Merhaba sevgilimle esprileşiyorduk instagram'da boks yapan çift videosu vardı boks yapalım falan dedik sonra ben onun arkadaşını söyledim o da aa irem boks biliyor zaten uzun süre yaptı falan dedi ben de güldüm geçtim sevgilim bunu ona söylemiş o da ciddi ciddi gelsin yapalım demiş ben güçlü biri değilim boks da bilmiyorum ve kız cidden biliyorsa beni dövebilir korktuğumu belli etmeden nasıl iptal ederim bu işi?
Güncellemeler
+1 yıl
maalesef yenildim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız sana iyi bir ders verir çıkarsan. Zaten 1dk sonra nefesin tıkanır kolların kalkmaz hale gelir. Bileğimi burktum falan de
sonuçta bir kız ama ya yenedebilirim
Kanka ne yenmesinden bahssediyorsun. Boks maçı yapacaksın. Ve hiç tecrüben yok. Yumruk yemekten sürekli cekinip uzaktan açık vere vere yumruk uzatacaksın. Bir vuruş yiyince istemsiz gözlerini kapatacaksın. Ve de emin ol çok cabuk yorulup bitkin düşeceksin
Sokak kavgası olsa hadi neyse erkeksin güç farkıyla alırsın ama boks maçında şansın yok
sevgilimin önünde yenilirsem cidden utançtan geberirim
Lan gurur yapma zaten kızdan iyi bir boksör olsan dövecek miydin? Git oraya olayı rekabete dökme çıkar çıkmaz nasıl vurayım nasıl durayım gibi öğrenme ayağına yat antrenman yap gel
Kıyamıyormuşsun gibi yap
yere düşersem utanırım
Düsmezsin öyle vurmaz merak etme. Öyle kolay da düşülmüyor yere karsıdakinin hakkaten düşürmek isteyerek vurması lazım
bilmiyorum kız da baya iddialı
sevgilimde işin şakasında olan bana olacak gibi bu akşam yapalım demiş
Çik ya azcık pataklar bırakır seni. Komiklige vur isi gev
sevgilimin önünde bir kıza kaybetmeyi asla göze alamam kanka
Kac yasindasin sen?
24
Olum ne olacak gercekten rekabet ediyor gibi yapmayacaksin bu sayede gercekten kaybetmemis olacaksin iste
nasıl yapacam onu diyelim ben güldüm kız demeyecek mi hadi bir tane çıkar yalandan çıkardım diyelim kendisi anlayacak korktuğumu kendisi vuracak
Anlamaz sen makaraya vur
kız sana ders verecek diyordun?
Evet biraz dövecek sen de dövmesine izin veriyormuş gibi bir hava vereceksin
olmaz egolu biriyim ve sevgilim bunu bilir dövülemem asla utanırım
O zaman çık oraya da egonun ezilisine tanik ol
yenilir miyim?
Tek yenme şansın bir sağlam yumruk denk getirip kızı nakavt etmek o zaman da yenmiş sayılmazsın
yaptık maçı yenildim, yere düştüm...
Özel de olayı anlatsana bana merak ettim
Ben hıcbı sekılde bı kadına el kaldırmam de kendı lehıne cevır durumu karsılassakta bana vurmasına ızın verırım de djsjs
Tırsıcaksan girişmiceksin kardes😎
o kızın boksör olduğunu bilmiyordum
Zort södkdkdk
ne?
?
knkk ciddi misin ya hahaha
😆😆
Yazik lan buna ösjddkkdxndıld
evet
@meliketefrikxx
aynen ya gülmekten yarıldım hahahaha
cevap? ve güldüğün şey ne?
knk sen bir kızdan mı korkuyorsun şunu geçtim de kız senin sevgilin seni kıyamaz
sevgilim değil sevgilimin arkadaşı
yorumun?
Vay senin ben şansını * 😂
nasıl yaparı