyorsun sen bilirsin yinede zorla değil