+1 yılToplumsal cinsiyet eşitliğine ulaşmada, erkeklerin dışlanması veya kapatılması gibi bir yaklaşım yerine, toplumsal cinsiyet normlarına meydan okuyan ve herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplumun inşa edilmesi önemlidir. Cinsiyet ayrımcılığı, her iki cinsiyeti de olumsuz şekilde etkileyen bir durumdur. Bu nedenle, bireylere cinsiyetlerinden bağımsız olarak eşit fırsatlar sunabilmek için toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmaları yapılmaktadır..
Erkeklerin kapatılması gibi bir yaklaşım, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda olumlu bir ilerleme sağlamak yerine, ayrımcılığı ve toplumsal gerilimi artırabilir.
Ayrıca şunu da söylemeden geçmek istemiyorum yani kötü bir şey olduğunda bütün erkeklere mal etmek de doğru bir şey değildir. Ona bakacak olursanız aldatan kadınlar da var ihanet eden kadınlar da var aynı zamanda engelli olup kocasına şiddet uygulayan kadınlar da var engelli kocasına ya bunlar toplumda göz önünde olmadığı için insanlar sadece tüm eziyetlerin kadınlara yapıldığını düşünüyor ama kadın da bir erkek de bir ben erkekleri hiçbir zaman savunmuyorum kadına eziyet eden şiddetli gösteren erkeğin Allah belasını versin. Ancak bir erkek bir şey yaptı diye bütün erkekleri bunu mal etmek de doğru bir şey değil.
Çünkü Allah dünyaya bir denge vermiş kadın erkek için erkekte kadın için var hayvanlar bile 2 ayrı cinsiyeti olurken bizi neden sürekli Savaş içindeyiz anlam veremiyorum, üstelik erkeklere laf söyleyen kadınlar kendi ailenizle bir erkekten geldiniz kadınlara laf söyleyen erkekler sizi de doğuran anne, O yüzden bence artık bu kısır çatışmaları bir kenara bırakalım. 🙂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar erkil erkekleri değil pa. sifleşmiş erkekleri sahiplenseler, bu erkekleri kontrolleri altına alsalar ve bu henüz PA. sifleşmemiş etkeklere örnek olsa. Eş bulabilmek için onlar da PA. sifleşmeyi seçmek zorunda kalsalar böyle böyle sürse bir sorun kalmaz ortada, çünkü artık erkekler yönetilir komple. Bu sefer kadınlar aldatır yani zaten yapıyorlar ama bu sefer açık açık yapar bu işi ama erkeklerin yapmasından iyidir
00 Yorumla
+1 yılSadık erkeklerin suçu ne diyerek cevaba başlıyorum... hahah Erkekte nasıl sadakatsiz olabiliyorsa , kadındada sadakatsiz olabilen tipler oluyor maalesef... Bu cinsiyet değil karakter meselesi... Kendine ve karşındaki kişiye öz saygı :) Kapatılmaları bir çözüm değil ama uzak durmak insanın kendi elinde :d
10 Yorumla
Bu sözü de çok anlamsız buluyorum.
Kadınında erkeğinde iyisi kötüsü var genelleme yapmak hiç mantıklı değil. Ayrıca dünyaya geliş amacımızı unutursak zaten böyle şeylere takılıp kalmış oluruz. Yaradılış gereği bir bütün kadın erkek hayvan bitki birinden biri olmazsa doğanın dengesi bozulur.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılBabam, kardeşlerim, yeğenlerim ve bir kaç arkadaşım dışında hepsi kapatılabilir djdj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYokya onlarında seçilmiş olanları efsane oluyor..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizi kapatın tamam.
Ama aldatan kadınları ne yapmak lazım o zaman.
😀?
Soruna şöyle bir öneri getireyim nasıl olur?
“Aldatanları, beyni ile kalbi farklı olanları, yalancıları, hak yiyenleri kapatalım. Cinsiyet ayırt etmeksizin”
Daha yaşanılabilir olmaz mı?
😀115 Yorumla- +1 yıl
Ben soruya bakarım.
😀 - +1 yıl
Soru başlığı ya da görseldeki mal erkek demi?
Sorunun ana düşüncesi de aldatan erkek yüzünden erkekler kapatılsın diyorsun !
İbre kadınlarada çevrildiğinde neden zıplıyorsunuz hemen.
Sakin sakin.
- +1 yıl
“Aldatan erkeği kapar ama yanına aldatan kadını da kapat” diyorum.
Kısa ve net.
Anladın mı?
- +1 yıl
:)))))))
Sen neden sinirlendin kardeş ya.
Sakin sakin.
Soruna sadece ilave yaptım.
Vatan millet meselesi sanki.
Tamam ne yaparsan yap. - +1 yıl
Oy algısı açık, geniş görüşlü ergenim benim. Mutlu olsun mu gece gece atarlanarak !
😀 - +1 yıl
Bitti mi?
- +1 yıl
Haydi kumuma geri dön.
