Arkadaşlar sevgilimle uzun yıllardır süren bir ilişkimiz var ailesi beni gelin olarak istemiyor çünkü mezhepler uymuyor bu bizim için problem olmadı çünkü biz yanyanyken çok mutluyuz çok keyifliyiz birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz neyse bir problem olduğu zaman konuşmuyoruz erkek arkadaşım genelde günlerce sessiz kalmayı ortadan kaybolmayi seçiyor defalarca susmanın çözüm olmadığını söyledim hak verdi ama durum değişmiyor genelde bir problem varsa onun üzerine konuşuluyor ise sakin sakin dinliyor cevap veremeyeceginj anladığı yerde kalkıp gidiyor bu sefer de kalkıp giderken üstüne basa basa senden nefret ediyorum senden nefret ediyorum dedi bir kaç kez hiçbir şey yapmadım olduğum yerden sadece onu gidişini izledim siz olsaydınız ne yapardınız konuda şu yengesi hastanede yattı yanına gittik otoparkda arabada bekledim niye benimle geldiğini söylemedin diye sordum diğeri de yengesi memleketken gelmişti dedi oturalım birgün ses yok durumdan her şey lafta kalıyor bana denen olaylarda
Ve neden sosyal medyanda resmimizi paylaşmıyorsun diyorum zaten hesabımı kapaticam diyor hayatında birisi falan yok erkek arkadaşımin aklınıza onlar gelmesin ben öyle bir duruma ihtimal vermiyorum ama galiba artık beni sevmiyor ne düşündüğünüzu merak ediyorum
Ve neden sosyal medyanda resmimizi paylaşmıyorsun diyorum zaten hesabımı kapaticam diyor hayatında birisi falan yok erkek arkadaşımin aklınıza onlar gelmesin ben öyle bir duruma ihtimal vermiyorum ama galiba artık beni sevmiyor ne düşündüğünüzu merak ediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer