Aşk İlişkileri Sevdiğin adam için ne yaparsın? Yeslkubra Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sevdiğin adam için ne yaparsın Sevdiğin adam için ne yaparsın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Sevdiğim kadın için her şeyi yaparım 0 1 Yorumla Yeslkubra +1 yıl 👏
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ne yapmam gerekiyor ki başka zaten sevmişim allahtan belasını istemesin öpüp tepesine koysun 🤦🏻♀️ 1 4 Yorumla Yeslkubra +1 yıl 😅😅 Yorumla sultan081 +1 yıl Haksız mıyım 😂 Yorumla Yeslkubra +1 yıl Doğru evet ama arada heyecan sürprizler lazım ilişkiyi canlandırır Yorumla sultan081 +1 yıl Ben sorunu yanlış anladım ozamn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etik ve ahlaka ters olan ya da beni merkezden uzak tutan hiçbir şey yapmam... 2 2 Yorumla Hoplatır +1 yıl 👏👏 Yorumla Yeslkubra +1 yıl Vay be Yorumla
DüşünceBekçisi24 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kendimi feda edemem, kendimi feda edersem bu kendime ihanet olur.Fakat sadakat konusunda kopukluk vermem, hiç vermedim. 1 0 Yorumla
Duyguhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Karşılığında bişey yapacak mı peki onu söyle 1 5 Yorumla Yeslkubra +1 yıl Yapmasa ne önemi var benim içimden gelen gerçek duyguları yaşarken karşılık bekleyemem Yorumla Duyguhanimmm +1 yıl Ben beklerim Yorumla Yeslkubra +1 yıl Hersey karşılıklı diyorsun Yorumla Duyguhanimmm +1 yıl Evet Yorumla Yeslkubra +1 yıl Ozaman duygular gerçek olmazki hersey karşılıklı nasıl olacak Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Hiçbir şey. Çünkü ben adam sevemem 0 2 Yorumla BlackDeacker +1 yıl Jsjsjs Yorumla Yeslkubra +1 yıl 🤭 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kendini feda edersin işte 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Erkekler için hiçbir şey yapmam 0 0 Yorumla
MADEinGERMANY Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hiçbir şey 0 2 Yorumla Yeslkubra +1 yıl Neden Yorumla MADEinGERMANY +1 yıl Adamları sevmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğim kadın için her şeyi yaparım
👏
Ne yapmam gerekiyor ki başka zaten sevmişim allahtan belasını istemesin öpüp tepesine koysun 🤦🏻♀️
😅😅
Haksız mıyım 😂
Doğru evet ama arada heyecan sürprizler lazım ilişkiyi canlandırır
Ben sorunu yanlış anladım ozamn
Etik ve ahlaka ters olan ya da beni merkezden uzak tutan hiçbir şey yapmam...
👏👏
Vay be
Kendimi feda edemem, kendimi feda edersem bu kendime ihanet olur.
Fakat sadakat konusunda kopukluk vermem, hiç vermedim.
Karşılığında bişey yapacak mı peki onu söyle
Yapmasa ne önemi var benim içimden gelen gerçek duyguları yaşarken karşılık bekleyemem
Ben beklerim
Hersey karşılıklı diyorsun
Evet
Ozaman duygular gerçek olmazki hersey karşılıklı nasıl olacak
Hiçbir şey. Çünkü ben adam sevemem
Jsjsjs
🤭
Kendini feda edersin işte
Erkekler için hiçbir şey yapmam
Hicbisey
Onunla istedigi sehirde yasarim:)
Hiçbir şey