Beni delier gibi seven çocuğu sevmiyorum?

merhaba ben x adında biriyle sosyal medyadan tanıştım ve öylesine konuşuyorduk bana çok ilgi veriyordu bazen sıkılıyorumdum ilgisinden hatta sonra bir gün x ile buluşmaya karar verdik ve ben ona karşı samimi ve kibar oldum ama herkese davrandığım gibi davranmıştım aslında ama bu onu çok yanlış anladı sonra bana karşı duygularını çok fazla anlattı uzun uzun metinlerle mesajlar attı ben çok önemsemedim ama artık takıntı haline getirmey başlamıştı başka şehirde üniversite okuduğu için çok görüşmüyorduk sonra ailesinin yanına geldiği gün tekrar görüşmek istedi bir kaç kez bahane uydurdum ve geçiştirdim ama sonra artık dayanamadım ve buluşmayı kabul ettim ve buluşmada biraz yakınlaştık ama hep o an öyle gelişti içimde bi aşk yoktu onu seviyorum ama aşk gibi bir şey yok içimde sonra bu buluşmanın üstünden 1-2 gün zaman geçti ve onunla bu durumu konuştum ve artık konuşmayalım dedim sana dah fazla umut vermek istemiyorum dedim oda sinirlendi ama onunla sinirlenmesinide anlıyorum tabi ki sonrasında hep muhabbetler açmak için uğraştı ama ben kısa kısa yanıtlarla onu geçiştirdim ama bi yanımda diyor ki beni bu kadar seven birini neden bırakayım diyor bi yanımda istemiyor sizce ne yapmam lazım
Beni delier gibi seven çocuğu sevmiyorum?