AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olabilir kişiye göre
Evet mümkün ama ayarını güzel yapmak lazım aşırı ilgi kadını boğar, az ilgi ise kadını soğutur
Mümkün değil azda olsa sana karşı boş olmaması lazım
İlgiyle dikkatini çekmek amac
Seni begenmesi gerekiyor 1-2gr sonra ver ilgiyi senindir
Gr?
Gram
1 2 gr sonra ver ilgiyi ne demek yani çok saçma geldi
Diyorumki seni begenmesi lazım çekici gelmen lazım yakısıklı degil cekici. Dısarda goruyoruz yakısıklı ama bebe ruhlu daha ergen o cekici degil mesela iliski dusunen biri icin. Ama orta tipte beyefendi ciddi iliski icin genelde tercih edilir digerine ergen kızlar duser sadece. O kıza cekici gel bilmiyorum kız artik neyi seviyosa vs sirf onun icin bilardoya gitme mesela de ki aa bende severim musait olunca gidelim de kadinlar ilk basta cok ilgi sevmez. sapiklar da ilk basta cok ilgi verir cunku caktirmadan senle uyumluymus gibi goster kadina ama buna sende şaşır mesela
Anladım saol belli etmeden doğal bir uyum la ilgiyi yakalamak esas ve bunu abartmadan başta çok ilgili görünmeden yapmak mesele
Çok zaman alan bir süreç, ama vaktinde duygularını belli etmezsen, boşuna vakit kaybı olabilir.
Katılıyorum
Hiçbir kadını elde edemezsin maalesef, sadece senin sıran. Sonra yerine başşkası gelecek hep.
Ah bebeim ah bebeim tabiki kemal yıldızın ilgisine aşık oldum ben bebeim
Sonuçta sevilmek güzel şey 🤭
Kesinlikle edersin elde etrikten sonra ilgini keseceksen baştan yapma yazık
Ama biz erkekler doğa gereği bu konudan uzağız. Neden bizi böyle mecbur bırakıyorlar
Kadınlar da doğası gereği narin ve kırılgan bir yapıya sahipler sadece sevilmek ilgi görmek isterler mecbur değilsiniz içinde toksa zaten yalandan yapmanında bir anlamı yok ne kendini kandır nede karşı tarafı
Öyle değil işte sevsek te kadınların beklediği ilgi sıkligi bize fazla geliyor yoksa karşı tarafı mutlu etmek sevenide mutlu eder
İlgiyi seviyoruz genel olarak her kadın da fazla ilgiyi sevmez bunalır bu arada başta nasılsan ilerisi içinde öyle olacaksın kadınların şikayeti genelde başta çok ilgili olup elde edildikten sonra qynı ilgiyi görememek. İlgiyle elde etmek yanlış bir seçenek gizeminle elde et gizemli ol igili davran bir abda ortadan kaybol tekrar yaz qklını karıştır buna sadece kadınlar değil erkeklerde tav olur
Gizemli dediğin nokta bu mu biraz normal konuşma ilgi ortadan kaybolma sonra tekrar mesaj atma. Başka nasıl olur gizemli merak ettirmek
Ben ufak bir örnek verdim. Sosyal medyada çok fazla aktif olmamak karekteeünden ödün vermeyip kendini merak etrirmek kaliteli bir ortamın zevklerin olduğunu hissetirmek. Çevrenin ortalamanın üstünde insanlarla çevrili olduğunu göstermek dış görünüşünün temiz ve bakımlı olmasına özen göstermek elde etmek için kadının üzerüne çok düşmemek kendi haline bırakmak vs vs
Peki tsker ederim ,;)
Degildir. begenmemisse bos. Bnde oyleyim bi kizi begenmediysem ne yaparsa yapsin bos
Kadınlar farklı yapı olarak
Evet basta ilgili olur hosuna gidersin sonra umursamazsin asik edersin kendine
Evet ben çok etkilenirim
Resen kadinalr çiçek gibi ya ilgi sevgi güneş ışığı istiyor yoksa mutsuz bir yapınız var :)
