Sevgilime yalan söylediğim için bana güveni kırıldı ve eminim buna ve bana su süreçte beni anlayıp zaman ver bana dedi ve süreçte senin değiştğine inanmak ve bunu çabanla görmek istediğini söyledi ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Doğru demiş eğer sende seviyorsan değiştiğini ona kanıtla göster affedecektir
Peki ona değiştiğimi ne şekilde ispatlayabilirim normalde ben böyle bi insan değilim ama güveni kırıldığı için elimden bişry gelmiyor
Niçin böyle oldu aranız ona göre fikir vereyim
ben yaşım hakkında ona yalan söyledim ve sonrasında dayanamadım ve itiraf ettim ona bunu ve ilişkimiz 3. Seneye dayandı neredeyse ve o kadar üzüldü ki ve aşırı güveni kırıldı bana dürüst ol dedi bende acık acık cesaretimi kaç sene sonra topladım ve söyledim haklı ne dese ama bugun bana böyle söyledi ama gerçekten üzüntümden ne yapacagımı bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum lütfen güzel bir fikir ver bana sonuçta kızsın yani teşekkürler şimdiden.
Kaç yaş küçük ya da büyük gösterdin kendini yani yaş yalanını
Sevgilim benden 1 yaş büyük ve ilk konuşmaya basladıgımız zaman benimle konusmak istemez vs diye aynı yaştayız demiştim ve öyle bi yalan söyledim ilişkimiz de güzel bir şekilde ilerleyince korkum biter diye ve söyleme cesareti bulamadım sma kaç sene içimde bunun acısıyla yaşadım
Bak ne güzel anlattın
Sende ona bu şekilde söyledin mi açıkladın mı
Evet aynen bu şekil açıkladım ama bekledıgım gibi cevap alamadım benden böyle bişey beklemedıgını ve onu ayakta uyuttugumu falan söyledi ama kaç defa söylediysem anlamadı sanırım ama gerçekten bu böyle ve bana baştan söyleseydin olmazdık zaten dedi sonrada bısey demedı
Şahsen ben sevgilin olsaydım sen bu şekilde kendini açıklasaydın seni anlayışla karşılardım bir de 1 yaş yani sanırsın 10 yaş büyüksün yaşını gizledin
Daha önce başka yalanlarını yakalamış olma ihtimali var mı acaba? Belki ondan affedemedi
Yani ben bu şekil gerçekten hem telefonda hemde yüz yüze açıkladım ciddi bir şekilde ama yani gram umursamadı gibi ve ben açıkladıktan sonra devam etmek istemediğini söyledi fakat bende hata ettiğimi ve bidaha böyle bişry olmayacagını söz vererek şans istedim oda başta size sordugum soruyla cevap verdi bana zaman istiyorum ve değiştiğine inanmak istiyorum dedi
Daha öncede bikere olmuştu ama o ilişkimizle alakalı bir yalan değildi ailemle alakalıydı ve öyle söyledim oda bana sordu yalan söyledıgım cıktı ve o zaman bana dürüst ol herşede dedıgınde bile aklımdan bu yaş yalanı çıkmadı hiç bi zaman yani
Bu tartışma çıkmadan önce aranıza bir soğukluk girmiş miydi peki? Hani bazen insan hisseder ya niye garip davranıyor ya da eskisi gibi değil sanki gibi gibj
Yani üzülüyorum kasıtlı söylemedğimi belirtiyorum ama onun bana cevapları aşırı üzüyo açıkcası yani aklıma türlü türlü şeyler geliyor niye zaman istedi niye böyle niye şöyle diye
Aramıza asla soğukluk girmedi ve ilişkimiz gayet güzel ilerliyordu ve o bana gizlediğin bişey var mı diye sordu bende tutamadım içimde ve dürüstçe söyledim karşılığı pek olmadı
Ne o zaman biliyor musun? O zaten seninle ilişkisini içinde bitirmişti, ve senin ufak da olsa bir hatanı arıyordu buldu da şimdi rahat rahat bıraktı ya da ikinci ihtimal sana çok çok güvenmisti bir hatanı görünce de bayağı sarsıldı zaman istedi
