Çabalayan insan hep mi kaybeder?

2 ay önce benden ayrılan bir kız var. 4 aylık bir ilişkimiz vardı çokta güzel gidiyordu. Ayrılık sebebi ise bir anda oldu. Kavgalı olduğum bir arkadaşım ile uzun zaman sonra görüşecektik o gün hesaplaşma gibi bir şey. O da bana haber et falan demişti. Ben de gece en son haber edecektim. Direk aradı nerdesin ben seni bekliyorum. Bağırarak tabi. Hep bunu yapıyorsun benimle dalga geçiyorsun. Yeter artık. Git dalga geçecek başka birini bul falan. Sonra 2 hafta boyunca tamam hatalıyım ama direk bitecek bir konu da değil. Resmen 2 hafta boyunca yalvar yakar özür dilemeler evine çiçeklerle yollamak. Görüşmek de istemiyor. Bir gün dışardan eve geliyordu öyle yazmıştı bu sürede de konuşmaya devam ediyoruz tabi. Çıktım evinin orada onu bekledim çıktım karşısına. İşte çok olumlu konuştu etti o gün ben seni bırakamam ki sevgimden hemen vazgeçemem falan gel sarılayım falan dedi kendi. Sonra 3 gün sonra ben onu dışarı çıkarmak için bahaneler arıyordum çünkü oturup konuşucaz daha detaylı demişti. Arkadaşım davet etmişti sevgilisiyle beraber ikili çıkarız falan diye. Ben de dedim dur hem güzel fırsat tanıştırmış da olurum diye düşündüm. Bana ne desin. Bu kadar yüzsüzlük de olmaz bana hala arkadaşın diyorsun banane arkadaşından vs defol artık git istemiyorum. İyi günler dedi engelledi. Ben o kadar çabama rağmen umrumda olmadı hiçbir şey. 2 ay oldu ayrılalı. 1 ay sonra engeli kaldırdı. Geçen günler profil fotomu sildim onu denemek için ne yapacak diye 1 gün sonra onunda gitti. Ve sonrasına wp durumuna bunu yazmış "Gittiğin yerdeki çiçeklere kapılsa da kalbin sılandaki baharı unutma" bu olanlardan sonra bunu yazıp ne demek istiyor amacı ne sizlerden görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim 😊

Çabalayan insan hep mi kaybeder?