Görmüş geçirmiş diyorlar da hangi manada bilmiyorum, seks konusunda tecrübeli oluyor diyende var, benden büyük olsun hayat tecrübesi ile bana destek olsun çocukça hareketler yapmasın, yemek yapmasını bilsin diyende var,
Valla ilk kez bi erkekten duyuyorum bu sözleri genelde erkekler böyle nazlı kızları sevmez hani trip atan falan,,, umarım bulursunuz istediğiniz gibi birini , bu arada sizin yaşınız kaç
Benim arkadaşlarımda hep benden küçük ben gençlerle vakit geçirince kendimi daha genç hissediyorum. Yaşımda büyük değil 19 (20 ye az kaldı) yaşıma göre sadece biraz büyük gösteriyorum (açıkçası bu koyuyor zaten) o yüzden evlendiğim kişide benden genç olsun ki bu duruma rağmen gençliğimin farkına vardırsın, ha tabi 30 yaşında evlenirsem de kalkıp 20 yaşında birinde evlenmem abes kaçar 15 - 20 yıl sonra ben 45- 5ü yaşında nefes nefese onun peşinden de koşamam
Diyelim 30 yaşındasınız,,,, o zaman olgun mu genç mi isterdiniz? Bazıları olgun demiş ne istediğini biliyor diye ne demek oluyor bu ne istediğini bilir lafı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben olgun kadın tercih ederim.
Neden
çocukla sevgili olmak istemem.
Ya bu çocuk derken ne demek oluyor , bazıları 30 yaşında oluyor ama asla olgun olmuyor ama bazıların 20 yaşında çok olgun olabiliyor
25 35 arası iyidir erkekte. Kadında da 25e yakın olması daha iyi çok oluyor.
Bende aynen böyle düşünüyorum
Yaşın kaç?
18 buçuk
İyiymiş :) çıtırım diyosun :))
Aynen
Keyifler nasıl
Kadının fiziksel değil ziginsel olgunluğu önemli bence
Kesinlikle
Bunu anlatamadım kimseye ama
Maalesef
Yaşınızı sorabilir miyim
18 buçuk
İyiymiş
Evet
:)))))
Kadın küçük olmalı çünkü erkekler geç olgunlaşır. 19 25 diyorum o yüzden
25 35 arası tercih ederim çünkü o yaştaki kişilerin psikolojik olarak da olgun olduğunu düşünüyorum
Hımm iyi
Yani ben öyle düşüyorum inşallah evlenmeyi düşünüyorum esiminde o yaş aralığında olsun hatta benden büyük olsun isterim
İlk kez duyuyorum yani genelde erkekler kendinden az da olsa küçük isterler, umarım bulursunuz
Genelde öyle düşünen erkekler şimdi açık açık soylemeyim ama başka nedenden dolayı öyle derler
Ben ilişkiye evliliğe ilk bakış açım daha duygusal ve mantık
Neden
Anladımm umarım isteğiniz gibi olur
Umarım inşallah sizde istediğiniz gibi olur
Umarım teşekkür ederim ☺️
Bende ikisi de oluyor
Kişilik olarak olgun kişiyi seçerim.