Hadi
👋👋
Bu görseldeki yakup ya ger*zekalı ya da yüzsüz 😄 erkeklerin kapatılması bize bir sürü avantaj getirir mesela gece rahatca tek gezmek gibi ama nesillerin devamı gelmez maalesef😄
35 Yorumla- +1 yıl
Ruh ikizim valla
- +1 yıl
@isabella181919 muah💋
- +1 yıl
@gold_face evet😄
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin hepsi degil. Akli fikri sekste seksiz hayat olmayacagini hayatin seksten ibaret oldugunu dusunen kadini bi et parcasi ve obje olarak goren erkekler kapatilmalidir. Ne kendisine nede bi baskasina faydasi olmayan bu canlilarin dunyadan silinmesi herkes icin iyi olur. Geriye sadece adam gibi adam olan uslu efendi kadinlarin hayvanlarin degerini bilen saygili erkekler kalmali ki yeni dogan erkek bebekler buyuduklerinde onlardan ornek alsin. Erkeklerin gorevi vatani korumak evin diregi olup evini korumaktir o yuzden efendi erkekler olmadan olmaz.
10 YorumlaHayir erkekler kapatilirsa degil, bazi kisilere infaz yetkisi verilirse dunya daha guzel bir yer olur.
Secilmis kisilerin zararli insanlari ortadan kaldirma yetkisi olsa cok iyi olur.
Bunun icin ust duzey zihin gerekli. Bunu dogru kullanabilmek icin egosunu yonetebilen kisilerden secilmeli bu yetkinler.11 Yorumla
+1 yılŞimdi eğri oturup doğru konuşalım. Yeri geliyor bizde kızlardan nefret edebiliyoruz yeri geliyo yalnızlıktan sıkılabiliyoruz ya da insan bazen sarılacak, elini tutacak bir karşı cins istiyor.
Ama kızsız dünya olmaz ya ne bileyim ortalık darıca hayvanat bahçesi gibi olur kızsız bir dünyada 😄Sonuç olarak kadın ve erkek gece ile gündüz, soguk ile sıcak gibidir biri olmazsa diğeri olmaz10 Yorumla
+1 yılEvet öyle ama sebebi biyolojik, bir önceki soruda da dediğim gibi y kromozomu ortadan kalkarsa tek cinsiyet kalır ve daha tam olarak tek eşeyle üreme yapılamadı, haliyle var olan kadınlar yaşar ama yeni insanlar türemez insan ırkı riske girerdi. İnsan ırkı riske girerse sanarsam ki dünya daha güzel bir yer olur Çünkü dünyaya en büyük zararı veren biz insanlarız
10 Yorumla
+1 yılyani o zaman neden evleniyorsun be adam
ben anlamıyorum
madem daldan dala atlayacan madem adın elvan dalton evlenme ozaman özgür özgür ne yapıyorsan yap
yani şöyle erkekler yüzünden bu güzelliği doğru olarak hiç yaşayamayan erkekleri de yakıyorsunuz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOha hemde evli fotoğrafını koyuyor. Yok bunlar gerçekten şaşırmış artık. 😱😳 iyice aştı bunlar. Bazıları gerçekten reptelian soyundan inanmaya başlıyorum artık.
25 Yorumla- +1 yıl
Erkekler aklı başına gelinceye kadar kapılırsa dünya cennet olacak zaten.
- +1 yıl
Boşuna saçımı pembe boyamak istemiyorum. Bu lar dünyalı değilse bende olmak istemem.
- +1 yıl
🤣😜
+1 yılBence de kapatılsın.. Sevdiğim karakteri yerinde birkaç sevdiklerim dışında hepsi kapatılabilir.. 😅
10 Yorumla
+1 yılSiz erkeklere kurban olun be, erkekler olmazsa siz kadınlar bir hiçsiniz 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYakup adamlığın sınırlarını zorluyor 😂
Brosu kapanacam ben ama kendimi hazır hissetmiyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Offf ilik gibi olurum kız brosu 😂
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. olur evet sdjdjsdj (gelir şimdi bu yazdığımı ciddi sanıp laf atanlar..)
11 Yorumla
+1 yılAdam trolüne yapmıştır ben kimsenin öyle bir şey yapacak kadar... olduğunu düşünmüyorum erkekler kapatılsa sperm bankaları olduğu için insan nesli uzun bi süre daha devam ederdi heralde aynısı kadınlar için olsa bi 100 yıl görürmüydük ki idk
10 YorumlaErkekler kapatılırsa bizim için iyi olmaz. Onlar sayesinde şiddeti, ihaneti öğreniyoruz. Haklarını yemeyelim şimdi onlar olmazsa dünya toz pembe olur buda bizi bozar sjsjs. Babam, erkek kardeşim, eşim hariç diğerleri kapatılsın aman banane.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Kapatın ne olucaksa, biz tarım yapıyoruz 1 sezon buğday ekilmese ekmeğe zam üstüne zam gelir
Sizede kızmıyorum bi yerde haklısınız da yani genellemeler beni rahatsız ediyor10 YorumlaBence ek olarak bazı kızlarında kapatılması gerekiyor artık iyice kudurdular, hemcinslerimden utanmaya başladım. Kadın dediğin zarif olur basit varoş değil.
