Sevgi saygı
Cinsellik
Güven Tutku
Hoşgörü Medeni
Sadık Olabilme Sevmek Sevilmek
Bunların Hepsi
Bunların Dışında Sizden Gelenler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evliliği ayakta tutan en önemli kriterler sevgi, saygı, tutku, cinsellik, kafa yapılarının uyması, anlaşmak önemlidir. Evliliği ayakta tutan kriterleri sınırlandırmamak lazım hatta ekonomik sorunlar, aileler ile anlaşmak bile evlilikte önemli aksi takdirde tartışmalar yaşanabiliyor. Evlilik oyun değil iyi düşünüp karar vermek gerekiyor.
Bunların hepsi dedim ben, çünkü insan evlenmiş olmak için değil öncelikle gerçekten âşık olduğu için, sevdiği için evlenmeli, ki, sonsuza dek sevdiği insana tüm güvenini, saygısını , şefkatini, hayranlığını, tutkusunu, cinselliğini, sadâkatini kendisinden ve eşinden yüzde yüz emin olarak sunabilsin.. 🙂💛
Evliliği ayakta tutan birkaç önemli kriter vardır, ancak iletişim, güven ve karşılıklı saygı genellikle temel taşları oluşturur. Bu unsurlar üzerine sağlam bir ilişki inşa etmek, uzun vadeli bir mutluluk için önemli olabilir.
Cevap
22Cevap
Aşk ve güvendir tabi ki de..
Anlayıştır, sadık kalmaktır. Ayrıca tek bir kriter ayakta tutmaz kriterlerin uyum sağlaması da önemli.
Beni cinsellikle manipüle etmesini çok isterdim... Eve bayramlık seyramlık niyetine girerdim 😄 Aldatırsa daha da iyi 😏 zaten teknoloji kurduyum güzel videolarını publıc paylaşırdık couple dick out başlıklı içerik çıkardı 😀
Birbirinden bağımsız şıkları bir araya koymuşsunuz aşkı cinsellik cinselliği güven güveni saygı ayakta tutar 😒
Yukarıda yazılanların neredeyse hepsi. Her biri olmazsa olmazı bana göre evliliğin. Zaten onlar olmadığı için evlilikler bitiyor
Sadık olabilme sevmek sevilmek, neredeyse tamamen budur diyebilirim.
Saygı, muhabbet ve sadakattir. Ama en önemlisi saygıdır.
Sevgi sayıgı güven bence bunlar yoksa o sevgilik ya da evlilik değildir benim için
Hepsi güven konusu
Güven olmadan hiç biri olmaz
Saygi, saygi, saygi sonra sevgi sonra hasbihal edebilme.
Eşlerin eş olarak kalabilme kabiliyetlerini eşit devam ettirebilmeleri.
Hiç fark etmez bence herkese göre değişiyor
Sevgi ve saygı..
Birbirilerine sevgi saygı ları yoksa o evlilik bitmiş demektir
En başta sabır sonra hepsi
Kadını üzme
Kadın bir çiçektir
Bunların hepsi
Hepsi ama en önemli sevgi ve saygi klasik
Bunların hepsi tabi ki
Saygı iki taraf içinde
Saygı ve sevgi yitirilmediği sürece ayakta kalır
Sadık olabilme sevmek sevilmek