Vallahi ben de bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bizimkilerden. Dil de pabuç olunca. Biz baba parası yiyoruz kusura bakma deyip çıkıyorlar. Ben yiyemiyorum diyince de al babandan ye, bize ne diyorlar. Bir keresinde alamayinca Ne yapıyorsunuz dedim. Kredi kartı çeker geçeriz dediler. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilim, eşim sonuçta liflerim tabiki de niye olmasın 😂
Liflerine ayırma da 😂
Belli olmaz benim işim 😂
Evet liflerim tabi ki de
Evet lilflerim :D
Sevgilimi liflemem eşime bakalır jxnsnns
Şu bakılır kelimesine bayılıyorum ya. Tabii bana karşı kullanılmadığı müddetçe. Oğlum hep bana karşı kullanıyor da 😂
Nasıl yaaa normalde babalar demez mı? Bu sizin evde nasıl ters döndü 😬😅😂😂
Valla ben onun istediklerini yapıyorum. Ben ona söyleyince bakılır diyor. Bak rolümu çalmış essoglusu ya 😂
Vallahi ben bir kere diyeyim annem kümese bağlar beni udbdjd Sizin oğlanı tebrik ederim bana da öğretse keşkeeee 🤭😂
Vallahi ben de bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum bizimkilerden. Dil de pabuç olunca. Biz baba parası yiyoruz kusura bakma deyip çıkıyorlar. Ben yiyemiyorum diyince de al babandan ye, bize ne diyorlar. Bir keresinde alamayinca Ne yapıyorsunuz dedim. Kredi kartı çeker geçeriz dediler. 😂
Öğrenilse ne fayda uygalama olacak insanda😂 Sadece meraktan soruyorum minik bir örgütün eline düşmüş olabilir misiniz? Kzsnjdndjd
Valla o örgütün minik olduğunu pek sanmıyorum. İlluminati gibi bişey. İşin garibi örgütü kuran benim Ama ben faydalanamıyorum 😂
Çok sevdim bunu 🤭😂 ee minik prüzler olacaktı tabi jxndjd
Ama çok sevdiğim bişey var, o da sınırı asla aşmazlar. Ufacık bir şey bile olsa fikrimi alırlar. Bu da benim kazanımim. 😂
Kocam olmayanla ıslak ortama girmem 😄
Seni çöllere gönderelim o zaman 😂
Hamama gönderirim 😀
İşte aradığım cevap 😂
Tellak değilim ben orti işim olmaz😂
Wuuuuuuuuu, abart abart 😂
Bu kadar kafi😂
Olur insanlık ölmedi jjsj
Sadece insanlık namına yani hjklşçişçömn
Sus artik jsjs
Şuşşştum 🙊
Yok alır spaya giderim ikimizide keselerler