10 YorumlaŞunu sanki bir tek erkekler gibi lanse etmeyin Allah aşkına, bundan bin beter kadınlar da var. İnsan olmayanın, ahlaksız olanın kadını erkeği olmaz , o yüzden bu tür insanların hepsi yok olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yok kadınlar olmazsa daha güzel tobe tobe yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz ki insanları yaftaliyorsunuz abi muattab olmayın erkeklerle veya babanıza sorun erkek oda beni yapmasaydin keşke kondom kullansaydin diye
010 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla her iki cinsin de iyisi kötüsü var. Ben nefret etmiyorum. Kötü yaratıklar yok olursa dünya daha güzel bir yer olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kapatılsın tamamda bazı erkek avcıları bu sefer hemcinslerini hedef alacak size yazık olacak
10 Yorumla Beyin yok ki kapansa ne olur kapanmasa ne olur bknz. Yakup🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler olmazsa bazı bayanlar kafayı yer kadın yazıyor kocam ıkı gun yok sınrden evcde tabak bardak kırıyorum aldata konusunda şimdi iki tarafta eşit oldum çalışanlarmızdan gözumle gordum şok oldum 😏
00 Yorumla
+1 yılAynen şu ucubeler olmasa adamların kıymeti belli olcak☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Erkekler kapatılsın derken türbana mi sokucan bizi edacık 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Bence insanlık kapatılsa daha yerinde bir tercih olur...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir iki kişi var diye bizde mi kapatılalım aşk olsun 😂
10 Yorumla Ne diyorsunuz Eda hanım? kim yorum yapacak biz kapatılsak shshs görselde bir ayrı şey😂
10 Yorumla
+1 yılKızın bakışlara bak ya.. Şu görseli kıza gösterin de boşasın adamı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından görseldeki zihniyete sahip olan hemcinslerim kapatılırsa çok iyi olur.
20 Yorumla
+1 yılUla bir haftalığına harbi erkekler kapatılsa keşkede, görün bakalım hayatı kimin sürdürdüğünü :d erkolaar nerdesiniz çığlıklarınızı duysak akjhGJKHDSAFJHASDFDSFSD
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler ıslah evi de bir seçenek rehabilite olanlar tekrardan çıkarılabilir 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaos çıkar kadınlar bir arada toplanıp bir işi yapamaz
10 Yorumla
+1 yılOnlarda tadı tuzu ya kapatmasınlar yazık 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadın erkek kapatılsın hatta dünya kapatılsında her şey rahatlasa dimi 😉👍
00 Yorumla
+1 yılErkekler kapatılsa a*** gibi olur ama senin gibi feministleri kartellere versek mükemmel olur
00 YorumlaHatunlar işi gizliden yaptığı için sorun yok tâbi 😅
00 YorumlaSen bizden ne istiyorsun 06 😀
12 Yorumla
+1 yılYakup abimiz hızlı diye bizim ne suçumuz var 🤣🤣
45 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil mi ama semih 🤣 yakup abimiz hızlı çıktıysa bunda benim senin gibi helal süt emmiş erkeklerin ne suçu var.
- +1 yıl
🤣🤣🤣 al işte günahımıza giriyor kızlar
+1 yılKaraktersiz olanlar kapatılırsa (kadın -erkek ) dünya cooook güzel bir yer olur
10 YorumlaErkekler kapatılırsa sizinde nesliniz tükenir hanfendi hatırlatırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Zehirleyin bizi, siz de kurtulun biz de 🤣
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKessinlikle olur bazilarini kapatmayalim ama
30 Yorumla Kime trip atacaksınız sonra? Çok sıkılırsınız 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKapata bilirsiniz iletişimi kes kapanmış olur
10 Yorumla Kalbi kötüleri kapatırsak güzel yer olabilir
10 Yorumla
+1 yılAldatan herkes kapatılmalı
10 YorumlaNe erkeksiz nede kadınsız Bir dünya yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKapatın bizi komplee
10 Yorumla Evet kapatın hepsini de
11 Yorumla
+1 yılMaalesef kapatılırsak dünyada kriz olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet mükemmel bi yer olur
10 Yorumla
+1 yılÖdüm kopuyor şöylesine düşersem diyee
10 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum öyleyse olabilir ya :)
10 Yorumla
+1 yılBiz olmasak dünya 10 yılda yapacağı ilerlemeyi 1000000 yılda yapar
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum hoş bir görünüm elde edebilirsiniz
00 YorumlaErkekler kapatılırsa ben kime aldırcam Naz yapacam kuscem olmaz
00 Yorumla
+1 yılErkekler kapatılırsa kadınlar konuşmayı bile unuturlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz öyle olur galiba 😕
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!