Bu arada sende cicek gibisin maşallah 🌼🌼
Bazıları için evet ama akıllı bir kadını hayır
Neden seven ve onla birlikte olmak isteyen biri de ilgili olabilir
Ben de bana her ilgili davranıp olmak isteyenle çıksaydım şu an en az 100 tane sevgilim falan olurdu heralde. İlgi veriyor diye sevmek ne saçma bir şey karakterler uyuşuyor mu ortak noktalar amaçlar hayaller hedefler var mı bunlar daha önemli ona göre de sevip sevmediğini anlarsın
Şimdi oldu olması gereken bu
Yani insanlar çok basit bir sebepten dolayı sevgili oluyor hatta evleniyor da ondan sonra ilişkisi neden bu kadar kısa sürdü diye düşünüyorlar ya da nerede yanlış yaptım diye 😂😂 millet kendine yara bandı arıyor sadece duygusal arzuları karşılansın istiyor sonra neden sevilmediklerini sorguluyorlar ve bunu o kadar normal görüyorlar ki yaptıklarının farkında bile değiller
Valla o işler geçti artık ama düzgün bir yol arkadaşı önemli belli bir yaştan sonra istek artıyor ama bu mantık herşeyi sorgulama olayında bunla birlikte artıyor ve zorlaşıyor. Genel olarak zor bu tür iliskeler bilmiyirm bana zor geliyor yani
Zor tarafı yok aslında insanları yeteri kadar tanıyan hisleri kuvvetli olan biri kendi için doğru olan insanı seçecektir. Yaşına bakmadım da daha gençsen hayatına birden fazla kişi girebilir bu normaldir. Evlilik düşünüyorsan 30 lu yaşlar daha ideal
Birini tanıyacak düzgün bir ortam olmuyor. En güzeli univestede o dediğin kişiyi bulunca bırakmamak gerekir. Yaş 30 da yok bence geç kalmışlık hissi veriyor
Sen bilirsin ama aynı ortamdan sevgili yapmak asıl sıkıntı. Aranız bitse özelini insanlara yayabilir ve bu çok aşırı şeyler olabilir. Artık sanal var birini bulursun anlaşırsan buluşursun ondan sonra da olacağı varsa oluyor.
Sanalda intagram vs de öyle yazmak ne bileyim pek huyum degil. Cevrede öneren olunca gidip bakiyorum genelde. Düzgün mu çıkacak vs o işler artık yoruyor boşa kürek çekme işi artık bana göre değil.
İşte sanaldan daha kısa sürede belli oluyor çünkü sanal ortamda herkes rahat. Oraya buraya gidip duracağına sanalda hem daha çok seçenek bulursun jdksks hem de düzgün kişiyi bulma olasılığın artabilir ama sen yine de bakarsın tabi çevreye düzgün birini görürsen
Sanalda erkeler o kadar çok kadınlar yürüyorki artık yazsands ya bakmıyor ya dönüş alamiyorsun.
Pek çok kadın da benim gibi düşünüyor aynı ortamdan bir erkekle çıkmıyor ayrılırsa bir sorun olmasın diye
Kadınlar ilgi manyağı zaten bilmiyonmu
Bilmem mi çiçek gibelr sevilmeyi çok severler
Yaratan öyle yaratmış
Haklısın bazı konularda zıtlık olmadan uyum olmuyor
Kadınlar anlaşılmayı ister birde
Bunu herkes ister ama bazen absürt istekler anlaşılır olmuyor. ne kadar çaba harcasab onu dinlesen de mantıklı gelmiyor.
eğer senden hoşlanıyorsa karşılık verir
Mümkün
Mümkün değil onunda seni beğenmesi lazım
Bencede munkun
Kızı kullanıp atacak mısın hayırdır
Ne alaka
Yorumlarda gördüm. Sevmiyorsun hakkına girme kızın.
Bu sadece bir sorum yoksa ortada ilgi vermeyi düşündüğüm biri yok.
Kadına göre değişir
Haklısın
evet mumkun
Kadınlar ilgiyle çalışır ☺️
önmelidir
Hayır
Öyle mi diyorsun
Sadece ilgiyle edebilmek mümkün değil
Evet en basit yol
Edersin