İşte bu tam toplum baskısı sanki kadın edemez gibi bir algı var.

27 Ocak, 2024 Cumartesi 22.55
Evet
Hayır
Her ikisi de olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İşte bu tam toplum baskısı sanki kadın edemez gibi bir algı var.

27 Ocak, 2024 Cumartesi 22.55
Aslında toplum kadın bunu yapamaz demiyor. Bunu tercih etmez diyor. Neden tercih etmez. Çünkü bir kadın için reddedilmek daha acı bir şey. Çünkü feminist ideoloji kadınlara şunu satıyor. """SİZ KADIN OLDUĞUNUZ İÇİN HER KARŞI CİNSİ ELDE EDEBİLİRSİNİZ."""
Çünkü genel olarak bir kadının erkeğe ulaşma ihtimali cinsel/duygusal pazarda nispeten daha kolay. Ama bu durum kadınların reddedilme ihtimalini sıfıra indirmiyor.
Hatırlarsan 31 Aralık 2023'te bir soru açtım bu sitedeki bir olayla ilgili. Kızın bir tanesi kendisini reddeden bir erkeğe iftira atıyordu bu adam gay mi diye?
Demem o ki, uzanamadığı ciğere b. k atma durumu kadınlarda daha fazla. O yüzden kadınlar buna maruz kalmıyor. Ben bir erkeği sevsem bile belki o beni sevmiyordur. Seviyorsa da gelsin o teklif etsin moduna giriyor.
Mesela tamamen içgüdüseldir. Bu bir öğrenilmiş kültür ya da herhangi bir ataerkil toplumsal inşanın sonucu değildir.
Ataerkil bir toplumuz kadınların Kendi aile içinde bile karar verme yetkisi çoğu zaman olmadığı için teklif etmesi için bu kararın kendisine ait olması gerekir. Ama maalesef bu kadar özgür bir kadın çok nadir olur toplumda.
Ay Evettt Evetttt 🥰🥰😍✨✨✨
😂😂😂😂
Basit kadın olarak görülmekten korkuyor olabilirler. Halbuki fah*şeler adım bekler, adım atmaz. Fah*şeler erkeklere sinyal verir, erkeğin gelmesi için uğraşır. Yani erkekten adım/teklif bekleyen kadın biraz şeydir. Beklemeyip erkekten adım/teklif geldiyse tabii ki de namusludur. Benim lafım sevdiği hâlde bekleyenlere
Anladım
Teşekkür ederim eic için
Rica ediyorum
Cevap
7Cevap
Cesur bir kadının gözleri herşeyi anlatır illa konuşmasına gerek yok bence.
Kadın istese evlenme teklifi eder ama bunu erkekte beklediği için yapmaz
Bilemiyorum ama ben cesur davranıp ederdim 🙂🙂😇😇
Teklif eden kadınlar var. Ama çok evlilik meraklısı olanlar özellikle.
Öyle biri varsa bana evlilik teklifi edebilir kabul ediyorum 😂😂😂
Yok aslında teklif etmek isteyen ediyor.
Erkekler kadını elde ettiğini sanıp her şeyi yapabilicek potansiyele sahip o yüzden erkekler teklif etmeli.
Alakası yok. Bir kadın bana iki kere teklif etti. İkisinde de reddettim. Üçüncü de kabul ettim. Bir süre sevgili olup ayrıldık. Kıza hiçbir kötülük de etmedim.
Ama kadınların yüzde 99'u bir erkeği sevse bile teklif etmeyi tercih etmiyor. Çünkü reddetilme ihtimali kadın için daha korkutucu ve yıpratıcı. Onun için diyor ki karşı taraf da beni seviyorsa gelsin kendi teklif etsin.
Tamamen egosal bi durum
Seven asla utanmaz
Yani olabilir bence korkmaya gerek yok
Evet
Ben edemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?