Sıkıldım bunaldım deyip ayrılmak isteyen erkek kızları eklemeye başladı. Ne yapmalıyım?

Sevgilim ikizler burcu ve gezmeyi ortamı canlı müzik mekanlarını ve çeşitli aktiviteleri yapmayı seven arkadaşlarına çok önemli veren eğlence seven biriydi.1 yıl önce tanıştık sevgili olduk gezdik eğlendik sürekli aktiviteler yaptık. Fakat kendisi benimle hiç foto atmadı ben ciddi iliski kafasindayim bazen kız ekledi sonra önceden eklemiştim dedi sildi. Telefonunu kurcalamamdan pek hoşlanmadı. Ben biraz kiskancim spora yazıldı kavga ettik motor grubuna girdi kavga ettik. Ben 24 yasindayim o 27. Evlilik odakliyim ama evliliktende korktugunu soyledi. Ben onun üstüne gittim bana ayrılmak en iyisi dedi çok sıkıldım bunaldım senin kiskancliklarindan dedi şu an memleketine gitti hic konusmuyoruz izinde. son gorulmesi cevrimici ozelligi kapali. Bende bir şans verelim dedim dönünce konuşuruz dedi ama kız eklemeye başladı bu durumda ne yapmalıyım ben mi çok kiskancim o mu çok rahat?

Sıkıldım bunaldım deyip ayrılmak isteyen erkek kızları eklemeye başladı. Ne yapmalıyım?