Aşk İlişkileri Kilosu erkeğinden daha fazla olan kadınlar var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Daha zayıf erkekler var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Kilosu erkeğinden daha fazla olan kadınlar var mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayı gibi kızlar daha şanslı bu yüzden kibirli olurlar genelde (üzerine alınma). Biz olsak var ya sizlere göre her şeyimizle dört dörtlük olmalıyız. 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Vardır, gemi gibi kadınlar var, erkekten ağır olabilir bir kadın 0 0 Yorumla
Furkabkayaw Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Ben 76 kg yım ama karın bolgemde yağ az dahada azalticam spor yapıyorum uzun zamandır 0 0 Yorumla
alpbey712 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Var ve benden daha hafif kişilerle hiç birliktelik yaşamadım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla alpbey712 +1 yıl 63 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla alpbey712 +1 yıl Sen kaç kilosun ve neden bunu düşündün Yorumla Soran +1 yıl 110 kiloyum Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Olmaz mı var tabi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla open-minded22 +1 yıl Komşumuz İclal Yorumla Soran +1 yıl İclal 100 kilomu 😂😂 Yorumla open-minded22 +1 yıl 95-100 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen kilolu musun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet 183 boyunda 110 kiloyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam da aradığım Kadın tipi şişman severim ama şişmanlar hep kaçıyor Erkeklerden öz güven sorunları var sende öyle misin Yorumla Soran +1 yıl Ben evliyim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım kaç yıllık evlisin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıf genç Erkekler ilgini çeker mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen halka açık konuşamıyorsun ama sana öğrenci veletler sana düşer sana bakıyorlar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tkp et o halde konuşalım gizliden çıktım fazla düşünme Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var 107 kiloydu sevgilim ben 77 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Güçlümüydü senden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo çok güçsüzdü on kilo pirinci tasiyamazdi🙂 Yorumla Soran +1 yıl Taşır o Yorumla Soran +1 yıl Sen onu taşıyabiliyormuydun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be sen güçlü musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atalım mı Yorumla Soran +1 yıl Gizliye geçmişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım iki Saniye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yaz sen hemen çıkayım Yorumla Soran +1 yıl Çık hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Karım benden kilolu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O 98 ben 85 Yorumla
bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Var çok gördüm 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlarinmı Yorumla bprll +1 yıl Genel çevrem Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel oluyor 😂😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Senmisin zayıf olan Yorumla Canknt35 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla Canknt35 +1 yıl Ben 68 o 90 falandı 1.5 sene önce Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Canknt35 +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla Soran +1 yıl 110 kilo Yorumla Canknt35 +1 yıl Yzsna bana Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var noldu ki? 60-90 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sordum seni döver o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl var? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim Cevap sahibi +1 yıl ben ve nişanlım Soran +1 yıl Kaç kilosunuz Cevap sahibi +1 yıl yaz knk burada nişanlımda konuşmak istemiyorum
baycon533 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Var tabii doluuu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senmisin zayıf olan Yorumla baycon533 +1 yıl Heee Yok ben bekarım... ama tanıdıklar var.. kadin obez adam çöp gibi Yorumla baycon533 +1 yıl Neden sordun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ayı gibi kızlar daha şanslı bu yüzden kibirli olurlar genelde (üzerine alınma). Biz olsak var ya sizlere göre her şeyimizle dört dörtlük olmalıyız.
Vardır, gemi gibi kadınlar var, erkekten ağır olabilir bir kadın
Ben 76 kg yım ama karın bolgemde yağ az dahada azalticam spor yapıyorum uzun zamandır
Var ve benden daha hafif kişilerle hiç birliktelik yaşamadım
Sen kaç kilosun
63
Anladım
Sen kaç kilosun ve neden bunu düşündün
110 kiloyum
ben75 daha hic 65 in altinda biriyle sevismedim
Olmaz mı var tabi
Kim
Komşumuz İclal
İclal 100 kilomu 😂😂
95-100
Sen kilolu musun
Evet 183 boyunda 110 kiloyum
Tam da aradığım Kadın tipi şişman severim ama şişmanlar hep kaçıyor Erkeklerden öz güven sorunları var sende öyle misin
Ben evliyim 😂😂
Anladım kaç yıllık evlisin ki
Zayıf genç Erkekler ilgini çeker mi
Sen halka açık konuşamıyorsun ama sana öğrenci veletler sana düşer sana bakıyorlar mı
Tkp et o halde konuşalım gizliden çıktım fazla düşünme
Var 107 kiloydu sevgilim ben 77
Güçlümüydü senden
Yoo çok güçsüzdü on kilo pirinci tasiyamazdi🙂
Taşır o
Sen onu taşıyabiliyormuydun
Yok be sen güçlü musun
Evet
Takip atalım mı
Gizliye geçmişsin
Çıkayım iki Saniye
Tamam yaz sen hemen çıkayım