AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
en nefret ettıgım durup dururken olgunlaşmamış ınsanların yapcagı sey
en azından yüzyüze konussaydı benimle, çok koydu
İlişkiyi bitirmiş ne diyeceksin hiç bir şey deme
hicbir sey demeden
Aynı durumu bende yaşadım hatta her yerden engellendim çocuk gibi insanların yapacağı şeyler ayrilmanin da bir adabi olur
sonra ne oldu peki? hic iletisime gecti mi bir daha? ya da gördün mü?
Evet bir kaç ay sonra döndü pişman olduğunu o zor bir dönemden geçtiği için yaptığını söyledi cevap bile vermedim
ben garip bir durum yaşadım vaktin varsa yazabilir miyim ve ne yapmam gerektiğine dair ufak ipucu verebilir misin?
Yaz tabi
bundan 10 gün önce çok sessizdim ve halimi sormasını bekledim ama hiç sormadı. ben de o gün hic konuşmadım ertesi gün konuştum nazikçe anlattım dün hic sormadın yazmadın bu da beni üzdü dedim. sen beni suçluyorsun diye çıkıştı ve üste çıkmaya çalıştı ben alttan alayım dedim ama tartismaya dönüştü artık sana inanmıyorum falan dedi toparlayalım diye uğraştım çabaladım o gece yazdı diğer günler de iyi konuşuyorduk sonra soğuk davranmaya başladı ben de yine konusmak istedim neden böyleyiz dedim çabalayalım dedim ben inanıyorum güzel günlerimiz olacak dedim "sen inan, sen cabala" dedi benim üzerime yıktı ben de o gün eve gidince haber ver dedim haber verdi sonrasında da hiç konuşmadık. ve bugün baktım her yerden beni çıkarmış. bir de bundan 2 ay önce geri dönüp "ben yeniden baslamak istiyorum" dediğinde "bu zamana kadar hep sen çabaladın ben yıktım, bu sefer gerçekten değiştim ve cabalayacağım söz veriyorum seni asla bırakmam" demisti ben de ona "sen daha once birakinca ben cok zor toparladim, simdi beni yine birakirsan bu enkazin altindan kalkamam" demistim o ise "bir daha asla birakmam seni" demisti. simdi en basit bir sebepten cabalamayi bırakıp beni böyle her yerden çıkarması çok koydu.
Hata sende bir erkeğe kendini bu kadar kaptırıp baglanirsan bırakır ki anladığım kadarıyla seni pek de sevmiyormus ilişkiniz uzun süreli bir ilişki mi bilmiyorum ama kendisi de söylemiş hep sen cabalamissin niye bir iliski için sadece sen cabalayasin ki hayır gelmez bundan artık. Sende kafanda bitir artık bence olmayacak kişiler için bu kadar üzme kendini ve sakin bir daha da ulaşma iletişime geçme o bir adım atsa bile yine kapılma
haklisin hata bende. cunku bağlandım. bunu yapmamaliydim ama insan sevince neden boyle kör oluyor bilmiyorum. şu an kalbim acıyor mu onu bile bilmiyorum çünkü sanırım daha şoktayım. bir de bana defalarca sözler verdi beni bırakmayacağına dair. ama bunun hesabını sormak istiyorum ona, yüzüne çarpmak istiyorum her şeyi.
Onunla konuşup hesap sorman hiç bir anlam ifade etmez onun için değerini daha düşürsun. İnsanlar sözler verir ve tutmaz bu gayet olağan bir şeydir beklentiye girmemek gerekir. En iyisi seninde artık umursamadigini görmesi bence asla yazma ve ulasma günün birinde illa sana dönecektir çok istiyorsan o zaman hesap sorarsin
şu an içim içimi yiyor nasıl baş edebilirim? bana bunu yapmaya hakkı yoktu ben öyle naif biriydim ki, ailesi de çok seviyordu. deliler gibi pişman olsun istiyorum. bana bunu yaptığı için utansın.
Tabiki yoktu ama yaptı işte artık bunu degisteremezsin. Sadece kendi değerinin farkında ol böyle kıymet bilmeyenler için kendini üzme
haklisin sadece kendimi toparlamak icin zamana ihtiyacim var, ne kadar sürecek bilmiyorum
Max 1 2 ay sürer sonra böyle davrandigin için pişman bile olacaksın sadece kendine zaman ver
Neyi çıkaran
sosyal medya hesaplarından
Ananı mı şey ettik aslan parçası yaz
popo
nasıl yani