Hep arkadaşları ile sevişmiş biri olarak, iyi anlaşmadığım biriyle ne arkadaş olurum ne evlilik düşünürüm. Evlilik zaten iyi bir ev arkadaşlığı değil midir?
Eveet işte demii anlatamıyosun bunu kimseye benimde 8 yıllık arkadaşım var ve gayet çizgili seviyeli bi arkadaşlığımız var ama herkes erkek fırsatını kolluyodur diyor
Firsat kollayan biri neden 8 yil beklesin anlamiyorum, insanlarin bazi konularda önyargilari var maalesef, birkaç kisi taniyinca herkesin ayni olabilecegini düsünüyorlar
Benimde arkadaş olduğum kızlar var ama hepsine aşık değilim ama en kötü yoklukta gider dediğim kızlar yani yanımdakiler adım atsalar karşılık veririm yani bu her erkek iç aynı yoksa sana duygusal bir duygu besliyor demedim bu cinsel de olabilir anladın mı
O senin mikropluğunn 😂😂 benim arkadaşım oyle değil zaten herkesle arkadaşlık kurulmuyor farkındayız bizde ama bu benim 8 yıldır arkadaşım o yüzden sorun yok
Güveniyorsan sorun etme o zaman o zaman belli ki onun sorunu olduğunda veya eğlence konusunda ona uyum sağlıyorsun sana duygu ondan beslemiyor (beslemiyorsa)
Evet ben kızlarla çok anlaşamıyorum erkeklerin de seviyesiz olanlarıyla anlaşamıyorum onun için bu arkadaşımda hiçbi yanlış görmedim münakaşa etmeyi tartışmayı fikir alabildiğim ve eglenebildiğim arkadaşım o kadar sorun etmiyorum ama genel erkek fikirlerini alayım dedim 💁🏻♀️