Manipüle etti diye cümle kurabilecek biri nasil bunu ongorememis olabilir? Besbelli sende zevkini kovalamışsın şimdi de kendini kandırarak içine su serpiyorsun
Medical abi o kadar her seyi anlattim sana fikir veriyorsun diye simdi baskasina anlatmaya ugrascam sonunu getir lutfen. Perisan oldum ya valla kardesine yardim et
Öz abim baksana bi kardesine gozunu seviyim ya millet 31 cekiyor ben bunlari anlatirken o kadar belli ki sen duzgun birine benziyon o yuzden sana guvendim anlattim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Manipüle etti diye cümle kurabilecek biri nasil bunu ongorememis olabilir? Besbelli sende zevkini kovalamışsın şimdi de kendini kandırarak içine su serpiyorsun
Herkese inanmaya devam edin siz çekin cezanızı😂
Kime inanalim kimeee
Aklını kullanacaksın onu da mı ben söyleyeyim
Kullanıyorm zTen de birilerine inanmak laxim bazi konularda napcaz
Kime guvenebilirz ki
Bilemem artık orasını.
* . k şerefsiz köpeği o.. ççç p. ç iboneee
Tatmin etti mii 🤣
"Aşk Taktikleri" isimli filmi izlemeni tavsiye ederim 😉
Edemeyiz
Olmasaydın manipüle aklın yok mu
Var da ne biliyim seviyor beni sandim
Edemem sonra hesabı askıya alıyorlar :/
Onun ben aqwkk
Naptı knk
Aklimi basimdan aldi
Haa saçmaymış
Neresi sacma
Benden hoslanmis gibi yapti zalimlik bildigin ben mi sacmaliyorum yani
Aklımı başımdan aldı ne ya komik yani
Hevesini alinca birakti oncesinde haftalarca pesimde kosmustu etmedigi iltifat kalmadi
Erkek milleti işte napcan
Hic de komik degil kendime gelemiyorum bi turlu
Yav allah kahretmesin ben simdi 1 yil bu cocugu mu dusuncem o baska kizlarla muhtemelen flortlesirken
Bide kisa surede asik oldum biliyormusun tamam cok ugrasti ama sence ben aptl miyim?
Sen de başkalarıyla flörtles öyle daha çabuk unutursun
Yav ondan baskasini istemiyorum ki
Sen bir cocugu gorsen tanisan sen de asik olursun var ya o kadar muhtesem biri ki
Asik olmamak elde degil off offf bittim ben ya
Olabilirsin valla bilmiyorum ya sen onu unutmak için takılacaksın işte sohbet muhabbet edeceksin diğer insanlarla açılırsın belki unutursun filan
Kesin olurum aq
Valla mi gy misin.😂
Dalga geçtim olum ya
Ya o tam benim kafam dengimdi biliyor musun o kadar cok kisiyle zamanimi bosa harcadim ki o tam evlenilcrk adamdi saygili kulturlu eglenceli
Aq dememden anlamlıydın dalga olduğunu bence sende cidden mallık var
Nasıl tanıştınız
Yani pat diye baskasiyla konus olmuyor merhaba diyorsun pipisinin fotosunu atiyor adam
Sıkıysa baskasiyla konusmaya motivasyonun olsun
Yoo gayler de cok kufurlu konusmayi sever yapamadiklari seyleri soylemeyi falana ahhshshshshs o yuzden
Kafede tanistik kitap okurken 😭😭
Cok romantik degil mi ya off
Hayatım yine kafede sağda solda tinder da filan birileriyle tanışırsın canını sıkma
Konuş insanlarla tanı onları sosyalleş işte böyle böyle unutursun
O niye bana bunu yapti ki sence sevismemizi unutmus mudur
Benim ilk sevismemdi bakire saniyordu beni ama ben evde kendim bozmustum
Emin ol unutmasa yazardı 😂
Üzdün
Ya nasil unutur ki cok guzel sevistik hatta bana dedi ki sen az irispu degilsin baya iyi sevisiyorsun kesin cok sevgilin olmustur daha once
Bu ne ya
Valla cok hosuna gitmis gozukuyordu ya 5 kere yapti pes pese
Ne oldu?
Ahahaha neyse canım kaçıyorum ben devamını anlatmak istersen özelden yazarsın hadi öptüm görüşürüz
Niye bu ne dedin onu soyler misin
Bide son bisi sorabilir miyim neyini begenmemis olabilir ki yani bir erkek neyden sogur sekste yanlis birsey mi yaptim acaba istemeden
Medical abi o kadar her seyi anlattim sana fikir veriyorsun diye simdi baskasina anlatmaya ugrascam sonunu getir lutfen. Perisan oldum ya valla kardesine yardim et
Öz abim baksana bi kardesine gozunu seviyim ya millet 31 cekiyor ben bunlari anlatirken o kadar belli ki sen duzgun birine benziyon o yuzden sana guvendim anlattim
Sende 32 ci ciktin tü
Bitti isin dimi
İyi cektin ni bari neyse bb
Ya bi sektir git sen kendini ne sanıyorsun aq
Kes sesini kežo
Vay koca kafa vay
Soveyim hemen
Vay gavur
Nasıl yani
Umrumda değil