Genç tabi napcaz yasli başli kadini
Yani kendi yaşınıza uygun biri mi diyorsunuz
18-20 arasi
Tamam
olgun tercih edin başınız ağrımaz
Nedenn genç kadın erkeği de gençleştirir
bol bol trip yersin işte genç kadından 😂
Akıllı kız olsun da
Ruhu olgun olsun
30 yaşında bir kadın
Neden
Yani kendimden büyükler nedense ilgimi çekiyor
Belki geçici bir hevestir
19 - 25
Neden
20 yaşındayım da o yüzden
30 yaşında biri ile evlenip napayım
Tamam
Eyvallah
Diyelim 30 yaşındasın tamam mı , genç mi isterdin olgun mu
Eşimin her daim benden küçük olmasını isterim
Bazı erkekler olgun demiş ne istediğini biliyor diye ne demek oluyor bu
Görmüş geçirmiş diyorlar da hangi manada bilmiyorum, seks konusunda tecrübeli oluyor diyende var, benden büyük olsun hayat tecrübesi ile bana destek olsun çocukça hareketler yapmasın, yemek yapmasını bilsin diyende var,
Hımm anladım
👍👍👍
Benimki çocuk olsun şımarsın cıvıl cıvıl olsun kalkıp da akşama kadar surat 5 karış oturmasın nazlansın cilve yapsın çocuk olsun işte ya
18 yaş altı çocuk değil tabi ruhu çocuk olsun
Valla ilk kez bi erkekten duyuyorum bu sözleri genelde erkekler böyle nazlı kızları sevmez hani trip atan falan,,, umarım bulursunuz istediğiniz gibi birini , bu arada sizin yaşınız kaç
Benim arkadaşlarımda hep benden küçük ben gençlerle vakit geçirince kendimi daha genç hissediyorum. Yaşımda büyük değil 19 (20 ye az kaldı) yaşıma göre sadece biraz büyük gösteriyorum (açıkçası bu koyuyor zaten) o yüzden evlendiğim kişide benden genç olsun ki bu duruma rağmen gençliğimin farkına vardırsın, ha tabi 30 yaşında evlenirsem de kalkıp 20 yaşında birinde evlenmem abes kaçar 15 - 20 yıl sonra ben 45- 5ü yaşında nefes nefese onun peşinden de koşamam
Ben 2 yıl sonra 20 olucam valla seversem ki olgun seviyorum çok 30 yaşında biriyle evlenebilirim ben onu yaşlandırmam zaten
Bu kadınlar için normal yaşça büyük erkek en azından evi geçindirmesini bilir. Orasını bilmiyorum ama çok da senden büyük olmasın derim
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Olgun
Neden
Çünkü ne istediğini bilirler
Ne demek oluyor bu ya , ayrıca genç olması bence daha iyi daha hareketli cilveli olur erkekler sever diye düşünüyordum
Sen cilveyi yanlış biliyorsun sanırım. 30 yaşlar gayet güzel ve olgundur ben o yaş kadınlar severim düşüncene saygı duyuyorum.
Bende sizin düşüncenize saygı duyuyorum
Teşekkür ederim 🙏
Genç
Neden
Domine etmesi daha kolay yapması daha zevkli 😂
30 yaşlarındaki erkekler genelde olgun istiyor şaşırdım
Olgunda iyidir ama
Ya Allah aşkına olgunun nesi iyi
Kaç yaşındakinden bahsediyon
Mesela 30 yaşında adam için genç 25-20 arası kızlar daha iyi 30 ya da kendi yaşına yakın kadınlarla evlenmesini şaşırıyorum
Orası öyle tabi
Aynen
tecrubelı olmalı
Neden
tecrubesız erkek senı mutlu edemez sen tecrubesızmısın
Evet
ne konuda
Ben tecrübesizim
hangı yonden
Sevgilim olmuştu ama bişey yaşamadık öpüşme dışında
ısteklımısın
Hayır
Olgun kadın
Neden
Çocukla uğraşamam
Tamam
19 civarı
22-40 arası ideal
18 - 19
Olgunn sen yas kac
19-25 genç kız isterim yaşlı kadınla işim olmaz
Diyelim 30 yaşındasınız,,,, o zaman olgun mu genç mi isterdiniz? Bazıları olgun demiş ne istediğini biliyor diye ne demek oluyor bu ne istediğini bilir lafı
O yaşta olsam 22-27 yaş arası kız isterim biraz olgun olsun ama mutlaka benden küçük olmalı
O cinsel manada konuşuyor 15 yıl sonra menopaza girecek kadını ne yapayım ben
Anladımm
Sen kaç yaşındasın
Neden küçük olmalı 1-2 yaş mı belli bir yaş farkı kriteri var mı
Türk Aile yapısına göre erkeğin sözünün geçmesi lazım bir kaç yaş kadından daha olgun olursam ilişki daha sağlıklı yürür diye düşünüyorum
Anladım
Konya ya yakın mısın
Ben baya uzaktayım oraya
Deme bee hangi şehirdesin
Manisa
Yakınız birazz Instagramın var mı takipleşelim
Fark etmez