Evet öyle ama annemle vs konusuyorlar ve bana bişey oluyorsa bizde oluyo bitiriyosak da bizde barışıyosak da bizde lütfen zaman ver ve değiştiğine inanmak istiyorum ve bana bide sınavına 4 ay kaldı onu söyledi artık böyle seylerle ilgilenmek vs istemiyorum diye
O zaman sınavlarına yoğunlaşmak istiyor şuanda
Yani bir kız olarak soruyorum sana böyle birisi ilişki içinde sana böyle yapsa benim açıkladıgım gibi açıklasa hadi sende anlamak istemedin veya zaman ver bana düzeldiğine inanmak falan istiyorum dedin yani ben ne yapmalıyım bana karşı bir fikirin var mı nasıl ona kendimi inandırayım veya ne şekilde öyle yapabilirsm
Evet öyle her ufak bir kavgamızda onu yüzüme yüzğme vurarak söylüyor benim sürekli sınavına karşılık onu motive edecek şeyler yapıyorum ama en ufak hatalı o olsa bile suçu bende buluyor
Tekrar güvenini kazanman gerekir yani bir şeye başladığında söyle bir yere gittiğinde söyle küçük şeyler alabilirsin gönlünü almak için çikolata felan ya da küçük mektup yazabilrisin mutlu olur yapacak küçük ama değerli şeyler var
şu an böyle oldu ya olaylar vs eminim benimle bulusmak dahi istemeyecektir ama ben suprız seklinde ilişkimizin basından itibarren bir çok şey yaptım gene öyle yapmayı düşünüyorum sadece bu süreç içerisine girmiş olabiliriz fakat benden uzaklasırsa veya konusmazs falan diye düşünüyorum kendisi soguk yapmakta asırı iyidir de ondan
Yani dediğim gibi yap daha çok merak et daha çok sor birşeyleri felan küçük hediyeler alabilirsin mektuplar vs vs gerisini Allah'a bırak zaten doğru insansa olursunuz değilse de değildir üzme kendini ileride
çok teşekkür ederim
Rica ederim inşallah aranız eskisinden daha iyi olur
İnşallah bakalım dediklerinizi yapıp sabırla bekleyeceğim peki ya yaptıklarıma gram karşılık vermeyecek kadar düşerse hevesim kırılırsa asla ilişkiye karşı olumlu gözle bakamıyorum ama onu da çok seviyorum
Öyle olursa kendisi kaybeder zaten
Yani binevi hevesim kalmayınca gram bişey yapmak istemem ve ayrıca ona kendimi ne zamana kadar ispatlamalıyım yani kaç gün kaç hafta gerekiyor hiç mi tanıyamadı beni
O da onun vicdanına bağlı affetmesse boş ver hiç yalvarma ne yaparsa yapsın
Yani kaç kere beni affetmesini bana şans vermesini söyledim yüz yüze o kadar duygulandım ki bunları ona söylerken ama gram umursamadı istemiyorum dedi sonrasında da bu zaman olayını konustuk işte
O zaman sana demiştim ya iki ihtimal var diye demek ki birincisiymis demek ki seni bırakmak için en ufak hatanı bekliyormuş hadi ordan et ya kız mı kalmadı böyle insanlardan nefret ediyorum boş ver sende
Yani yüzüne sordum kaç defa istiyormusum hayatında beni istemiyomusun diye gram ağızını açmadı git demedi ama kal da diyemedi yani olaylardan önce sevgim benim daha ağır basıyor ama demek ki durumlar onda öyle değil yani cidden ben çabalarım tekrar ama sonucunda beni gene böyle tersleyip aynı şeyi tekrar ederse diye korkuyorum ve bosa ugrasmak kendıme olan saygımı daha fazla yitirmek istemiyorum
Haklısın
Yani tabiki sevdıgım deger verdıgım bir insan ama belirsizlik ile yaşamak istemiyorum yani zaman istemek bambaşka bir şey açıkcası karşındaki insanı bambaşka düşüncelere sürükleyebilir ve bende öyle değişik şeyler düşünüyorum ve o kadar üzülüyorum ki anneme bile belli edemiyorum o sevgilimle konusuyo falan ama aramızdaki bu olayları bilse o da çok üzülür ama kız arkadaşım da beni affetmemek ve daha farklı hatalarım var mı diye direniyor hala
Yalan söyleme
Bu yalan dışında başka hicbir yalan söylemedim ama cok kırıldı ve üzüldü işte
Bunda yapabileceğin bir şey yok işte